tama yaz iki kişiye okiim:)
allahımm ya o kesin tanıdık biridir canımtaksaydın hemen parmagına keskee
canım 1 tane yasin okudum senin için....
Allah kabul etsin inşallah.. Allah 500 yasini tamamlamanı nasip etsin...
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin sana inşallahhhhh.....
darısı isteyen herkese.....
kesinlikle oyle biz evlendikten sonra calindi turkiyeye tatile gelmistik hep takiyordum ama ogun denize gittik evde biraktim herseyi ah benim canim annem anahtari hep ortalik yerlerde birakir guya saklar kim oldugunuda biliyorum aslinda ama gozumle goremedigim icin bisey soyleyemedim diyecegim sadece Rabbimm versin cezasini...
Canım yaaa üzüldüm valla Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.........
maddi deger degil insani uzen manevi deger.....esim onu ozene bozene yaptirmisti ne yapalim hayirlisi
tatlım bi süresi var mı bu 500yasinin sen benden kıdemlisin
Allah razı olsun canımmmmmm
Aminnnnnnnnnnnnn
Rabbim dualarımızı kabul etsinnnnn
Çevrende okutabileceğin birileri varsa canım çok oldum biliyorum ama
Canım ben haftasonu dedım son zamanımı.. 15 gunde toplamaya calıstım canım ben ama burda arkadaslar okadar ıyıkı hemen cevrelerındende yardım alınıo ve ılerlıyo Buarada benden benım dısımda 3 kısı daha al sımdılık bukadar buldum sana canım
canım estağfirullah ne demek.
.keşke ben okuyabilsem ne güzel okurdum...
ama çevremde bir eşim var diyebileceğim..
eşim okurum dedi tatlım.yaz bizden yani eşimden 1 tane yasin....
..birde "gelsin bebişler mutlu hamişler "topiğindeki arkadaşlara haber bıraktım okuyan olursa ben sana bildireceğim.... şimdiden rabbim kabul etsin......
canım senin için de 1 tane eşim okuyacak..
..yaz birtanem 1 yasin daha listeye...rabbim kabul etsin....
Sağlıkla evlatlarınıza kavuşun inşallah.
gunaydın kızlar nasılsınız ? ayın 5 ınde hasta olcam inş. olmam soğan işe yarar inş.
bu ay nasıl uzun gecti yaaa
gunaydın naptın ayşe belli oldumu bebiş varmı ????
kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...
haftasonu doktora gidiyorum nolur dualarınızı esirgemeyin.....
inşallah bir sorun çıkmaz....
MALESEF KIZLARKADEŞİM DE KESEYİ GÖREMEMİŞ DR cuma GÜN GEL YATIŞ YAPALIM DÜŞMESİ İÇİN İĞNE YAPALIM DEMİŞŞ BİR MUCİZE BEKLEMİŞTİK AMA OLMADI OYSA BU BEBEK KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİ :26::26::26:BENİMDE UMUDUM OLACAKTI OYSA BU BEBEK BENİM HAYALRİMİ SÜSLEYECEKTİ OYSA BU BEBEK BENİMM BEBEĞİMİN KOKUSUNU GETİRECEKTİ BANA ONADAN BİR PARÇA OLACAKTI BU DÜNYADA BANA AMA OLMADIII ÇOK ÜZGÜNÜM OLMADIII
canımmmm evet o kadar iyisiniz kiiii allah hepinize gönlünüzdeki muratları tez zamanda nasip etsinnnnn
canımmmm enişteyi ayakta alkışlıyorummm allah razı olsun hepinizdennnnn nasıl duygulandım anlatamammmm canlarımmmmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?