Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ilk sıradakilere (şans artık) 3 yasin düştü sondaki arkadaşlara 2 yasin düştüğü için onlara bide 707 adet ya varis ekledim ben okuyan arkadaşları düşüyorum

anladım canım Allah razı olsun inş.
meryem suresını peki okudukcamı söylicez sana ? soruyorum cok ama kus bakma baya uzak kaldım topikdende değişikliklerden haberım olmadıgı için bu kadar soruşum :)

ahh canımmm
o hayali ne kadar çok kuruyorum bi bilsenn

ALLAH razı olsunnn kuzucunda etsin dua
canımm bizim etstestoron yükseldi

bak mesela benim eşim varikosel ameliyatı oldu
daha öncedende inmeiş testis ameliyatı olmuş

ve biz tek yumurtalığın çalışmadığını sanıyoduk
ama o muayeneden sonra onunda çalıştığını söyledi

bi kez gitmeniz yeterli
keşke önce onagitseydiniz testide ücretsiz yaptırırdınız

eşine gelince erkekler ruhen çok zayıflar canım
sorunu çözüm yerine olağana bırakmaya yöneliyolar

bol bol incir fındık keçi boynuzutozu keçiboynuzu pekmesi yemeye başlasın
hergün mutlaka salata yiyin sebze yemeklerine ağırlık verin
nohut yiyin
etten biraz uak durun
yükselir fsh tesestoron inşALLAH
İVİTTT YAA ÖYLE GERÇEKTEN
BAŞKA DOKTORLAR MAİLLE YARDIMCI OLCAKLAR HAA DUYDA İNANMA

CANIM TEK Bİ DOKTORA GİT HEPSİNİN YÖNTEMİ FARKLI
BİRİ ÖYLE DER ÖBÜRÜ BAŞKA

Son düzenleme:

amın canım
teltoş demışsın kocısıne

sağol canım istanbul da emre bakırcıoğlu var ona gitmeyi istiyorum aslında ama eşimi ikna etmeliyim önce biraz kendime gelsem onu da yaparım da birazcık toparlanmam lazım hayırlısıyla sonra herşeyin üstesinden geldiğimiz gibi bunun üstesinden de geleceğiz inşallahhhhh
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum haklarınızı helal edin dinlediniz yardımcı olmaya çalıştınız bana

canım bu arada ben yasin okumuştum senin için gördünmü ekledin mi bilmiyorum
eklemediysen ekle

bide yukarda yazdığımı karştırmısım ama düzelttim

çok geçmiş olsun canımm...maalesef bir yerimizi düzeltelim derken öbür taraf bozuluyor...allah kullandırmayı mecbur etmesin....daha önce de yazmıştım çocuk düşündüğümüz için ha bu ay ha şu ay derkenn hsatalansak bile içmiyorum ya varsa ya şöyleyse deyipp hepp canıma çektim çoğu kez....hamileyken bile doktorlar artık ilaç veriyor ya...anlamadım ki

slm kızlar nasılsınız
bugun sizinl vakıt gecırecegım bıraz toparladım işlerimi keyıflr nasıl
hamılemız varmı yenı taze fırından cıkan??

a.s. iyi şükür.sen nasılsın ..sayfaları okudumama yazmaya fırsat olmadı alıntılara yeni cevap yazıyorum ...bu sefer yemeği geçe bırakmayayım dedim...bildiğim kadarıyla yok haber beklediklerimiz var inşalah olur..

ya ne güzzel topik miş allah razı olsun ....uğraşanlardan vesile olanlardan allah onlarında gönlündekini tez zamanda versin inşallah...

hanımlar kaçar yasindesiniz?

yasin okutanlar ben okudum gözden kaçmış olabilir diye tekrar yazayım dedim

Sağol canım allah razı olsunnn
sen 84 doğumlumusun yoksa canım?
amin cümlemizden

evet tatlım 84lüyüm

ya sen
aman hı gormesın benımkınınde tepeden açılıyo vallahı sınır oluyo

ya aslında benimkinin alnında açıklık var gerisinde yok ama napayım hoşuma gidiyo onunla uğraşmak

ama elektridk gitmişti 1-2 saat önce

gelince bilgisayarı o açtı

son oturumu kurtar deyince benim duymasın keltoş dediğimi yazısı çıktıı

hemen değiştittirdi

herkes ayıpşlamıştır seni diyo bide

kızlar merhaba nasılsınız
ayşecim daha iyisin umarım
sönmez sen nasılsın tedavi nasıl gidiyor

sağolasın canım Rabbim kabul etsin.....

bende 84lüyüm canım temmuz doğumluyum

kızlar merhaba nasılsınız
ayşecim daha iyisin umarım
sönmez sen nasılsın tedavi nasıl gidiyor
durucum iyiyim canım..adet olmayı bekliyom..uzun protokol olunca lucrine başladın 9 ocakta...bakalım hayırlısı...
sen nasılsın canım???tedavin ne durumda?

Bu arada doktorumun tatlı hemşiresi aradı bugün..genetik testlerim iyi çıkmış sorun yokmuş.... rabbim hayırlısını versin inşallah....

ay canım genetiğin temiz çıkmasına çok sevindim.lucrin biraz geciktiriyor
bende iyiyim canım mart sonu başlamak istiyorum tedaviye kısmet olursa inşallah son tedavilerimiz olur

selam kızlar, birkaçgündür pek kendimde değildim. tam okuyamadım geçmişi. ayşe, sonmez ve duru yazmışsınız kızlar saolun hepiniz. bugün daha iyiceyim.
sonmezcim dün moralim çok bozuktu kliniği aradım mustafa hocanın hemşiresiyle konuştuk. çok tatlılar ve çok profesyoneller. biraz sohbet edince kendime geldim. 2-3 dk lık telefon konuşmasıyla bile morlimi düzeltti emel hemşire:)

iyi olmana sevindim canım

evet canım gerçekten bu konuda çok iyiler.benim doktorun hemşiresi asiye....çoooooooook şeker...doktorumda öyle..çok heyacanlı gitmiştim..beni öyle rahatlattılarki anlatamam...sıkılma tatlım inşallah herşey çok güzell olacak...ne zaman gidecektin mustafa bahçeçiye??aklımda gidince sana yeni fiyatları öğrenecem....birde kalacak yer ile ilgili anlaşmalı otelleri var mı onuda bir arkadaşım sormuştu.....inşallah heyecandan unutmam....

ay canım genetiğin temiz çıkmasına çok sevindim.lucrin biraz geciktiriyor
bende iyiyim canım mart sonu başlamak istiyorum tedaviye kısmet olursa inşallah son tedavilerimiz olur

sağol durucum..bende çok sevindim...inşallah tedavin hayırlı olur canım bebişlerine kavuşursun hayırlısıyla......

ecrin23 test yaptın mı???bu arada tefriciye listesinde adın vardı tatlım..bir bak istersen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…