- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
bugun pek kötüyum dünden beri yarın adet olmam gerek psikolojım tavan yaptı gene sürekli ağlıyorum.
yarabbim akranlarımızdan geri koymasın bizi, kucagımızı boş burakmasın. salih ameller işleyecek hayırlı evlatlar versin,evlatla sınamasın nolur. ablamın hamile oldugunu öğrendim bugün hem deli gibi mutluyum bi yigen daha olcak hemde kendime üzülüyorum. hepiniz yakınlarınıza yaşadınız bu duyguyu kıskanmak deil bu yada istememek deil biliyorsnuz. galiba artık gücüm tükeniyor
ayse cim korkma balım. iyi düşün iyi olsun.
kese benim bildiğim bchg değerin 1000-1500 olunca muhakkak görünüyor olmalı.
bhcg artışın 2 kat şeklinde olmalı.
istirahat ederek geçir balım ilk 3 ayını. düşük riski ilk 3 ay yüksektir en çok. her gün 2 bardak sütünü iç muhakkak.
doktor da sana folik asit verecektir diye tahmin ediyorum. eğer daha önce vermediyse.
miden bulanırsa da az az ama sık sık ye canım.
herkesin bulantısına farklı şeyler iyi gelebilir deneyerek test edersin.
vck canım istersen bana 100 yaz canım. ama ben akşam iş çıkışı okuyabilirim sana da muhakkak haber veririm. eğer bugün bitmezse sen yaz ben gene yarın filanda okurum.
canım semınay84 yasen ve lıvpe den haber gelmezse bugun lısteden çıkar canım epeydır gırmıyorlar
aynen canım..
sabahları çok agrım oluyo ve sankı adet olmusum gıbı kalkıyorm daha pazar gunu adet gunum korkuyorum esma
allah razı olsun canım arkadasım hakkını helal et ılgılenıyorsun lıste ıle .. hastahaneden gelınce mutlaka haber verecegım ıns..
çok optum allaha emanet ol
ınternetten kan sonucuma baktım..
450.51 olmus
İYİ MI KIZLAR YAAA
bugun pek kötüyum dünden beri yarın adet olmam gerek psikolojım tavan yaptı gene sürekli ağlıyorum.
yarabbim akranlarımızdan geri koymasın bizi, kucagımızı boş burakmasın. salih ameller işleyecek hayırlı evlatlar versin,evlatla sınamasın nolur. ablamın hamile oldugunu öğrendim bugün hem deli gibi mutluyum bi yigen daha olcak hemde kendime üzülüyorum. hepiniz yakınlarınıza yaşadınız bu duyguyu kıskanmak deil bu yada istememek deil biliyorsnuz. galiba artık gücüm tükeniyor
sa kızlar nasılsınz ben ii elh. b gün dörtgünlük bi gecikmeden sonra kıpkırmızı bi güne başladım he tarafım ağrıyo şimdi artu bide grip oldum dua edin ne olur bizde aşayalım o heyecanı aeo...
450.51 olmus
İYİ MI KIZLAR YAAA
inşallah ayse inşallahcanım lutfen uzme kendını rabbımdne bu guzel cuma saatınde dılerım en yakın zamnda nasıp eder..
ben asılamadan umutlu değildim basarı oranı dusuk dıye nasıl olsa olmaz havasındaydım .. burdakı arkadaslar sızler hep umutluydunuz ..çok sukur rabbıme inş. hepimiz anne olacağız buna yurekten ınanıyorum
3 haftalık sankı ayşe maşallahınternetten kan sonucuma baktım..
450.51 olmus
İYİ MI KIZLAR YAAA
canm aglama inşallah adet olmazsın cnm. rabbim bu cuma vaktı dualarımızı kabul eder inşallah.isteryen herkeze nasıp etsın hayırlı saglıklı evlatlar.inşallah sogan suyu buseferde bebegını sana getırır cnm
amin insallah AysecimRabbım bu yasadıgım sevıncı sızede yasatsın ıns canlarım benım
450.51 olmus
İYİ MI KIZLAR YAAA
Rabbım bu yasadıgım sevıncı sızede yasatsın ıns canlarım benım
canım kusura bakma ben senın gırmedıgını farkemıstım özelden haber edecektım ama bu hamılelığım saskına cevrdı ..çogu arkadasımın tebrık mesajına bıle donemedım..
hakkını helal et
soğan kürü deneyımlerımden soyluyorum kürü tam yapamamış bile olsan soğan adeti saptırmıyor
yanı günü gününe adet olursun.
ayrıca ben ilk gebelıgımı soganla elde ettım gebe olma ihtımalın yüksek şekerim
ben geciiktiriyo die duydum inşşallah hamişizdir :) son uc gun:):))):18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?