Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyiyim ayşemmm....gün sayıyorummm..iğnelere devammm.hayırlısı rabbimden....kendine dikkat et ayaklarını üşütme..yün çoraplar var onlardan giy....bebişimize iyi bakkkkkk..teyzeleri yicek onuuuuuuuuuuu......

AMAN TEYZESI BEBEGIM ÇOK SANSLI SIZIN GIBI IYI YUREKLI TEYZELERI VAR..AMA BENDE TEYZE OLMAK ISTO-IYORUM..
canım bu aralar moralını yuksek tut hıcbıseyı takma . Ben asılamada sıra beklerken 1 saat bekledım yanı o arada 707 ya varı ve sayısnı belırlemedıgım kadar ayetel kursı çektım rabbım uzmesın senı ıns bu ay olacak

Son düzenleme:

İnşallah canımm..rabbim kimseyi üzmesin inşallah....bende yaparım...daha önceden aklıma hiç gelmedi ama bu sefer yapmak istiyorum unutmazsam heyecandan inşallah.....

Rabbimin hikmeti desene....Varsa da şuan yoksa da halime elhamdülillah.Hiç bu kadar umut dolu olduğumu hatırlamıyorum,şaşıyorum halime şuan

Dikkat etmedim hiç valla canım,eşimle temizlik yaptık dün,canım çıktı çok yoruldum,yoktur ama zaten bişey olmaz heralde :26:

senin için 1 yasin okumuştum...ilave ettin mi tatlımmmmmmmmmmmmm......

Allah razi olsun canım benim,çok teşekkür ederim.İyiki söylemişsin,geçmişi okuyamadım ya yazdıysan görmemişimdir.Ekliyorum listeme hemen,Rabbim razı olsun,tüm hayırlı dualarını kabul etsin

canım yanlış mı hatırlıyorum acaba geriye de bakamadım. sen de isimler gördüğünü söylemiştin. eşini arayacaktın sanırım kendi rüyan için.
yanlış mı hatılıyorum ki :S

Evet canım ben gördüm,isimli rüya.Burayı gördüm,burdaki kızların isimleri vardı ama hangi isimler olduğunu hatırlamıyorum.İnşaallah hepimizin isimleri vardır ve dualarımızın kabul olduğuna işarettir Evet eşimi aradım bu arada,anlattım heyecanlı şekilde,o yormuştur dua etmiştir şimdi,hayırlısı inşaallah

ayyyy benimde çıkmam lazım ev süpürülecek yemek yok...amannn yapasımda yokk ...

aminn canımm seninde göbişin bebişle dolsun....bu arada onu ye bebiş olsun bu faydalı şu iyi derken benim göbişş hamileymişim gibiii almış başını gidiyor yawww....bazen diyorum içimden şurda yağ yerine bebiş olsaydı diye

canım rabbım sızlerde nasıp edecek yurekten ınanıyor ve yurekten duacınızım

merhaba arkadaslar ben yeni katıldım üyelige bende 4 yıllık evlym tüp bebek yaptırdım sonuca 4 gün kaldı lütfen banada dua edn
$

İnşaallah meleğin seninledir canım,Rabbim gönlünüze göre en hayırlısını versin

Amin canım Allah razi olsun,sende dualarımdasın öpüyorum görüşmek üzere,Allah'a emanetsin

Canım düşük testi diye bir test var,onu araştırıcam nasıl bişeymiş diye :26: Aminn canım inşaallah

canım ben bi taneye de razıyım( şimdilik)

Bendee,Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Canım bizde çok şanslıyız,o meleğin annesi olmasaydı nasıl burda bulup tek yürek olup dua edebilirdik,iyiki açtın bu topiği,Allah razi olsun Ayşem

Bu arada çok yakışmış hamilelik takvimi

kızlar bişi sorcam 7 gün önce yumurtam çatladı ve tutturduk günü. şimdi adet olacakmişim gibiyim.
ayaklarım üşüyo karnımda hafif agrı var. sizin bi yorumunuz var mı bu konuda

Ben gelir gelmez yemeğimi yaptım,rahatım,ama çay içiyodum,muhabbete dalınca çayım soğudu

Diğer konuya gelince aynen,hamile olunca top gibi mi oluruz ki

kızlar bişi sorcam 7 gün önce yumurtam çatladı ve tutturduk günü. şimdi adet olacakmişim gibiyim.
ayaklarım üşüyo karnımda hafif agrı var. sizin bi yorumunuz var mı bu konuda

Hadi hayırlısı canım,inşaallah hamilesindir,ettiğimiz dualar gördüğümüz rüyalar boşa değil inşaallah,bu ay müjde vermeni yürekten diliyorum

inasllah canım ama cok korkuyorum
canım verende vermeyen de O.rabbim peygamberlerini de bu sınavla sınamıştır. elhamdürillah deyip şükretmek de gerek. kolay olmadığı biliyorum. her defasında negatif çıkması ve onu eşine diyememek nasıl bişi biliyorum. ama umut bitmez. neden bitmez biliyor musun. hz. musa ki bir peygamberdir. bir aile için rabbiyle konuşur ve onlara evlat sahibi olamayacaklarını söyler. yıllar sonra o ailenin çocuğunun olduğunu öğrenir.( düşünsene bi peygamberin dediği çıkmıyor.) rabbine soruyor bu işin aslını. o da diyorki. Allah'ın elçisi onlara Allahtan haber verdi ama onlar yine benden umutlarını kesmediler. nasıl evlat vermeyeyim?
beni dopinkleyen bi kıssadır.

rabbim hayırlısıyla ve hayrıyla versin bebişlerimizi.

canım allah razı olsun ıyıkı varsınız..inş senıde gıger arkadaşlarımıda takvımıyle gorecegığız gunler gelecek

canım bence kullanma çünkü psikiyatr gittiğimde dr.tedavide oladuğumuz için hap kullanmamızın iyi olmayacağını söyledi kendi kendini sakinleştirmeye çalış seni çok iyi anlıyorum ama lütfen iyi olacağını düşün

ıyıyım sukur canım gece raahatsızlandım acıle gıttım sukur ıyı suan hersey yolunda sende ne var ne yok..fıstıgımmm

çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah ben yoğunum canım bu aralar hepinizi özlüyorum çok bakamıyorum topiğe dualarımada kısmetse yarın akşam başlıcam kendine çok iyi bak canım yorma sakın kendini

baharında bugün hsg si vardı arıcam onuda inşallah rahat geçmiştir.

canım ıyıym sukur önemlı bısey yok..
Bahar anestezılı mı yaptıracaktı..allah yardımcısı olsun..haberdar et bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…