iyiyim ayşemmm....gün sayıyorummm..iğnelere devammm.hayırlısı rabbimden....kendine dikkat et ayaklarını üşütme..yün çoraplar var onlardan giy....bebişimize iyi bakkkkkk..teyzeleri yicek onuuuuuuuuuuu......
canım bu aralar moralını yuksek tut hıcbıseyı takma . Ben asılamada sıra beklerken 1 saat bekledım yanı o arada 707 ya varı ve sayısnı belırlemedıgım kadar ayetel kursı çektım rabbım uzmesın senı ıns bu ay olacak
eslemlivacım bizim okulda bir arkadaş vardı adeti gecikmiş ama test yapmış çıkmamış kantesti vermiş çıkmamış ama hamileymiş.3 ay falan öğrenemediler....bazı hamileliklerde oluyor neden bilmiyorum..doktorda anlayamamış....
.sende inşallah öylesindir..yinede kendine dikkat et.....
senin için 1 yasin okumuştum...ilave ettin mi tatlımmmmmmmmmmmmm......
canım yanlış mı hatırlıyorum acaba geriye de bakamadım. sen de isimler gördüğünü söylemiştin. eşini arayacaktın sanırım kendi rüyan için.
yanlış mı hatılıyorum ki :S
hoşgeldin canım. umarım bebişin seninledir
inş canım cok merak ediyorum korkuyorum
ayyyy benimde çıkmam lazım ev süpürülecek yemek yok...amannn yapasımda yokkkızlar ben çıkıyorummm malesefffffffffff üzülerekkk .....ne güzel herkes gelmişti......ama çıkıp yemek yapmam lazım.....
hepinizi çoooooooooooooook öpüyorummmmmmm......Allah'a emanet olunnnnnnn canlarımmmmmmmm...rabbim şifa versinnnnnnn hepimize .... göbüşlerimizi hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahhhhhhhhhhhh...
ecrinnnnnnnnnn23 git lütfen test yap yaaaaaaaaaaaa merak ettimmmmmmmmmmmmm rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhhh......
dualarımdasınızzzzzzzzzz melek anneleriiii.....
hoşgeldin canım. umarım bebişin seninledir
aman yat dinlen hemenn....bundan sonraki en önemli işin bu olsun tatlım...sağlıkla kucağınada al inşallahh..
En güzeliini yapıyosunn... Elinden geldiğincede devam et okumaya..allah hayır eylesin....herşey gönlünüzce olsun...tadını çıkarın.....
Bence anlarr testten mi muayeneden mi bilemiyorum hiç başıma gelmedi ...etrafımda da duymadım....onların işi buu...bir çok insan normal adet olup diğer ay hamile olduğunu öğreniyor....bunu sende anyamazsın ...bir doktoramı görünse kii hem öyle olmasa bile ki inşallah bebiştir....neden kanamanın devam ettiğinii öğrenirsin....
Inşallah o bu şu hiç farketmez ...rabbim isteyen herkese tez zamanda versin....dün avm ye gittik öyle bir dolaşma anlamında ....alacakta hiçbişey bulamadımm zaten kendimii barii mutlu edeyim dedim o da olmadı..zaten kapalı alanda fazla kalamıyorum gözlerim hemen yanmaya başlıyor...neyse diyeceğim o kii bebk mağazalarına imrenerek baktık eşimle....girmeyelim ben dayanamam diyorum demeye kalmadı eşimin oyuncaklara bakması neler çıkmış demesiyle içim cız etti....bu zamana kadar hiçç bişey duymammşıtım hiççç belli etmemiştii....alllahım hepimizin yüzünüü güldürsün....
Muhatım hayırolsun inşallahh... Biliyosun 2 hamiş eksik
amin canımmmmmm....biz kadınlara annnelik duygusunu bizimle birlikte bekleyen eşlerimizinde babalık duygusunu tatdırsın...
Merhaba canım...ne kadar az stres o kadar iyii...ilaç kullanmanı şuanda tavsiye etmem....ben 4 yıldır folik asit ve tedavide klomen dışında ha birde iğneler var hiç ilaç almadım.....gripte olsam kullanmıyorum...ki kullanmaya ihtiyaç duyuyorsan kendi doktorunla konuşş..rahatlatır belki ne bileyim en azından tedavinii olumsuz etkilemesin diye...
merhaba arkadaslar ben yeni katıldım üyelige bende 4 yıllık evlym tüp bebek yaptırdım sonuca 4 gün kaldı lütfen banada dua edn
$
kızlar ben çıkıyorummm malesefffffffffff üzülerekkk .....ne güzel herkes gelmişti......ama çıkıp yemek yapmam lazım.....
hepinizi çoooooooooooooook öpüyorummmmmmm......Allah'a emanet olunnnnnnn canlarımmmmmmmm...rabbim şifa versinnnnnnn hepimize .... göbüşlerimizi hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahhhhhhhhhhhh...
ecrinnnnnnnnnn23 git lütfen test yap yaaaaaaaaaaaa merak ettimmmmmmmmmmmmm rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhhh......
dualarımdasınızzzzzzzzzz melek anneleriiii.....
bence anlarr testten mi muayeneden mi bilemiyorum hiç başıma gelmedi ...etrafımda da duymadım....onların işi buu...bir çok insan normal adet olup diğer ay hamile olduğunu öğreniyor....bunu sende anyamazsın ...bir doktoramı görünse kii hem öyle olmasa bile ki inşallah bebiştir....neden kanamanın devam ettiğinii öğrenirsin....
canım ben bi taneye de razıyım( şimdilik)
AMAN TEYZESI BEBEGIM ÇOK SANSLI SIZIN GIBI IYI YUREKLI TEYZELERI VAR..AMA BENDE TEYZE OLMAK ISTO-IYORUM..
canım bu aralar moralını yuksek tut hıcbıseyı takma . Ben asılamada sıra beklerken 1 saat bekledım yanı o arada 707 ya varı ve sayısnı belırlemedıgım kadar ayetel kursı çektım rabbım uzmesın senı ıns bu ay olacak
ayyyy benimde çıkmam lazım ev süpürülecek yemek yok...amannn yapasımda yokk...
aminn canımm seninde göbişin bebişle dolsun....bu arada onu ye bebiş olsun bu faydalı şu iyi derken benim göbişş hamileymişim gibiii almış başını gidiyor yawww....bazen diyorum içimden şurda yağ yerine bebiş olsaydı diye
kızlar bişi sorcam 7 gün önce yumurtam çatladı ve tutturduk günü. şimdi adet olacakmişim gibiyim.
ayaklarım üşüyo karnımda hafif agrı var. sizin bi yorumunuz var mı bu konuda
canım verende vermeyen de O.rabbim peygamberlerini de bu sınavla sınamıştır. elhamdürillah deyip şükretmek de gerek. kolay olmadığı biliyorum. her defasında negatif çıkması ve onu eşine diyememek nasıl bişi biliyorum. ama umut bitmez. neden bitmez biliyor musun. hz. musa ki bir peygamberdir. bir aile için rabbiyle konuşur ve onlara evlat sahibi olamayacaklarını söyler. yıllar sonra o ailenin çocuğunun olduğunu öğrenir.( düşünsene bi peygamberin dediği çıkmıyor.) rabbine soruyor bu işin aslını. o da diyorki. Allah'ın elçisi onlara Allahtan haber verdi ama onlar yine benden umutlarını kesmediler. nasıl evlat vermeyeyim?inasllah canım ama cok korkuyorum
rabbim hayırlısıyla ve hayrıyla versin bebişlerimizi.Ben gelir gelmez yemeğimi yaptım,rahatım,ama çay içiyodum,muhabbete dalınca çayım soğudu
Diğer konuya gelince aynen,hamile olunca top gibi mi oluruz ki
kız ben 1.80 boyundayım. ben daha komik olurum
Hadi hayırlısı canım,inşaallah hamilesindir,ettiğimiz dualar gördüğümüz rüyalar boşa değil inşaallah,bu ay müjde vermeni yürekten diliyorum
inşaallah meleğin seninledir canım,rabbim gönlünüze göre en hayırlısını versin
Amin canım allah razi olsun,sende dualarımdasın öpüyorum görüşmek üzere,allah'a emanetsin
Canım düşük testi diye bir test var,onu araştırıcam nasıl bişeymiş diye :26: Aminn canım inşaallah
Bendee,rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Canım bizde çok şanslıyız,o meleğin annesi olmasaydı nasıl burda bulup tek yürek olup dua edebilirdik,iyiki açtın bu topiği,allah razi olsun ayşem
Bu arada çok yakışmış hamilelik takvimi
merhaba kızlar,
bugünlerde çok hassas ve duygusalım. yeni tedaviye 3 hafta kaldı. korkunç derecede stresliyim. ne yapsam ne okusam fayda etmedi. acaba antidepresan mı kullansam. hiç tedavide olup ilaç kullanan oldu mu kızlar. korkularım had safhada(
nasılsın nasıl gidiyor canım
ıyıyım sukur canım gece raahatsızlandım acıle gıttım sukur ıyı suan hersey yolunda sende ne var ne yok..fıstıgımmm
ıyıyım sukur canım gece raahatsızlandım acıle gıttım sukur ıyı suan hersey yolunda sende ne var ne yok..fıstıgımmm
çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah ben yoğunum canım bu aralar hepinizi özlüyorum çok bakamıyorum topiğe dualarımada kısmetse yarın akşam başlıcam kendine çok iyi bak canım yorma sakın kendini
baharında bugün hsg si vardı arıcam onuda inşallah rahat geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?