2 tanede ben okuyayım canım 1 ini ben okurum birini okuturum inş.
oh maşallah olsun canım gecer 1 2 aya sen iyi olda
iyyim ben çalışıyorum aynı soğan kürüne devam bakalım
slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun
2 tanede ben okuyayım canım 1 ini ben okurum birini okuturum inş.
oh maşallah olsun canım gecer 1 2 aya sen iyi olda
iyyim ben çalışıyorum aynı soğan kürüne devam bakalım
yanlısım yoksa haftaya cuma dedı ama aksam yıne konusup sorayım gununu
allah kabul etsın ıns
adet duzensızlıgı yokdemı sende canım
bende katılmak istiyorum çalışıyorum fakat işim müsait boş vaktim oluor akşamlarıda evde okurum ..boyle bır ihtiyaç 'a vesile oldugun için allahım gönlüne göre versin.. Buarada bende 5 şubatta tam 1 yılımı doldurcam bızde bebek ıstıyoruz fakat şuan ( kokulu akıntım' dan dolayı) tedavi görüyorum allahım isteyen herkese saglıklı bır evlat nasip etsın allaha emanet olun
pko var canım bende
adet düzensizligide oluyo 2 3 gun atıyo
Allah razı olsun canımmmm
Sen sor canım ona göre okumaya çalışırız yine
slm arkadslar yni katıldım bnde aranıza 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo nedensiz ikimizde saglıklı insanlarız ama Allah katında vakti gelmemiş diyorum ve o zamanı bekliyorum bu ay igenelere asladım bnde aksam 1adt yasin okurum hepimiz için :) Rabbim en kısa zamanda kucaklarımız doldurur inş.
evet canım maksimum 3 ay rahimde incelme yapıyo cünkü pkoyu atıyo amahımm benımde öyeydı 30 ile 35.gun arası adet olurdum..
soğan kuru ıkı ay uygulanıyo sonra bırakılıyo demı canım
slm arkadslar yni katıldım bnde aranıza 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo nedensiz ikimizde saglıklı insanlarız ama Allah katında vakti gelmemiş diyorum ve o zamanı bekliyorum bu ay igenelere asladım bnde aksam 1adt yasin okurum hepimiz için :) Rabbim en kısa zamanda kucaklarımız doldurur inş.
evet canım maksimum 3 ay rahimde incelme yapıyo cünkü pkoyu atıyo ama
inşallah atarda kurtulurum yaa
azına sağlık Rabbim isteyen harkese versn inş. içindede sana bizlere :)
yanlısım yoksa haftaya cuma dedı ama aksam yıne konusup sorayım gununu
allah kabul etsın ıns
tamam canım ıns aksam ögrenecegım sızı haberdar edecegım
sizler kaç yıldır bekliyorsunuz bebek için tedavi gördünüz mü hiç arkadslar? okdr yalnızım ki konuşuck paylasıck kimse yok neredeyse bnde burayı buldum umarım yolds oluruz burda birbirimize ...
tmm canım bizi haberdar et bakalımmm bizde sana sayı söleyelim daha iyi olurrr
günaydın kızlarr
orlıc cok şükür iyiyiz.zaten yatıyodum sımdı doktor yuruyusude yasakladı hepten yatısa gectımsen nasılsın cnm
ay canım benım ya dıkkatlı ol kalkma canım strese gırme uzme kendını rabbım yardımcın olsun ıns
canım tam yerını buldun..burdakı herkes senle aynı durumda ve hepimiz rabbımızden dualar ıle ıstıyoruz evlatlarımızı nasp edeck ıns
ben 4 aylık tedavı sonucu hamıle kaldım rabbıme bınlerce sukur olsun..tabı bundan sonra ne olur onu bılmıyorum ıste.ıns en yakın zamanda anne olusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?