Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar tüp bebek tedavisinemi başlıyosunuz

ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun inşALLAH

güzel haberleri yazın buraya

amin reyyancım. ssonmez başladı uzun protokol. ben kısa protokolle tedavi olucam. ikimizde adeti bekliyoruz yumurta geliştirici iğneler için. tesadüf ikimizde bahçeci kliniğine gidiyoruz :)) inşallah bu son tedavimiz olur.

iyi akşamlar herkese.
ecrin arkadaşım 1 yasın okudum yazdımmı hatırlayamadıgım daha once:26:ama baska okutcak kişi bulamadım rabbıom kabul eder inşallahh.

diğer dualarım dan da 3 yasınımı okudum allah gonlunuzden gecenlerı kabul etsın hayırlı olanı versın inşallah

Kizlar persembe gunu 4lu tarama testinin sonuclarini alicaz cok korkuyorum kotu bisey cikcak diye dualarinizda bizi eksik etmeyin lutfen
canım dualarımız seninlee

kötü şeyler getirme aklına

canım inşallah çifter çifter bebişlerlen gelirsiniz

uzun protokol ne kısa protokol ne

senin dondurulmuşların mı var

canım öyle deme ya. bak eski komşumuzun kızının yıllarca bebeği olmamış. bi kadın tüp bebek tedavisi görmüş bi süre ona parayla bakmış kız. bi de ne olsun. hamile sakın kesme umudunu. etrafını dikkatlice dinlersen böyle hikayeler çok fazla neden senin de böyle bi hikayen olmasın.
oraya gittiğinde tutsa da tutmasa da bebeklerin seninle olacak.
canım geçmişte bişi paylaştm.diğer topikteki ogu yapmaya başladı. 1 haftalık bişi. ayetel kürsi mucizesi diyor

reyyancım, kısa protokol adetin 2. günü başlanıyor iğnelere direkt gonalf, menogon gibi ilaçlarla. uzun protokolde adetin 21. günü baskılayıcı lucrin baslanıyor. sonra yine adetin 2. günü gonalf, menogon gibi ilaçlar başlanıyor. kişinin yumurta sayısına, yumurtalıklarının duruma göre doktor karar veriyor hangisi olucağına. benim ilk tedavim uzuundu. sonra kısa tercih ettiler. çok büyük farkları yok aslında.
donmuşlarda ise sadece östrojen tabletler kullandırıyorlar. rahim uygun kalınlığa gelince çözülüp transfer ediliyor.

hmm yani mesela benim şu an 22.günüm

şimdi başlıyorumm
adetim başlayıncada gonal f başlıyorum uzun protokol oluyorr öylemi

bi nevi verdiği ilaçlar doğum kontrol hapıgibi galiba

o zaman ben geçen sene kısa protokolle tüp yaptırmısım :26::26:
ya varya gıcık doktor hiç bişey anlatmamıştııı

RABBİM İNŞALLAHHHHHHHHHHH GÜLDÜRÜR YÜZÜNÜZÜ İNŞALLAHH....

iyi akşamlar canım sizin sorununuz tam olarak neydi bilmiyorum ama yanlış da anlama akıl vermek gibi de olmasın ama biz bu hafta içi gittik kaan beye ve hüsranla geri döndük neden dicek olursan herdakka gidemecemiz zaten bellii biz ankarada yaşamıyoruz zaten ve sorularımıza cevap bulamadık sonuca göre konuşuruz demişti ve sonuçlar çıktı gönderdik yine cevap alamadık 347 milyonluk bi ilaç önermiş ve klomen devam demiş şimdi düşünüyorum da gerek yokmuş gitmeye dünyanın parası verdikk..dna hasarımı yapılacak size bizde hormon tedavisi görüyoruzz bugün tekrardan başladık bir aydır kullanmıyordu muyaneye gidecek die oda bizi mahvetti şimdi sil baştan yine başlıyoruzz insanlara güvenemiyorum artık o kadar yıprandım ki tedavi etmek yerine tüp deyip kestirip atan doktorlarrr tüp bebek kesin çözümmüş gibi halbuki öle değil gercek olan bişey var öncelikle tedaviii şart rabbim inşş hepimize verir hayırlısıyla

benim güzel yürekli arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum zaman zaman o kdar kötü oluyorum kiii beni en iyi siz anlarsınız..bugün çok şükürr iyiyimm toparladım ve azimle başladık tekrardan deliler gibi tedavimize:))inş güzell haberler verecem sizee en ennn ennnnnnn kısa zamanda bende bu sabırsızlık oldukdan sonraaaa bide bu ay veriyormuşummm ayy kim bilirrrr mucizemmm geliverir bu ayy annesini bekletmeden

bu süpermişşşş bebişimede örerim artıkkk:)))ayşeeee bebişe başlayakk mı örmeye hepimiz bişe örsekk prenses dicek tim biliyormusun ağzıma öle geldiiii:)))))))))k

canım 959. sayfada tarifi var. inşaallah ben de uygalayacağım

Son düzenleme:

İnsallah cnm ya Allah razi olsun

Allah razi olsun cnm bizimle paylastin ben uyguluyorum hatta bugun 3. Gunum rabbim dualarimizi kabul etsin ins.

gerçekten mi çok sevindim. bi topikte paylaştılar gerçi okuyan kadınlar hamile kalmış o topikte şimdi bayağ okuyan var.
rainbowcolors ve arkadaşları diye topikte var oraya bi bakın. bi arkadaş umreye gidecekmiş. isimleri atopluyorlar. kabede okumak için

canım dualarımız seninlee

kötü şeyler getirme aklına

canım inşallah çifter çifter bebişlerlen gelirsiniz

uzun protokol ne kısa protokol ne

senin dondurulmuşların mı var

Allah razi olsun cnm. Herseferinde korkuyla gidiyorum doktora kotu bisey cikcak diye ama buseferki daha farkli

Evet cnm bebegimin tahlil sonuclari iyi ciksin diye okuyorum:)) bitsin erken dogum icin okuycam rabbim hepimizin gonlune gore versin ins.

selam kızlarrrr,
pazar günleri herkes yoğun oluyor sanırımmm.(ben temizliği dün yaptım daha doğrusu eşimle yaptık).kimsecikler yooooooooookkkkkkk......Allah'a emanet olun....görüşürüz...
A.s canım Allah kolaylık versin sende Allah'a emanet ol görüşürüz
baharcım iyiyim canım ..rabbim yardımcın olsun...inşallah ağrı çekmeden hsgni çektirirsin....hsgden sonra mı tedaviye başlıyorsun?
Allah iyilik versin Aminn canım biraz ağrıdı anestezili olmadı.Kendimi kastım sanırım çektirirken o kadarda kolay değilmiş.Ve malesf sağ tüpüm tıkalı çıktı.Kendi doktoruma sonuçları götürdük.Çekim esnasında kendini kastıysan sağ tarafa sıvı ilaç gitmemiş olabilir yada tıkalıdır dedi.Dünden beri üzüldüm ama elden bişey gelmez.Şimdi adetimin 21 gününde doktora gidip tedaviye geçicek iğne vericek baklaım hayırlısı olsun
canım dualarım seninle olacak. umarım çok acı hissetmezsin.

Hem iyi geçecek, hem de sonuç iyi olacak inşallah.

Hepinizden Allah razı olsun kızlar.Dün malesef hsg sonucum sağ tüpüm kapalı çıktı.Biraz ağrılı oldu anestezi yoktu bende.Çekimden sonra bayağı moralim bozuldu.Allah yardımcımız olsun.Doktorumda çekim sırasında kendini sıkmış olup sıvının geçmesin engel olabilmiş olur dedi.Ama kapalıysada tek taraflıda aşılama olabilir ded,:31i:
Canım çok geçmiş olsun Allah korusun birşey olmaz inşallah umarım iyisinizdir canım
ıns cnm rabbım herkeze evlat verır sen tedavıye basladın mı :26:
Aminn canım inşallh başlıcaz tam anlamıyla
A.s canım ne gzüel rüya bu böyle iyiye yor iyi olsun canım

kızlar bişi sorcam 7 gün önce yumurtam çatladı ve tutturduk günü. şimdi adet olacakmişim gibiyim.
ayaklarım üşüyo karnımda hafif agrı var. sizin bi yorumunuz var mı bu konuda
inşllh yumurtan çatlamış ve bebek olmuştur canım
Canım benim yukarda yazdım Allah razı olsun senden hepinizden önemseyip hatırladığınız için
canım ıyıym sukur önemlı bısey yok..
Bahar anestezılı mı yaptıracaktı..allah yardımcısı olsun..haberdar et bızı
Canım anestezi li yapılmadı ve biraz ağrı yaptı ama elden ne gelir so uçta sağ tarafım kapalı çıkınca moraim
Canım Allah razı olsun düşündüğün için ama sevinecek bir haber alamadım malesef.LDoktor vaki,t geçmeden aşılama yapalım diyor bakalım ya inşllh tutar canımSen ve bebişin nasıl
Aminn canım seninde duaların kabul olsun daim oolsun inşallah
Canım inşllh gönlünce olsun
Selamınaleyküm canlar nasılsınız
A.s canım hamdolsun sağol sen nasılsın

Kizlar persembe gunu 4lu tarama testinin sonuclarini alicaz cok korkuyorum kotu bisey cikcak diye dualarinizda bizi eksik etmeyin lutfen
Allah yardımcınız olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Baharcim hosgeldin cnm nasilsin
Canım ne olsun iyi diyelim öyle olsun.Dün hsg vardı,bugünde eşimin doğumgünüydü Sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…