anammmmmmm hangı ecrın muhatcımm kım nerede nasıl kımınle
canım ben isim vermedimama senin ismin ve ecrinin ismini gördüğüme çok eminim
canım yat dınlen ozaman ayyy emınım çok guzeldır bebeğinin kalp seslerını duyman canım rabbım hayırlısıyla sağlığıyla yavrunu kucağına almayı nasip eylesın
Cnm cok sevindim senin adina rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Krizantem canım birşey sormak istiyorum...Hamileydin ve kanamaların vardı dimi?Canım bu kanamaların ne zaman başladı?Devam ediyor mu hala,adet kanaması gibi mi?Şuan ne kadarlık hamilesin canım?
Ben hala adetliyim kızlar.Önceleri hep leke şeklindeydi.Sonra adet kanaması gibi olmaya başladı.Hala da devam ediyor.İki hafta oldu belkide.Sağ yanımdaki ağrıda hala devam ediyor ara ara.Anlamadım gitti.
Ya birde birşey sormak istiyorum,adetim bitince doktora gitsem,doktorlar düşük yapıp yapmadığını anlarlar mı acaba kızlar,bilen var mı :26:
Ağlıcam valla şimdiRabbim hayırlara çıkarsın tez zamanda,ben rüyamı yormadan kocişimi arıyım hemen,o yorsun Kocama rüya anlattığım zaman hemen okur üfler,1 Fatiha 11 İhlas-ı Şerif Arıyorumm Muhat yaa ciddi ciddi doldu gözlerim,inşaallah rüyan hayırlara vesile olur
Ağlıcam valla şimdiRabbim hayırlara çıkarsın tez zamanda,ben rüyamı yormadan kocişimi arıyım hemen,o yorsun Kocama rüya anlattığım zaman hemen okur üfler,1 Fatiha 11 İhlas-ı Şerif Arıyorumm Muhat yaa ciddi ciddi doldu gözlerim,inşaallah rüyan hayırlara vesile olur
Kız çok sabırlısın 10 gun gecmıs hala 1 2 gun dıyorsun
selam kızlar, sizleri görmek ne güzel...nasılsınızzzz........kalabalık olmuşuz..forumun neşeleri gelmişşşşşşş....
ayşecim çooooooooook geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine....
ecrin23 vallaha iyi sabır var sende ben çoooooooooktan test yaptırmıştım....ama rabbim hayırlısını versin sana.....
eslemlivacım geçmiş olsun tatlım doktora git bence bekleme..önemli bişey olabilir...geç kalma....
krizantem canım sanadaçooooooook geçmiş olsunnn..rabbim bebişlerinizi sizlere bağışlasın
muhatcım ben yokmuydum rüyandaaaaaa
rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah......
canım inşallah ettiğiniz duaların yüzü suyu hürmetine yorduğum şekilde çıkar.aslında isim vermeyecektim ama moral olursa diye düşündüm. hazır aynı rüyayı gören varkaynayım araya dedim. rüyanın sahih olma ihtimali var.sabah namazımı kılıp yattım o 5 10 dk içinde gördüm.
rüyayla amel olmaz ama rabbim hayırlara çıkarsın.
canım bu arada bende secdede adlarınızı aklıma getirmeye çalışıyorum. ama çok değişik oluyo. hepimizin rumuzu farklı farklıayşe fatma hayriye olsa kolay
ya benımde doldu tabı eğer bensem ben deılsemdde önemlı deıl dıer ecrın arkadasımız olsada dolar gözler ayy ınsallah olur canım yaa eslemlıva banada söyle eşin neye yorarsamuhatcım ınsallah ruyan eslemlıvaya ve tum ecrınlere vesıle olmusturr
merhaba kızlar,
bugünlerde çok hassas ve duygusalım. Yeni tedaviye 3 hafta kaldı. Korkunç derecede stresliyim. Ne yapsam ne okusam fayda etmedi. Acaba antidepresan mı kullansam. Hiç tedavide olup ilaç kullanan oldu mu kızlar. Korkularım had safhada(
bu arada bi gün acile gitmiştim doktor kadının birine düşük yaptın mı dedi. kadın bilmediğini söyledi. doktorda hemşireye düşük testi yapın demişti.
canim pazar gecesi kahverengi lekelenme basladi carsambaya kadar devam etti persembe gunu kesildi sandim cuma gunu kanama lekelenme gibi geldi sonrada kanama camasirimi doldurdu iki gun boyledi canim.ama kanla birlikte agrim olmadi suan 6+4 gunluk hamileyim canim
doktora gitsen soylerler canim hatta gebelik testinde bile cikabilirdi ilk gunler yapsaydin icin rahat degilse bir doktora gorun derim canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah
eşmde aynsını söluyor ama nebıleyım canım buay bekle dıyor ıcımden bır ses bana.. aslında daha önce bukadar sabırlı davranmazdım buay beklıyorum bende anlayamıyorum kendımı
Canımm Mervecim inşallah hayırlı haberlerini alıcaz ama sen bi gidip test yaptırsan fena olmaz hani
ayyy bu arada bi bakmışız ikimizde hamileyiz
hocam 5 tane falan isim gördüm. ama 2 si aklımda daha net kaldı. asbelove de var gibi hatırlıyorum.
bakın arkadaşlar bu bi rüya yani ne umut ne umutsuzluk versin size.
asıl rüyayı gören nerde. lafı attı gitti
Canımm Mervecim inşallah hayırlı haberlerini alıcaz ama sen bi gidip test yaptırsan fena olmaz hani
ayyy bu arada bi bakmışız ikimizde hamileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?