dualarım bitti tefriciyede 800eksiğim var son durumdan sonra okumadım eksik kaldı
destekleriniz için teşekkür ederim bana kızmıyorsunuz değilmi aslında canınızı sıkmak istemem ama beni sizlerden başka kimse anlamıyor
amin Allah razı olsun canım Rabbim hepimize gönlümüzün mükafatını versin inşallah zor bir sınavdua içinde tekrar teşekkür ederim
haklısın canım zaten beni anlayacağınızı bildiğim için sizlere içimi döktüm.canım eşime keçiboynuzu yasak hormonları çok yüksek çünkü nohut kürünü yaptım.brokoli kürü, lahana kürü ,soğan suyu hem eşime hem kendime saraçoğlunun gönderdiği bitkisel kürler denemediğimiz şey kalmadı şifa Allah'tan .canım istihare yapmayı çok denedim ama malesef ya hatırlamıyorum yada rüya görmüyorum bilinç altından dolayı herhaldeamin Rabbim hepimize meleklerimizi göndersin inşallah
teşekkür ederim canımask olsun vck cim sen kizilacak kadinmisinki sen varya sen hep diyordum ahada yaziyorum sen eli opulecek bi kadinsin....benimhislerim cook gucludur ve hissediyorum canim seni tefriciyye bolumunden biliyorum zaten diger topiklerdede gorusmustuk ben az cok neler yasadigini biliyorum..yasadigin hiic kolay seyler degil Ama asenetta yazmisya derdimden buyuk Rabbim var diye ne guzel yazmis,burda biz bizi anlariz canim baska kimse anlamaz anlamiyor anlamiycak...anliyomus gibi yaparlar sadece kalbini kirip eline verirler bi cumle ile
canım tabiki birbirimize içimizi dökeceğiz.bizi bizden başka kim daha iyi anlayabilirki.yani eğer imkanlarınız müsaitse bence bir tedavi deneyin derim.sperm çıkmazsa zaten tedaviyi yarıda kesiyorlar.tabi bunlara hazırlıklı olman lazım.ya da iğne tedavisine başlayıp bekleyeceksiniz.karar sizin tabi zor.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım inş.
canım olsun sen genede oku tamamla..ben yine yardım etmeye çalışırım...zaten meleklerimiz için 4444 tefriciye topiğinde geridönüşüm arkadaştan sonra sıra sana okunacak.....Allah'tan ümit kesilmezzzzzzzzzz.........
bizim kızlarda yardım ediversinde bitiriverelim 800 tefriciyeyi........
hadi kızlarrrrrrrrrr vck e son bir yardımmmmmmmmmmmm......yüreği güzel melek anneleriiiiiiiiiiiiiiii.....
kızllar 4 gun kaldıı ve bennn çok heycanlıyıımm gelme kırmızılar gelmmee((( 18::18::18::18::18::18:
canım çok fazla düşünme elinde değil biliyorum ama çok düşünce kasılma fazla olurmuş ve bebiş tutunmaya çalışıyorsa bile sıkıntı yaşarmış 5 çocuk doğurdum da ordan biliyorum
şaka bir yana doktor ban öyle söylemişti
Aminn canım inşallahcanım allah razı olsun amın amın rabbım tez zamanda sızlerıde sevındırsın ıns
Aminn candan abla hoşgeldin nasılsın özlettin kendiniDarısı en kısa zamanda hepinizin başına inşallah. Ve inşallah hayırlısıyla hepinizin; sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşmanız, ümit, temenni, dua ve dileklerimle.
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar,
kimse beni merak etmemiş
doktora gittim sabahtan, rapor yazdı, evde dinleniyorum şimdi.bir de adet oldum hepten yatar vaziyete geçtim.
kızlarr kimse bana cevap yazmadı mı? 1 adet meryem eksiğim var yarınki dualardan. diğerlerini okumuştum.
Ayşecim, değerin çok güzel katlanmış canım. gözün aydın. içimden sana dair ikiz geçiyor biliyor musun
Asbelove canim senin için 5 kişi daha okuyor
Ecrin canim seni içinde 4 kişi daha okudu
kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns
Allah razı olsun canım benımm
Ecrinim senin için 1 kişi daha okudu canım
saraçoğlunun kendisi le görüştüm ben geciktirmez demişti hatta kullananların çoğunun erken gelmiş sitede öle yazmışlar belki de psikolojiktir benm halim inş değildir yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?