Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım 1 tane yasin okudum senin için....
Allah kabul etsin inşallah.. Allah 500 yasini tamamlamanı nasip etsin...
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin sana inşallahhhhh.....
darısı isteyen herkese.....

allahımm ya o kesin tanıdık biridir canım taksaydın hemen parmagına keskee

kesinlikle oyle biz evlendikten sonra calindi turkiyeye tatile gelmistik hep takiyordum ama ogun denize gittik evde biraktim herseyi ah benim canim annem anahtari hep ortalik yerlerde birakir guya saklar kim oldugunuda biliyorum aslinda ama gozumle goremedigim icin bisey soyleyemedim diyecegim sadece Rabbimm versin cezasini...

canım 1 tane yasin okudum senin için....
Allah kabul etsin inşallah.. Allah 500 yasini tamamlamanı nasip etsin...
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin sana inşallahhhhh.....
darısı isteyen herkese.....

Allah razı olsun canımmmmmm
Aminnnnnnnnnnnnn
Rabbim dualarımızı kabul etsinnnnn
Çevrende okutabileceğin birileri varsa canım çok oldum biliyorum ama

Canım yaaa üzüldüm valla Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.........

tatlım bi süresi var mı bu 500yasinin sen benden kıdemlisin

Canım ben haftasonu dedım son zamanımı.. 15 gunde toplamaya calıstım canım ben ama burda arkadaslar okadar ıyıkı hemen cevrelerındende yardım alınıo ve ılerlıyo Buarada benden benım dısımda 3 kısı daha al sımdılık bukadar buldum sana canım

Allah razı olsun canımmmmmm
Aminnnnnnnnnnnnn
Rabbim dualarımızı kabul etsinnnnn
Çevrende okutabileceğin birileri varsa canım çok oldum biliyorum ama

canım estağfirullah ne demek.
.keşke ben okuyabilsem ne güzel okurdum...
ama çevremde bir eşim var diyebileceğim..
eşim okurum dedi tatlım.yaz bizden yani eşimden 1 tane yasin....
..birde "gelsin bebişler mutlu hamişler "topiğindeki arkadaşlara haber bıraktım okuyan olursa ben sana bildireceğim.... şimdiden rabbim kabul etsin......

canım senin için de 1 tane eşim okuyacak..
..yaz birtanem 1 yasin daha listeye...rabbim kabul etsin....
sağlıkla evlatlarınıza kavuşun inşallah.

Canımmmm evet o kadar iyisiniz kiiii Allah hepinize gönlünüzdeki muratları tez zamanda nasip etsinnnnn

Canımmmm enişteyi ayakta alkışlıyorummm Allah razı olsun hepinizdennnnn nasıl duygulandım anlatamammmm canlarımmmmmmm
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım senin için de 1 tane eşim okuyacak..
..yaz birtanem 1 yasin daha listeye...rabbim kabul etsin....
Sağlıkla evlatlarınıza kavuşun inşallah.

allah razı olsun canım sendende eşindende .. Rabbım ettığımız bu duaları kabul etsın ısteyen herkese evladını nasip eyleısn ınsallahh

gunaydın kızlar nasılsınız ? ayın 5 ınde hasta olcam inş. olmam soğan işe yarar inş.
bu ay nasıl uzun gecti yaaa

gunaydın naptın ayşe belli oldumu bebiş varmı ????

cnm mrbbb inş..bişe sorcam bu soğan kürünü bende yapıyorum bu ay da ama ben 7 gün başladımm bide normal soğandan yapıyorsun demi bi sitede beyaz soğan diye okudumda acaba hangisi?

kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...
haftasonu doktora gidiyorum nolur dualarınızı esirgemeyin.....
inşallah bir sorun çıkmaz....

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tüh sağlık olsunnnn ....allah sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuştursun canımm...üzülme bi bakmışsın kii aynı anda hamiş olursunuzz....rabbim çifte müjde versinn...

evet enısteyı bende ayakta alkıslıyorumm :) ya okadar guzel bağ varkı burada çıkarsızız hepımız.. Sadece ellerımızı açıp bırbırımız ıcın hayırlı dualar edıyoruz okadar guzelkıı ınanın tanıdığınız ınsanlar yapmıo bukadarını burası bızler bambaskayız oleyyyy :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…