Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kız sen rüyanı anlatmadın kimleri gördün bakalım
umarım rabbimden işarettir.
yaww ben kendimi görmedim

Hmm canım yani 6.haftanda falan kanaman oldu.Peki sebebi neymiş,ne dedi doktor....Canım benim adetim geciktiği zamanlarda test yaptım negatif çıktı,belki geç döllenmedir falan dedim,baya bi süre sonra tekrar yaptım yine negatif çıktı...Ama sen şimdi kanama falan deyince,acaba falan dedim,ya iki hafta olacak nerdeyse :26:

Gidicem doktora canım,içime sinen bir doktor buldum.Yarıyıl tatilinde inşaallah gidicem.Keşke doktora gitmeden hamile kalsam hayırlısı ile,doktorda süprirz birşekilde öğrensem,ne güzel olurdu

Canım sende dikkat et kendine,inşaallah güzel sorunsuz hamilelik geçirip,sağlıcakla kucağına alırsın miniğini [/QUOTE]

tesekkur ederim canim Allah razi olsun sende insallah doktora baslamadan gebe kalirsin Rabbimin mucizesi belli olmaz....benim bir arkadasim esindeki sperm probleminden hamile kalamiyordu ama tam doktora baslayacaktiki regli olmadi megerse hamileymis insallah sende oyle olursun....

Son düzenleme:

canım bencede ilaç kullanma...ben bu sefer en yakın arkadaşıma dahi söylemedim..önceden söylemiştim sürekli konu tüpbebeğe geliyor ve aklımdam hiç çıkmıyordu...şimdide söylememeyi seçtim ve şu an rahatım çok şükür...ama stres tabi oluyor ama kendimi de fazla yıpratmakta kaptırmakta istemiyorum....ayrıca sen bahçeciye gitmeyecek miydin?sanada akapunktur yapılacak değil mi? akapunktur vücudun stresini azaltmak için iyiymiş..ayrıca rahmi kanlandırıp bebişin tutunmasını sağlıyormuşşş.....lütfen sakin ol..daha 3 haftan var..şimdiden yer bititrirsen kendini iyi olmaz..stresli vücut hamile kalamıyor..kendi kendini telkin et tatlım rabbim yardımcın olsun..çalışıyor musun????evde misin?kafanı meşgul edecek bişeyler bulsan......

Canim Rabbim sifa versin insallah ama bana sorarsan sakin antideprasan kullanma yada doktorunla gorus o sana yol gosterir....

eslemlivacım geçmiş olsun tatlım doktora git bence bekleme..önemli bişey olabilir...geç kalma....

Canım yarıyıl tatilinde gidicem,adetim geçmedi hala,inşaallah bir sorunum yoktur Hoşgeldin bu arada canımm

Canım benim eşim bu konularda sırküpüdür,adamı şöyle silkelesem yine dökülmez Rüyalarımı anlatırım bazen,dediğim gibi okur üfler hediye eder hayra çıksın diye.Aşkım neye yordun derim,söylemem der,hadi söyle ben duymamış gibi yapıcam derim,yine söylemez çıkınca söylerim der Ama neye yorduğu belli zaten,bu hafta umutla başladım zaten,hadi bakalım hayırlısı hepimiz için

Aminn aminnn inşaallah.Evet bende rumuzları getirdim hep,unuttuklarım olmuştur diyede ayrıca dua ettim,kız sen yeter ki isimle dua et,ben söylerim sana adımı

Rabbim bu güzel duyguyu isteyen tüm kadınlara nasip etsin.

Aminnnn

Asıl rüyayı gören kim oluyo

canım benım ınsallah hayra cıkar ruyan :)hazır bende 10gun kırmızılarım gecıktığınden aslında moral oldu :)

10 gün mü geçti Muhatın rüyası çıkıcak galiba Canım test yapsana ne bekliyon Kan için cesaretin yoksa,idrar testi bari yap

eslemlivacım bizim okulda bir arkadaş vardı adeti gecikmiş ama test yapmış çıkmamış kantesti vermiş çıkmamış ama hamileymiş.3 ay falan öğrenemediler....bazı hamileliklerde oluyor neden bilmiyorum..doktorda anlayamamış....
.sende inşallah öylesindir..yinede kendine dikkat et.....

bebeğimin cicileri diye bı bölum var orda bı bayan oyun halısı yaptım dıye konu başlıgı acmıs ben çok begendım..allah nasıp ederse yapacağım..

Gordun cnm cok hos olmus.sende yapinca resmini paylas gorelim bizde cnm

canım serkan için 1 yasin okumuştum..ilave ettin mi canım ..önceki sayfalarda yazmıştım hem sana hem eslemlivaya.....

canım yanlış mı hatırlıyorum acaba geriye de bakamadım. sen de isimler gördüğünü söylemiştin. eşini arayacaktın sanırım kendi rüyan için.
yanlış mı hatılıyorum ki :S

hoşbuldum canım...bugun ne guzel herkes var canım nasılsın

canım serkan için 1 yasin okumuştum..ilave ettin mi canım ..önceki sayfalarda yazmıştım hem sana hem eslemlivaya.....

ekledim canım Allah razı olsun bu arada kızlar okurum diyenler okudlarmı acaba bu ay sonuna kadarmışta bana bi bilgi verirseniz sevinirim

kızlar ben çıkıyorummm malesefffffffffff üzülerekkk .....ne güzel herkes gelmişti......ama çıkıp yemek yapmam lazım.....

hepinizi çoooooooooooooook öpüyorummmmmmm......Allah'a emanet olunnnnnnn canlarımmmmmmmm...rabbim şifa versinnnnnnn hepimize .... göbüşlerimizi hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahhhhhhhhhhhh...

ecrinnnnnnnnnn23 git lütfen test yap yaaaaaaaaaaaa merak ettimmmmmmmmmmmmm rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhhh......

dualarımdasınızzzzzzzzzz melek anneleriiii.....

Canım bencede kullanma,sen bilirsin tabi.Dua edelim inşaallah bol bol...Canım La Havle çekmek insanı çok sakinleştiriyor,dene istersen,hatimi 1001 tane.İnşaallah son tedaviniz olur,hayırlısıyla meleğin bir iki aya seninle olur inşaallah.İsteyen dileyen özleyen herkes için o kadar yürekten istiyorum ki bunu,Rabbim bekletmesin daha fazla hiçbirimizi.......

muhatcım ben takılıyorum sana yanlış anlama tatlım....
rabbim senin ve eslemlivanın dualarını hayra çıkarsın inşallah....

Aminn canımm,rüyalar gerçek olur inşaallah

kız sen rüyanı anlatmadın kimleri gördün bakalım
umarım rabbimden işarettir.
yaww ben kendimi görmedim

İnan anlatılacak bişey yoktu Dedimya isimler gördüm burdan,liste gibi falan ya çok değişikti.Tek bir isim bile hatırlamıyorum ama,uyanınca umutla huzurla uyandım,inşaallah rüyalarımız hayırlara çıkacak Muhatcım,ikiz üçüz dördüz doğuralım hepimiz inşaallah

Amin ecmain....İnşaallah canım benim,benimde bir tanıdığım öyle oldu,tedaviye başlayacakken üçüzlere gebe olduğunu öğrendi,Rabbim büyük,dağı taşı yaratan Rabbim,Ona layık kul yetiştirmek için evlat istiyoruz Ondan,Habibini vesile ediyoruz,çeşit çeşit insanlardan dua alıyoruz,Rabbim böyle duaları geri çevirmekten haya eder,kabul olacak inşaallah dualarımız

aman yat dinlen hemenn....bundan sonraki en önemli işin bu olsun tatlım...sağlıkla kucağınada al inşallahh..

ay bende senın gıbı dusunuyorum hamılelıkte bol bol kur an okuyun bebeğiniz sakın olur derler elımden geldıgınce okuyorum sımdıden korkutuyo ya

en güzeliini yapıyosunn... elinden geldiğincede devam et okumaya..allah hayır eylesin....herşey gönlünüzce olsun...tadını çıkarın.....

bence anlarr testten mi muayeneden mi bilemiyorum hiç başıma gelmedi ...etrafımda da duymadım....onların işi buu...bir çok insan normal adet olup diğer ay hamile olduğunu öğreniyor....bunu sende anyamazsın ...bir doktoramı görünse kii hem öyle olmasa bile ki inşallah bebiştir....neden kanamanın devam ettiğinii öğrenirsin....

caım allah razı olsun. 2 kez de ben rüyamda gördüm burdaki isimlerden ben de bu ay hamile kalacaklar diye yorum yapmıştım

canım duyduğuma göre düşük testi vardı.

inşallah o bu şu hiç farketmez ...rabbim isteyen herkese tez zamanda versin....dün avm ye gittik öyle bir dolaşma anlamında ....alacakta hiçbişey bulamadımm zaten kendimii barii mutlu edeyim dedim o da olmadı..zaten kapalı alanda fazla kalamıyorum gözlerim hemen yanmaya başlıyor...neyse diyeceğim o kii bebk mağazalarına imrenerek baktık eşimle....girmeyelim ben dayanamam diyorum demeye kalmadı eşimin oyuncaklara bakması neler çıkmış demesiyle içim cız etti....bu zamana kadar hiçç bişey duymammşıtım hiççç belli etmemiştii....alllahım hepimizin yüzünüü güldürsün....

canım ben isim vermedim ama senin ismin ve ecrinin ismini gördüğüme çok eminim

muhatım hayırolsun inşallahh... biliyosun 2 hamiş eksik

Rabbim bu güzel duyguyu isteyen tüm kadınlara nasip etsin.

amin canımmmmmm....biz kadınlara annnelik duygusunu bizimle birlikte bekleyen eşlerimizinde babalık duygusunu tatdırsın...

merhaba canım...ne kadar az stres o kadar iyii...ilaç kullanmanı şuanda tavsiye etmem....ben 4 yıldır folik asit ve tedavide klomen dışında ha birde iğneler var hiç ilaç almadım.....gripte olsam kullanmıyorum...ki kullanmaya ihtiyaç duyuyorsan kendi doktorunla konuşş..rahatlatır belki ne bileyim en azından tedavinii olumsuz etkilemesin diye...

hoşbuldum canım...bugun ne guzel herkes var canım nasılsın

iyiyim Ayşemmm....gün sayıyorummm..iğnelere devammm.hayırlısı rabbimden....kendine dikkat et ayaklarını üşütme..yün çoraplar var onlardan giy....bebişimize iyi bakkkkkk..teyzeleri yicek onuuuuuuuuuuu......

merhaba arkadaslar ben yeni katıldım üyelige bende 4 yıllık evlym tüp bebek yaptırdım sonuca 4 gün kaldı lütfen banada dua edn
$

canım allah yardımcın olsun ınş tutmustur ıns gobusunde bı mercımek vardır..hayırlı haberlerını beklıyoruz

canım ben bi taneye de razıyım( şimdilik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…