Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sen onceALLAH sonra saraca guven:) ya rabbim ol desee bi tek ol demesie bakıoyoo sabırr sabır dua işte eminim bi mücie olucak seninde imtihanının bir zamanı vardırrr

Hacet namazinin persembeyi cumaya baglayan gecelerde veya kandil gecelerinde kilinmasi asildir. Ama bütün gecelerde kilinabilir. Önce boy abdesti alinir. Sonra hacet namazina niyet edilir.
Namazda asagidaki âyetler okunur:

1. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kürsî
2. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
Rekâtin sonunda : Ettehiyyâtü
3. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
4. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.

Namaz tamamlandiktan sonra Allah'tan hacet neyse o istenir. Allah'tan mürsid istemek için bu namaz kilindiysa mürsid istenir. ben bole gordum nette

sa teheccüd namazı öğle namazı kaçta giriyorsa o nun karşılığı olan gece o saatte giriyor yani kış günleri ortalama on iki yaz günleri bir civarı... kılınması na gelince Allah rızası için niyet önce sonra dört altı sekiz on on iki rekat kılabilirsinz ideali altı rekat... arkasından ise dua dua ya ise başına ve sonuna salavatı şerife getirmek önemli mümkünse salatı münciye Allah kabul etsin...

ha muhakkak uyumak ve uykudan kalkmak gerekmektedir...

Amin cnm rabbim herkeze nasil etsin insallah. Allah sendende razi olsun cnm..

selam kızlar sayfaları oku oku bitmedi.... nasılsınız???kimsecikler yookkkkkkkkk....

antisocial canım geçmiş olsun .şimdi nasılsın?..bende felaket grip oldummmmmmm yatıp yatıp duruyorummmm..bir sürü ilaçççççç..
..o kadarda korumaya çalıştım kendimi ama öğrencilerin çoğu hasta....mecburen olduk hasta....c.tesi doktora gitmeseydim hastalığa itirazım olmazdı ama bakalım artık böyle gitmek varmış nasipte iyi geçsinde....

canım hikayeni okudum tatlımm..rabbim yardımcın olsun canımm..hatta hepimizin.....dua etmekte fayda var....inan ve içten duanı et eminim rabbimiz duyacak ve karşılığını verecektir........bazen benim aklıma şu soru takılır..Acaba rabbimden istemeyi mi bilmiyorum diyeeeee....

canım senin için 100 tefriciye okudum..inşallah rabbim kabul eder....

gecmiş olsun cnım :=:):) nane limon yap derlerr

oyyyyyyyyyy nefes alamıyorummmmmmmmmm..offffff yaaaaaa nerden çıktı bu hastalık şimdiiiiii....başım çooooooook ağrıyor kızlarrrr.
antibiyotik aldım uyuturda uyutur artık beni...

canımmmmmm "gelsin bebişler mutlu hamişler" topiğinden encan arkadaşım sana 1 yasin okudu tatlım...rabbim encan'ıma bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..bizlere de nasip etsin inşallahhhhhhhh..(aminnnnnnnnnn)

sen onceALLAH sonra saraca guven:) ya rabbim ol desee bi tek ol demesie bakıoyoo sabırr sabır dua işte eminim bi mücie olucak seninde imtihanının bir zamanı vardırrr
destekleriniz için teşekkür ederim bana kızmıyorsunuz değilmi aslında canınızı sıkmak istemem ama beni sizlerden başka kimse anlamıyor
amin Allah razı olsun canım Rabbim hepimize gönlümüzün mükafatını versin inşallah zor bir sınav dua içinde tekrar teşekkür ederim

canım yaşadıklarına üzüldüm.hepimiz aynı dertten farklı şekillerde muzdaribiz.eşine keçiboynuzu kürü ve nohut kürü yaptınızmı hiç.yapmadıysanız deneyin bence.azospermlilerin %35 arttırdığını söylüyor ibrahim saraçoğlu.istihare namazına gelince bence kendin yapmalısın.ama yinede sen bilirsin tabi.etrafindakileride takma kafana boşver.Rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inş.sana bizede canım.

Son düzenleme:

haklısın canım zaten beni anlayacağınızı bildiğim için sizlere içimi döktüm.canım eşime keçiboynuzu yasak hormonları çok yüksek çünkü nohut kürünü yaptım.brokoli kürü, lahana kürü ,soğan suyu hem eşime hem kendime saraçoğlunun gönderdiği bitkisel kürler denemediğimiz şey kalmadı şifa Allah'tan .canım istihare yapmayı çok denedim ama malesef ya hatırlamıyorum yada rüya görmüyorum bilinç altından dolayı herhalde amin Rabbim hepimize meleklerimizi göndersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…