Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ben isim vermedim ama senin ismin ve ecrinin ismini gördüğüme çok eminim

Ağlıcam valla şimdi Rabbim hayırlara çıkarsın tez zamanda,ben rüyamı yormadan kocişimi arıyım hemen,o yorsun Kocama rüya anlattığım zaman hemen okur üfler,1 Fatiha 11 İhlas-ı Şerif Arıyorumm Muhat yaa ciddi ciddi doldu gözlerim,inşaallah rüyan hayırlara vesile olur

canım yat dınlen ozaman ayyy emınım çok guzeldır bebeğinin kalp seslerını duyman canım rabbım hayırlısıyla sağlığıyla yavrunu kucağına almayı nasip eylesın

daha nasil dinlenecegim bilmiyorum canim zaten hamile kaldigimdan beri dinleniyorum sadece 5 dak dolasirsam dolasiyorum okadar ama sabir edecegiz insallah en tehlikeli donemler ilk 8 hafta ve ilk 12 hafta ilk 8 haftadan sonra dusme orani dahada azaliyormus hayirlisi insallah canim Rabbim sana ve tum isteyenlere versin insallah

Cnm cok sevindim senin adina rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

Amiiiiiiiiiin canim isteyen herkese

canim pazar gecesi kahverengi lekelenme basladi carsambaya kadar devam etti persembe gunu kesildi sandim cuma gunu kanama lekelenme gibi geldi sonrada kanama camasirimi doldurdu iki gun boyledi canim.ama kanla birlikte agrim olmadi suan 6+4 gunluk hamileyim canim
doktora gitsen soylerler canim hatta gebelik testinde bile cikabilirdi ilk gunler yapsaydin icin rahat degilse bir doktora gorun derim canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah

selam kızlar, sizleri görmek ne güzel...nasılsınızzzz........kalabalık olmuşuz..forumun neşeleri gelmişşşşşşş....

ayşecim çooooooooook geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine....

ecrin23 vallaha iyi sabır var sende ben çoooooooooktan test yaptırmıştım....ama rabbim hayırlısını versin sana.....

eslemlivacım geçmiş olsun tatlım doktora git bence bekleme..önemli bişey olabilir...geç kalma....

krizantem canım sanadaçooooooook geçmiş olsunnn..rabbim bebişlerinizi sizlere bağışlasın

muhatcım ben yokmuydum rüyandaaaaaa

rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah......

Son düzenleyen: Moderatör:

ya benımde doldu tabı eğer bensem ben deılsemdde önemlı deıl dıer ecrın arkadasımız olsada dolar gözler ayy ınsallah olur canım yaa eslemlıva banada söyle eşin neye yorarsa muhatcım ınsallah ruyan eslemlıvaya ve tum ecrınlere vesıle olmusturr

canım inşallah ettiğiniz duaların yüzü suyu hürmetine yorduğum şekilde çıkar.aslında isim vermeyecektim ama moral olursa diye düşündüm. hazır aynı rüyayı gören var kaynayım araya dedim. rüyanın sahih olma ihtimali var.sabah namazımı kılıp yattım o 5 10 dk içinde gördüm.
rüyayla amel olmaz ama rabbim hayırlara çıkarsın.
canım bu arada bende secdede adlarınızı aklıma getirmeye çalışıyorum. ama çok değişik oluyo. hepimizin rumuzu farklı farklı ayşe fatma hayriye olsa kolay

hocam 5 tane falan isim gördüm. ama 2 si aklımda daha net kaldı. asbelove de var gibi hatırlıyorum.
bakın arkadaşlar bu bi rüya yani ne umut ne umutsuzluk versin size.
asıl rüyayı gören nerde. lafı attı gitti

merhaba kızlar,
bugünlerde çok hassas ve duygusalım. yeni tedaviye 3 hafta kaldı. korkunç derecede stresliyim. ne yapsam ne okusam fayda etmedi. acaba antidepresan mı kullansam. hiç tedavide olup ilaç kullanan oldu mu kızlar. korkularım had safhada(

bütün kızlarrrrrrrrr toplandık toplandık toplandıkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....

.

hoşgelmişşşşşşşşşşş melekkkkkkkkkkkk anneleriiiiiii.......dün kimsecikler yoktu çooooooooooooook sıkıldımmmmmmmmm..........

canım benım ınsallah hayra cıkar ruyan :)hazır bende 10gun kırmızılarım gecıktığınden aslında moral oldu :)

Canımm Mervecim inşallah hayırlı haberlerini alıcaz ama sen bi gidip test yaptırsan fena olmaz hani
ayyy bu arada bi bakmışız ikimizde hamileyiz

canım rabbım sıkıntılarını alsın ıns.ama bana kalırsa hıç kullanma

bu arada bi gün acile gitmiştim doktor kadının birine düşük yaptın mı dedi. kadın bilmediğini söyledi. doktorda hemşireye düşük testi yapın demişti.

Canım şimdi nette araştırıcam bu düşük testini,merak ettim :26:

Hmm canım yani 6.haftanda falan kanaman oldu.Peki sebebi neymiş,ne dedi doktor....Canım benim adetim geciktiği zamanlarda test yaptım negatif çıktı,belki geç döllenmedir falan dedim,baya bi süre sonra tekrar yaptım yine negatif çıktı...Ama sen şimdi kanama falan deyince,acaba falan dedim,ya iki hafta olacak nerdeyse :26:

Gidicem doktora canım,içime sinen bir doktor buldum.Yarıyıl tatilinde inşaallah gidicem.Keşke doktora gitmeden hamile kalsam hayırlısı ile,doktorda süprirz birşekilde öğrensem,ne güzel olurdu

Canım sende dikkat et kendine,inşaallah güzel sorunsuz hamilelik geçirip,sağlıcakla kucağına alırsın miniğini

eşmde aynsını söluyor ama nebıleyım canım buay bekle dıyor ıcımden bır ses bana.. aslında daha önce bukadar sabırlı davranmazdım buay beklıyorum bende anlayamıyorum kendımı

canim hadi yarin git hemencecik yaptir testini belki Rabbim sevindirir seni ve bizleri....

muhatcım ben takılıyorum sana yanlış anlama tatlım....
rabbim senin ve eslemlivanın dualarını hayra çıkarsın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…