Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

dualarım bitti tefriciyede 800eksiğim var son durumdan sonra okumadım eksik kaldı

canım olsun sen genede oku tamamla..ben yine yardım etmeye çalışırım...zaten meleklerimiz için 4444 tefriciye topiğinde geridönüşüm arkadaştan sonra sıra sana okunacak.....Allah'tan ümit kesilmezzzzzzzzzz.........

bizim kızlarda yardım ediversinde bitiriverelim 800 tefriciyeyi........

hadi kızlarrrrrrrrrr vck e son bir yardımmmmmmmmmmmm......yüreği güzel melek anneleriiiiiiiiiiiiiiii.....

ask olsun vck cim sen kizilacak kadinmisinki sen varya sen hep diyordum ahada yaziyorum sen eli opulecek bi kadinsin....benimhislerim cook gucludur ve hissediyorum canim seni tefriciyye bolumunden biliyorum zaten diger topiklerdede gorusmustuk ben az cok neler yasadigini biliyorum..yasadigin hiic kolay seyler degil Ama asenetta yazmisya derdimden buyuk Rabbim var diye ne guzel yazmis,burda biz bizi anlariz canim baska kimse anlamaz anlamiyor anlamiycak...anliyomus gibi yaparlar sadece kalbini kirip eline verirler bi cumle ile

canım tabiki birbirimize içimizi dökeceğiz.bizi bizden başka kim daha iyi anlayabilirki.yani eğer imkanlarınız müsaitse bence bir tedavi deneyin derim.sperm çıkmazsa zaten tedaviyi yarıda kesiyorlar.tabi bunlara hazırlıklı olman lazım.ya da iğne tedavisine başlayıp bekleyeceksiniz.karar sizin tabi zor.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım inş.

teşekkür ederim canımevet canım her topikte varım işte tek başıma zaman geçirmektense sizlerle ömür törpülüyorum bazen diyorum ya kendi kendime ya Rabbim kimi çocuğu annesizlikle bizleride evlatsızlıkla sınıyorsun .keşke benim evladım yok o minicik cennet kokulu bebişlerimiz annesiz kalmasa onlara vereceğin hastalığı ölümü bana versen diye defalarca yalvarmışımdır Rabbime.benim bu dünyada gözü yaşlı bırakacağım evladım bile yok hiç bir bağım yok onları annesiz bırakma madem evladım bana gelmiyor en azından benim ona gitmeme izin ver ne yazıkki ne ölüm ne yaşam hiç birşey insanın elinde değil

canım arabamı sattım tüpbebek yapmak için gerçi para elden sabun gibi akıyor tedavi olmasamda o para gidecek akbabalar sırada parayı almak için pusuya yatmış bekliyorlar ne ana ne baba dertten anlamıyor kaynanam bana ne dedi biliyormusun arabanızı sattınız getirin parayı görümcenin borcunu verin dedi bende bebek yapıcam veremem paramı deyince Allah senin cezanı vermiş zaten çocuğun olmuyor dedi işte eşimin annesi bana bu sözleri söylemişken ve sorun oğlundayken halen bana çamur atıyorsa ben halen evladım olsun diye bu kadar çabalıyorken bebeğimin bana gelmemesi benim içimi birkere daha yakıyor.işte dedim ya durum ne olursa olsun herşeye rağmen bebeğim için hep mücadele edicem

haklısın canım hemen kendimi salıverdim değil mi bitirmem lazım .yardımlarınız içinde teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizi

Canim senin icin 1 yasin okudum. Allah im kabul etsin ins. Amin
Msj girdugunde ister ozelden ister burdan gordum yaz emi. Sevgiler
Yazismalarin arasinda gozunden kacar belki diye dusundum
Birde bir kisi sadece 1 tane mi okuyabiliyor? İstersen okurum ben birkactane daha

kızllar 4 gun kaldıı ve bennn çok heycanlıyıımm gelme kırmızılar gelmmee(((18::18::18::18::18::18:

canım çok fazla düşünme elinde değil biliyorum ama çok düşünce kasılma fazla olurmuş ve bebiş tutunmaya çalışıyorsa bile sıkıntı yaşarmış 5 çocuk doğurdum da ordan biliyorum
şaka bir yana doktor ban öyle söylemişti

hakklıısıın amma allahım ya rabbiim aklımdan cıkksa neolur neolurrr

canım allah razı olsun amın amın rabbım tez zamanda sızlerıde sevındırsın ıns
Aminn canım inşallah
Darısı en kısa zamanda hepinizin başına inşallah. Ve inşallah hayırlısıyla hepinizin; sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşmanız, ümit, temenni, dua ve dileklerimle.
Aminn candan abla hoşgeldin nasılsın özlettin kendini
Geçmiş olsun canım
QUOTE=turkuaz8;28086469]Arkadaşlar gözümden kaçan olmuş olabilir. Lütfen listeden kontrol ediniz duanızın durumunu okundu/okunmadı.
Birde dualarımız çok eksik. Yardımlarınızı bekliyoruz. Cuma günü bağışlaması yapılabilir inş.
Allah dualarımızı kabul etsin. Amin Amin Ya Rabbi[/QUOTE]
Canım ben dünde yazmıştım okudum bende bilginiz olsun
Kızlar sayfaları oku oku bitmiyor ne güzel sohbetinize doyum olmamış Allah bozmasın bopiğe ende isterdim sizlerle olmak ama malesef geç giriyorum topiğe çokta kalamıyorum sağlık olsun iyigeceler görüşürüz

kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns

ay çok sevindim anlatama şimdi duydum hamile olduğunu. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli , ailenize hayırlar getirecek evlat nasip etsin...
seninle aynı zamanda evlenmiştik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

bu haftaki dualarımın hepsini okudum.Beni de okudu olarak yazar mısın?eksiğimiz varsa Rabbim melekleriyle tamamlatsın inşallah....
Rabbim arkadaşlarımın gönlüne göre hayırlı evlatlar nasipetsin..

Canım 100 tefriciyye almıştım onu okudum 100 daha alabilirim canım.Bu arada şakayla 5 çocuk doğurdum demişsin inş şakan gerçek olur 5 çocuk doğurursun sağlıkla hayırlısıyla inşallahhh canım

canım hayırlı olsun inan çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

saraçoğlunun kendisi le görüştüm ben geciktirmez demişti hatta kullananların çoğunun erken gelmiş sitede öle yazmışlar belki de psikolojiktir benm halim inş değildir yaaaa

soğan kürü deneyımlerımden soyluyorum kürü tam yapamamış bile olsan soğan adeti saptırmıyor
yanı günü gününe adet olursun.
ayrıca ben ilk gebelıgımı soganla elde ettım gebe olma ihtımalın yüksek şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…