amin cnm inş. yemegımı yapıyorum zaten 2 ay sonra hiç yuruyemıycen cok zorlancan agrıların olcak dedı. suanda bıle fazla yuruyunce kasıklarım agrıyo. artık cok agırlasırsam annemlere gıdıp orda yatıcam doguma kadar artık napıyım
incir kist yapıyo bazılarında ondan denemedım acıkcasırahım duvarı tedavı asamasında jelle kalınlastırılıyo..
ben ıncır havuc ve soğanı aynı zamanda yaptım...ama sogan haftada 3 4 defa uygulanıyordu
günaydın kızlarr
orlıc cok şükür iyiyiz.zaten yatıyodum sımdı doktor yuruyusude yasakladı hepten yatısa gectımsen nasılsın cnm
aminn cnm inş :) birde yukarıda haftalık dualardan bahsetmissin katılmak isterim bnde ama aksamları anck çnkü gndzleri işteyim :s birde tedavi dedin ya sende mi catlatma ignesiyle kaldın bu ay bn ovitrelle oldum oyüzden soruyorum ..
canım ya nasıl uygun gelecekse saglıgınız ıcın öyle yap annende kalmakta ıyı fıkır yatarsın hem ılgılenır senınle
incir kist yapıyo bazılarında ondan denemedım acıkcası
ilk gebelıgım soganla oldugundan sogan yapıyorum
aman olsun boşver sen tek yat kavuş bebegine ve sağlıgında ilerde birlikte koşarsınız
evet cnm inş agrım olmazda rahat olurum
canım _nur arkadasımızı lısteye eklermısın bundan sonra katılacak ıns
aminn cnm inş :) birde yukarıda haftalık dualardan bahsetmissin katılmak isterim bnde ama aksamları anck çnkü gndzleri işteyim :s birde tedavi dedin ya sende mi catlatma ignesiyle kaldın bu ay bn ovitrelle oldum oyüzden soruyorum ..
maşallah ayse şanslısın ne guzel ilk aşılamada tutan cok az oluyo çok şükür sende ne kadar şükretsen azcanımlısteyle arkadasımız ılgılenıyo cumadan cumaya yasın -ya varıs okuyoruz..zae çoğunluğumuz calısıyo rahatca okursun ıns
ben ıkı ay sadece klomen kullandım sonrakı ay klomen ve çatlatma ığnesı kullandım olmayınca aşılama yapıldı şükür hamıleyım ıns hayırlı haberlerını alırız canım
olabılır canım bunyeden bunyeye degışıyordur ama ıncırı kullandıgım ay yumurtam çok guzel gelısmıstı
Kızlarrr ikinizi de ekledim listeyeeee ancak yeni liste ne zman olur bilemem listemiz henüz tamamlanamadı eğer vaktiniz varsa bu haftaki liste için de yasi okuyabilirsiniz çok eksiğimiz varrrr
Kızlarrrrr hadi ya listemizi tamamlayalım ben eve gisince Allah nasip ederse okucam listemizi bitirelimki sıra bize de gelsinnnn
maşallah ayse şanslısın ne guzel ilk aşılamada tutan cok az oluyo çok şükür sende ne kadar şükretsen az
evet degısır elbette yumurtanı nasıl takip edıyordun? ateşlemı
Kızlarrr ikinizi de ekledim listeyeeee ancak yeni liste ne zman olur bilemem listemiz henüz tamamlanamadı eğer vaktiniz varsa bu haftaki liste için de yasi okuyabilirsiniz çok eksiğimiz varrrr
Kızlarrrrr hadi ya listemizi tamamlayalım ben eve gisince Allah nasip ederse okucam listemizi bitirelimki sıra bize de gelsinnnn
bu hafta bitirebilecek miyiz canım çok eksik var daha
yok dr a gıdıyordum ama klomende kullanıyordum..
sukurler olsun rabbıme ..rabbım sızlerede nasıp etsın ıns..
canım dün senden bir yasin almıştım
bugün arkadaşlara filan sordum
2 tane daha yaz bana canım hafta başına kadar okuyacaklar söyledim tamam mı?
Aynen öle çok eksiğimiz varrr bu akşam biraz okumaya çalışalım da bitireliimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?