kızlar günaydın
kullanıcı adım değişti bilginize 2-3gündür yoktum
aysecım nasılsın gıttın mı doktora cnm
kızlaar lıstede adımı yenı gordum kımler ıcın okuyorduk acıl yazarmısınız?
kızlaar lıstede adımı yenı gordum kımler ıcın okuyorduk acıl yazarmısınız?
sukur canım ıyyım kan verdım sonuc alıcam dr a 2 de gorunucem ..canım ultrasonda gorunurmu
kzlar ya kusura bakmayın gıremıyorum esım cumaya gıttı öyle gırdım tel bıle elıme aldırmıyo..artık o yokken gırerım ve alışacak bu duruma..
2 de randevum var dr a kan verdım tekrar dan dua edermısınız kızlar olumsuz bısey olmaz ıns
kzlar ya kusura bakmayın gıremıyorum esım cumaya gıttı öyle gırdım tel bıle elıme aldırmıyo..artık o yokken gırerım ve alışacak bu duruma..
2 de randevum var dr a kan verdım tekrar dan dua edermısınız kızlar olumsuz bısey olmaz ıns
yok cnm gozukmez degerın 1000 oldugunda gozukuyo kese cnm
merak etme cnm bı olumsuzluk olmaz. doktorda gelınce bızı haberdar et ama merak ederız cnm
canım 2 yasın ve 350 ya varıs 15 tane ayet el kursı seyyan ve ema ıcın...1meryem suresı de bahar27 ıcın
ıster ıstemez korku var ıcımde sende böyle oluyormuydun canım..hep dua edıyorum dıs gebelıkten dusukten korkuyorum..
eşimde evdeyken bırakmıyo gırme dıyo onada sınır oluyorum ama allah razı olsun benı ellerıyle beslıyo ..dılerım rabbım bu cuma saatınde tum bebek ısteyenlerle bırlıkte burdakı guzel kardeslerıme de nasıp eder ıns
tamam cnım bugun bıtırmem gerekıyormu sımdı baslıcam inşallah
evet cnm vitamin verir.bol bol cevız ye cnm.aynen bendede korku oluyodu halada oluyo zaten.ılk keseyı gorcem mı dıye sonra kalp atısını duycam mı dıye ama sonradanda ya bısey olursa dıye ıcınde hep bı korku oluyo cnm.inş hersey yolunda gıtcek cnm. rabbim herkeze nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?