Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

o zaman hiç kafanı yormaa...desene bebişimiz sakin olucak annesini hiç üzmeyecek....sen yinede doktora giderken çikolata yemeye devam ett.... doktor amcasıda görsünn...

Aynen cnm sakin uslu olcak kizim ins.doktorumuz bayan ama onumuzdeki hafta baska bir doktora daha gitmek istiyorum busefer erkek olsun diyorum bide o baksin bakalim o ne diycek

Arkadaşlar bende payıma düşen yasinleri okudum Allah kabul eder inşallah

Amin cnm insallah.rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah.hayirli saglikli evlatlar

çok sevindim temiz çıkmasına canım rabbim sağlık versin erken doğumun içinde inşallah iğne vurulunca sıkıntın kalmasın sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin cimcime

maalesef test sonucumu beklememe gerek kalmadı dün adet gördüm üzgünümmmmmm
hayırlısı olsun canım kısmet değilmiş rabbim daha fazla bekletmesin

hay allah hepsi üst üste gelmiş inşallah tedavin rahat geçer ve güzel haberi alırsında tüm çekilen acılar unutulur

çok sevindim temiz çıkmasına canım rabbim sağlık versin erken doğumun içinde inşallah iğne vurulunca sıkıntın kalmasın sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin cimcime

İnsallah cnm insallah. Sen nasilsin yine yorucu bir hafta senin icin sanirim

canım arkadaşlarım sıra bendeydı okunma sırası,okuyanlardan allah razı olsun,bende kendi payıma düşen 3 yasini okudum,allah hepimizin gönlüne göre versin...buarada listeyi tam olarak kim hazırlıyordu kızlar?önümüzdeki hafta ben memlekte gidicem ve haberleşmem lazım birileriyle...nasıl yapsamki...

canım hoşgeldinn
Bugün kimseler yokkk

Hoşbuldum canım,evet çok durgunmuş bugün burası...

geçmiş olsun canımmmm hayırdır?

Sabah çıktık eşimle,gittim okuttuğumuz yere,10 dk duramadım bile,midem başladı hemen.Bulantıyla birlikte ağrı,çok sancılandım,dayanamadım eşim eve getirdi.

O çevrenin çenesinden illallah dedim zaten,nefret ediyorum boş konuşanlardan çok konuşanlardan....

Canım inşaallah bu doktor vesilesiyle kavuşursun meleğine sende,doktorun kim canım,hangi şehirde?İnşaallah herşey çok daha güzel olur canım...

Sağol güzelim,kıştan dolayı galiba üşüttüm canım....Çok sevindim Esma için.İnşaallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda canım.

canım benim kafam karıştı. sen de yasin okuyor muydun. eğer okuyorsan 3 tane yaz olur mu?

Evet canım okutuyordum,Rabbim kabul eder inşaallah...3 kişi ayrı ayrı dimi canım,ekliyorum ismini,Rabbim razı olsun,hayırlı dualarını kabul etsin.

Midemle başım dertte canım.Sanada geçmiş olsun,inşaallah bu tedaviyle beraber bebeğin gelir canım hayırlısıyla,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize.

canım birini ben okuyacağım. diğer ikisini de farklı iki arkadaş okuyacak

bu süpermişşşş bebişimede örerim artıkkk:)))ayşeeee bebişe başlayakk mı örmeye hepimiz bişe örsekk prenses dicek tim biliyormusun ağzıma öle geldiiii:)))))))))k

canım sağolasın dusunmen yeterlı ..bakalım kızmı erkekmı..aman rabbım saglıklı evlat etsınde önemlı değil kız erkek farketmıyo

canım uzme kendını peki ne olacak sımdı dr bısey dedımı

canım ne yaptım buldunmu

herkesler bir evlilik takvimi yapmış.e tabi ben de geri kalmadım.en eski benim galiba aranızda.ve halaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuum.

canım haydı tedavın hayırlı olsun ıns.. Gecmıs olsun hala agrın varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…