Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım bız ıyıyız hamdolsun.çok sukur sonuclar guzel çıkmıs..ne gerekıyorsa onu yap allah sağlıklı bı sekılde kucağına almayı nasıp etsın ıns

canım ne yaptım buldunmu
bulamadım ama bi şekilde zaman tanıdılar. tam mesai saati bitiminde bitti başvurum:d

herkesler bir evlilik takvimi yapmış.e tabi ben de geri kalmadım.en eski benim galiba aranızda.ve halaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuum.

niye öyle diyosun. düşünsene bebeğin olsaydı bu kadar çok dua eder ve bu kadar çok dua alır mıydın? burdakilerle belki hiç karşılaşamayacaktık nasip hepsi nasip

canım basvuramadın mı anlamadım yaaaa

evet doğru söylüyorsun.sizleri tanımak çok güzel.dua etmek dua almak...... e sizleride tanıdığıma göre artık gelsin benim yaramaz da

evet doğru söylüyorsun.sizleri tanımak çok güzel.dua etmek dua almak...... e sizleride tanıdığıma göre artık gelsin benim yaramaz da

gelsin tabi. daha canının istediği ne dua varsa okuyalım. pek bi nazlı olacak bebişler.

gelsin tabi. daha canının istediği ne dua varsa okuyalım. pek bi nazlı olacak bebişler.

Allah razı olsun canım.içtenliğin yeter.bilmiyorum ki ne kaldı ........ama devam tabiki.dünya dua üzerine dönüyor.belki yeterince edememişiktir.ya da zamanı vardır.nasip gerçekten nasip.Rabbim hepimizin yüzünü arka arkaya güldürsün inş.

içimde bi huzur var. bu site beni rahatlatıyor. aslında bu aralar acaip gerginim. bi kurs açtık altından kalkabilir miyim bilmiyorum. bugüne kadar elimi neye atıysam allaha çok şükür en iyi şekilde yaptım. offf offf ben akıllanmam ya. herkes diyo ki niye bu kadar şey yapıyosun8 kurs falan) çocuğum olunca eksik kalmasın diyorum. sıpa da gelmiyo

canlar ben çıkıyorum bu hafta çok yoğunum. hepinizi rabbime emanet ediyorum. rüyanızda hz. fatmayı görün inşaallah

hanımlar ben çıkıyorum.hepinize hayırlı geceler diliyorum.dün yoktum evde.eşimle koca bir 24 saat görüşemedik.birazda onunla ilgilenmeliyim.erkeler çocuk gibilerdir bilirsiniz.

herkesler bir evlilik takvimi yapmış.e tabi ben de geri kalmadım.en eski benim galiba aranızda.ve halaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuum.
Rabbim bekleyişlerinizi boşa çıkarmaz inşallah. ya evlilik takvimini nasıl yapıyoruz bu arada...

canım haydı tedavın hayırlı olsun ıns.. Gecmıs olsun hala agrın varmı

evet canim ya hala gogsum agriyor cumaya randevum var ev doktoruyla sanki cok anliyoda...iste kural koymuslar ev doktoru gondermezse hastaneye gidemiyorsun...sadece acil olursa bakiyor hastane...bakalim hayirlisi belki gecer o zamana gimeme gerek kalmaz..sen nasilsin canim ben kendimle ugrasmaktan sena hic soramadim.bebeis nasil gerci takip ediyorum yazilarini..Allahim aci gun vermesin hayirli saglikli evladini kucagina alirsin ve huzurlu bi yuvadanda yaslanirsin insallah

aaa canim yaaa 2 ay farkla benden oncesin ve bende bekliyorum......bebiler gerlsinde popusuna vuralim gec kaldin neredeydin sipa diyelim insallah

evet canim insallah seninde gelir tez vakitte cok zorluklar yasiyoruz yasamayan bilemez....misafirlerim gercekten cok iyi geldi...dergahtan arkadaslarimdi kuran okundu ilahiler benim icin tablo yapmis birisi onu verdiler,sonrasiir okudular ev sahibi diye bi siir,cok guzeldi...ama benim gorumceler yapacagini yaptilar yine onlarida cagirmistim keske cagirmasaydim...akradasim ilahi soylerken gulmeler,masaya vurarak ses yapmalar,karinlarinida doyurunca gittirde rahat ettim vallah...amaaaan Allahim hayirlar nasip etsin ve insan gibi insanlarla karsilastirsin....amin

butun gece uyuyamadım sabaha karsı uyudum bulantımla uyandım fakat afedersınız kusamıyorum..yatıyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…