merhaba kızlar bugun kimse yok topikte aysecimde gelmemiş inş iyilerdir
bizim sonuçlar için yarın cıkıcak demıslerdı ben gene dayanamayıp aradım ve sonuçlarımız cıkmıs
Hemen eşimi aradım doktora gıttık sonuclarımız guzel cıktı allahıma şükürler olsun. Fakat erken dogum içinde bıdahakı ay ıgne vurulcakmısım rahmı genışletmek içinAma bunada şükür bebegim saglıklı olsunda bıraz erken gelsın napalım.
Bugun yıne bebegım hiç kımıldamadı yaa eşimde dıyo annesi gibi tembel olcak dıyo tıpkı sen dıyo bana
bulamadım ama bi şekilde zaman tanıdılar. tam mesai saati bitiminde bitti başvurum:dcanım ne yaptım buldunmu
herkesler bir evlilik takvimi yapmış.e tabi ben de geri kalmadım.en eski benim galiba aranızda.ve halaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuum.
bulamadım ama bi şekilde zaman tanıdılar. Tam mesai saati bitiminde bitti başvurum:d
niye öyle diyosun. Düşünsene bebeğin olsaydı bu kadar çok dua eder ve bu kadar çok dua alır mıydın? Burdakilerle belki hiç karşılaşamayacaktık:d nasip hepsi nasip:d
canım basvuramadın mı anlamadım yaaaa
bulamadım ama bi şekilde zaman tanıdılar. tam mesai saati bitiminde bitti başvurum:d
niye öyle diyosun. düşünsene bebeğin olsaydı bu kadar çok dua eder ve bu kadar çok dua alır mıydın? burdakilerle belki hiç karşılaşamayacaktıknasip hepsi nasip
yaptım canımhaftaya pazartesi ingilizce sınavım var. ayın 21 inde de mülakat
evet doğru söylüyorsun.sizleri tanımak çok güzel.dua etmek dua almak...... e sizleride tanıdığıma göre artık gelsin benim yaramaz da
gelsin tabi. daha canının istediği ne dua varsa okuyalım. pek bi nazlı olacak bebişler.
Rabbim bekleyişlerinizi boşa çıkarmaz inşallah. ya evlilik takvimini nasıl yapıyoruz bu arada...herkesler bir evlilik takvimi yapmış.e tabi ben de geri kalmadım.en eski benim galiba aranızda.ve halaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuum.
canım haydı tedavın hayırlı olsun ıns.. Gecmıs olsun hala agrın varmı
herkesler bir evlilik takvimi yapmış.e tabi ben de geri kalmadım.en eski benim galiba aranızda.ve halaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuum.
bende tedaviye başladığımda gergindim....gonal f vuruldum....bir kelimeyle sinirlerim zııplıyordu...ani çıkışlarım olurdu...ara ara oluyorr....bu bebişin gelmeyişi bizde azda olsa hasar bıraktı....bunun çözümünü tam bilmiyorum ama....beni duaya yönlendiren tedavimin olumsuz oluşuydu...azda olsa zaman zaman kendimii huzurlu hissediyorum...her şerde vardır bir hayır daha iyi fikri olan varsa bende yapmaya hazırım ....artık hayatımı olumsuz etkiliyor...hiçbişeyin tadı tuzu yok...allah sabırlar versin bize canım.....belki misafirlerin seni neşelendirir...patavasızlıkla sonuçlanmaz...
butun gece uyuyamadım sabaha karsı uyudum bulantımla uyandım fakat afedersınız kusamıyorum..yatıyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?