Kızlar eksikler için 2 tane daha okudum Allahım kabul eder inşallahh
Sürpriz06 canım sende akşama kadar okursan inşallah akşama bitiririzde Ayşede dualar
ozaman ben belli bi sayıya niyetlenmeyeyım çekebildiğim kadarını sana yazarım ayşecim salı günü olurmu...
kızlar napiosunuz hepimizin cuması mübarek olsun inş.. bnm morelim bozuk klomen ve ovirrella 2. denememde de sonuç alamadım ve reglim geldi bgn ki 5gün vardı dha günüme erken geldi üzüldüm yne(
bugun meryem suresıne basladım 41 gun okuycam yalnızca kendım ıcın deıl benım gıbı evlat sahıbı olmayı bekleyen herkez ıcın rabbım kabul etsın
Allah sizden razı olsun yaaaa ne güzel bir yerdeyim
Keşke bende evde olsam da destek verebilsem size
kızlar napiosunuz hepimizin cuması mübarek olsun inş.. bnm morelim bozuk klomen ve ovirrella 2. denememde de sonuç alamadım ve reglim geldi bgn ki 5gün vardı dha günüme erken geldi üzüldüm yne(
CANIMM bende işyerindeyi alıyorum abdestimi başıma da şalı geçiriyorum okuyorumAllahtan böle rahat bi işyerim var şükürler olsun rabbime
hosgeldın canım nasılsın..
bı de salavat topluyoruz salı aksamına kadar katılırmısın
Kızlar eksikler için 2 tane daha okudum Allahım kabul eder inşallahh
Sürpriz06 canım sende akşama kadar okursan inşallah akşama bitiririzde Ayşede dualar
bugun meryem suresıne basladım 41 gun okuycam yalnızca kendım ıcın deıl benım gıbı evlat sahıbı olmayı bekleyen herkez ıcın rabbım kabul etsın
ayy ne guzelmıs yaa ..ne ısınde çalısıyprsun canım..
bu arada ben 707 ya varıs 2 yasın okdum
hoşbulduk iyiyim canım sağolasın ....bu arada bulantıların için leblebide yiyebilirisn...okuyabildiğim kadarıyla sana yazarım ....
canım abdest aldım okuyacam şimdi 3 tane..
sağol canım allah hepimziin dualarını kabul eylesin...evlerimiz çocuk sesleriyle dolar..inşallahh..
üzülme canım nasipse her türlü oluyor... benimde klomen kullandığımda tutturamamıştık...tez zamanda rabbim bizlere sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...
canım bağışlamanı yaptım rabbım kabul eder ıns..
Allah kabul etsin canımmm
Canım reklam şirketin de çalışıyorum muhasebesine bakıyorum bide kaligrafım ama şükürler olsun işim rahat ofiste 4 kişiyiz odam ayrı geçiyorum okuyorum geçen ramazan ayında 2 hatim indirdim bu sayede Allahım kabul eder inşallah işte böle şükürler olsun rabbime
sürpriz06 arkadaşımız 3 adet
hayalot arkadaşımız 5 adet okuycaklar
kalıyor 16 yasin okuyabilecekler haber verirse çok iyi olur bu akşam dualansınki yeni listemize başlıyalım
Allah razı olsun canım ınsallah rabbım kabul eylerr
hayırlı cumalar canım bugun nasılsın
CANIMM bende işyerindeyi alıyorum abdestimi başıma da şalı geçiriyorum okuyorumAllahtan böle rahat bi işyerim var şükürler olsun rabbime
Allah kabul etsin canımmm
Canım reklam şirketin de çalışıyorum muhasebesine bakıyorum bide kaligrafım ama şükürler olsun işim rahat ofiste 4 kişiyiz odam ayrı geçiyorum okuyorum geçen ramazan ayında 2 hatim indirdim bu sayede Allahım kabul eder inşallah işte böle şükürler olsun rabbime
ıns en yakın zamanda hamılelık haberını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?