o zaman hiç kafanı yormaa...desene bebişimiz sakin olucak annesini hiç üzmeyecek....sen yinede doktora giderken çikolata yemeye devam ett.... doktor amcasıda görsünn...
Canım çok teşekkür ederim.İnşallah hayırlısı olur canım dediğin gibi umarım herşey yolunda giderSen nasılsın
Geçmiş olsun canım bazen aksilikler üst üste geliyor olur böyle şeyler.Dikkat et kendine
Canım sağlıklı doğsunda hayırlısı olsun üzme kendini
A.s canım sağolasın sen nasılsın geçmiş olsun olsun neyin var.Bende hsg çektirdim sağ tüpüm kapalı çıktı kendi doktorum çekilirken kendini kasttıysan ondan olmuş olabilir dedi.Haftaya doktora gideceğiz iğnelere başlıcak artık
Hayatımızın belli dönemlerinde olabilir canım sıkma üzme kendini ilaçtanda oluyorsa geçicidir .Kolay gelsin misafirlerinde baya kalablıkmış Allah yardımcın olsun
Canım sorun olmadığına sevindim.Sağlıkla kucağına al inşallah
merhaba kızlar bugun kimse yok topikte aysecimde gelmemiş inş iyilerdir
bizim sonuçlar için yarın cıkıcak demıslerdı ben gene dayanamayıp aradım ve sonuçlarımız cıkmıs
hemen eşimi aradım doktora gıttık sonuclarımız guzel cıktı Allahıma şükürler olsun. fakat erken dogum içinde bıdahakı ay ıgne vurulcakmısım rahmı genışletmek içinama bunada şükür bebegim saglıklı olsunda bıraz erken gelsın napalım.
bugun yıne bebegım hiç kımıldamadı yaa eşimde dıyo annesi gibi tembel olcak dıyo tıpkı sen dıyo bana
hayırlısı olsun canım kısmet değilmiş rabbim daha fazla bekletmesinmaalesef test sonucumu beklememe gerek kalmadı dün adet gördüm üzgünümmmmmm
kizlar ben bugun adet oldum yarinda yumos buyumesi icin igneye basliyorum....ama sag gogsumde acayip bir agri var 2 gundur sanki kopacak....bide sol diz kapagim cook agriyor...tirmagimin yarisi kirildi ve agriyor...biraz sinirliyim durduk yere....anliycaniz bu ara acilarin kadiniyim her yerim agriyor...iyi geceler
çok sevindim temiz çıkmasına canım rabbim sağlık versin erken doğumun içinde inşallah iğne vurulunca sıkıntın kalmasın sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin cimcime
İnsallah cnm insallah. Sen nasilsin yine yorucu bir hafta senin icin sanirim
canım hoşgeldinn
Bugün kimseler yokkk
geçmiş olsun canımmmm hayırdır?
Canım benim Allah razı olsun senden Rabbime şükür ki görmüşsün yazımı aradım müsait değildi sonra kendisi döndü bana sağolsun(böyle bir dr. görmedim henüz ben) çok ilgilendi ve en büyük şansımız kendisininde bu durumu yaşamış olması psikolojimizi biliyor haftaya salı-çarşamba çağırdı sabahtan gideceğiz inşallah tetkiklerimizi yaptıracağız inşallah bize de çok uzun bir tedavi vermez yaaaa bende çok istiyorum artık hemde etrafın çenesi çok yoruyor artık beniiii....... araştırdım zaten durur muyum çok güzel şeyler okudum hakkında. bunca güzel dua ile zaten çok mutlu oldum canım dualarım seninle inşallahhh bu tedavinde güzel haberler verip alırsın kucağına bebeğini inşallahhhh şubatta başlıyordun dimi? amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
a.s. eslemiyii valla sanırım herkes bir telaş gidiyor...geçmiş olsun kış sanadamı bulaştıı.....bende yenii okuyup cevap yazıyorum haliyle...esmanın test haberleri güzel... bi kaç arkadaş tedavi aaşamasında ...inşallah hayırlı haberlerinide alacağız...
canım benim kafam karıştı. sen de yasin okuyor muydun. eğer okuyorsan 3 tane yaz olur mu?
A.s canım sağolasın sen nasılsın geçmiş olsun olsun neyin var.Bende hsg çektirdim sağ tüpüm kapalı çıktı kendi doktorum çekilirken kendini kasttıysan ondan olmuş olabilir dedi.Haftaya doktora gideceğiz iğnelere başlıcak artık
iyi akşamlar....
canım birini ben okuyacağım. diğer ikisini de farklı iki arkadaş okuyacakHoşbuldum canım,evet çok durgunmuş bugün burası...
Sabah çıktık eşimle,gittim okuttuğumuz yere,10 dk duramadım bile,midem başladı hemen.Bulantıyla birlikte ağrı,çok sancılandım,dayanamadım eşim eve getirdi.
O çevrenin çenesinden illallah dedim zaten,nefret ediyorum boş konuşanlardan çok konuşanlardan....
Canım inşaallah bu doktor vesilesiyle kavuşursun meleğine sende,doktorun kim canım,hangi şehirde?İnşaallah herşey çok daha güzel olur canım...
Sağol güzelim,kıştan dolayı galiba üşüttüm canım....Çok sevindim Esma için.İnşaallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda canım.
Evet canım okutuyordum,Rabbim kabul eder inşaallah...3 kişi ayrı ayrı dimi canım,ekliyorum ismini,Rabbim razı olsun,hayırlı dualarını kabul etsin.
Midemle başım dertte canım.Sanada geçmiş olsun,inşaallah bu tedaviyle beraber bebeğin gelir canım hayırlısıyla,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize.
bu süpermişşşş bebişimede örerim artıkkk:)))ayşeeee bebişe başlayakk mı örmeye hepimiz bişe örsekk prenses dicek tim biliyormusun ağzıma öle geldiiii:)))))))))k
a.s canım allah kolaylık versin sende allah'a emanet ol görüşürüz
Allah iyilik versin aminn canım biraz ağrıdı anestezili olmadı.kendimi kastım sanırım çektirirken o kadarda kolay değilmiş.ve malesf sağ tüpüm tıkalı çıktı.kendi doktoruma sonuçları götürdük.çekim esnasında kendini kastıysan sağ tarafa sıvı ilaç gitmemiş olabilir yada tıkalıdır dedi.dünden beri üzüldüm ama elden bişey gelmez.şimdi adetimin 21 gününde doktora gidip tedaviye geçicek iğne vericek baklaım hayırlısı olsun
hepinizden allah razı olsun kızlar.dün malesef hsg sonucum sağ tüpüm kapalı çıktı.biraz ağrılı oldu anestezi yoktu bende.çekimden sonra bayağı moralim bozuldu.allah yardımcımız olsun.doktorumda çekim sırasında kendini sıkmış olup sıvının geçmesin engel olabilmiş olur dedi.ama kapalıysada tek taraflıda aşılama olabilir ded,:31i:
Canım çok geçmiş olsun allah korusun birşey olmaz inşallah umarım iyisinizdir canım
Aminn canım inşallh başlıcaz tam anlamıyla
A.s canım ne gzüel rüya bu böyle iyiye yor iyi olsun canım
Inşllh yumurtan çatlamış ve bebek olmuştur canım
Canım benim yukarda yazdım allah razı olsun senden hepinizden önemseyip hatırladığınız için
Canım anestezi li yapılmadı ve biraz ağrı yaptı ama elden ne gelir so uçta sağ tarafım kapalı çıkınca moraim
canım allah razı olsun düşündüğün için ama sevinecek bir haber alamadım malesef.ldoktor vaki,t geçmeden aşılama yapalım diyor bakalım ya inşllh tutar canımsen ve bebişin nasıl
Aminn canım seninde duaların kabul olsun daim oolsun inşallah
Canım inşllh gönlünce olsun
A.s canım hamdolsun sağol sen nasılsın
Allah yardımcınız olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ne olsun iyi diyelim öyle olsun.dün hsg vardı,bugünde eşimin doğumgünüydüsen nasılsın canım
offf kızlar offf yarın y.lisansa başvuru yapmaya karar verdim ve yarın son güntranskıribimi bulamıyorummmm taşınırken arada kayboldu galiba. özel evrakları koyduğum bi kutu vardı ondadır diye düşünmüştüm:
kizlar ben bugun adet oldum yarinda yumos buyumesi icin igneye basliyorum....ama sag gogsumde acayip bir agri var 2 gundur sanki kopacak....bide sol diz kapagim cook agriyor...tirmagimin yarisi kirildi ve agriyor...biraz sinirliyim durduk yere....anliycaniz bu ara acilarin kadiniyim her yerim agriyor...iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?