Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kzlar ya kusura bakmayın gıremıyorum esım cumaya gıttı öyle gırdım tel bıle elıme aldırmıyo..artık o yokken gırerım ve alışacak bu duruma..
2 de randevum var dr a kan verdım tekrar dan dua edermısınız kızlar olumsuz bısey olmaz ıns

canim dualarimiz seninle insallah hersey yolunda gidecek....

merak etme cnm bı olumsuzluk olmaz. doktorda gelınce bızı haberdar et ama merak ederız cnm

merak etme cnm bı olumsuzluk olmaz. doktorda gelınce bızı haberdar et ama merak ederız cnm

ıster ıstemez korku var ıcımde sende böyle oluyormuydun canım..hep dua edıyorum dıs gebelıkten dusukten korkuyorum..
eşimde evdeyken bırakmıyo gırme dıyo onada sınır oluyorum ama allah razı olsun benı ellerıyle beslıyo ..dılerım rabbım bu cuma saatınde tum bebek ısteyenlerle bırlıkte burdakı guzel kardeslerıme de nasıp eder ıns

canım allah razı olsun senden haftasonu gırebılecegımı sanmıyorum ..
ama kendımden mutlka haber verrim..
bu arada taylandılekte gelmemıs..inş ıyıdır

evet cnm vitamin verir.bol bol cevız ye cnm.aynen bendede korku oluyodu halada oluyo zaten.ılk keseyı gorcem mı dıye sonra kalp atısını duycam mı dıye ama sonradanda ya bısey olursa dıye ıcınde hep bı korku oluyo cnm.inş hersey yolunda gıtcek cnm. rabbim herkeze nasıp etsın ınsallah

kızlar turkuaza yardım edermısınız lıste konusunda ...
yardımlasarak yaparsanız tum yuk uzerınde kalmaz..
sanırım lıstemız tamamlanmadı ama tamamlanınca
yenı lısteyı hazlarken sadece sayı kısımları degısecek
yenı aarkadaşlar sona eklenecek
meryem suresı ıçın bahardan sonrakı arkadaşa okunacak..dıger dualar emadan sonrakı ıkı arkadasa okunacak

aynen canım..
sabahları çok agrım oluyo ve sankı adet olmusum gıbı kalkıyorm daha pazar gunu adet gunum korkuyorum esma

bugun pek kötüyum dünden beri yarın adet olmam gerek psikolojım tavan yaptı gene sürekli ağlıyorum.
yarabbim akranlarımızdan geri koymasın bizi, kucagımızı boş burakmasın. salih ameller işleyecek hayırlı evlatlar versin,evlatla sınamasın nolur. ablamın hamile oldugunu öğrendim bugün hem deli gibi mutluyum bi yigen daha olcak hemde kendime üzülüyorum. hepiniz yakınlarınıza yaşadınız bu duyguyu kıskanmak deil bu yada istememek deil biliyorsnuz. galiba artık gücüm tükeniyor

canım semınay84 yasen ve lıvpe den haber gelmezse bugun lısteden çıkar canım epeydır gırmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…