Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar napiosunuz hepimizin cuması mübarek olsun inş.. bnm morelim bozuk klomen ve ovirrella 2. denememde de sonuç alamadım ve reglim geldi bgn ki 5gün vardı dha günüme erken geldi üzüldüm yne (

kızlar napiosunuz hepimizin cuması mübarek olsun inş.. bnm morelim bozuk klomen ve ovirrella 2. denememde de sonuç alamadım ve reglim geldi bgn ki 5gün vardı dha günüme erken geldi üzüldüm yne (

canım uzme kendını daha vaktı gelmemıs demek..vardır rabbımızn bıldıgı hayırlı zamanda nasıp etsın ıns

Hayırlısı böyleymiş demekki çok üzzme kendini canım Allahım sabır versin Hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh

hosgeldın canım nasılsın..
bı de salavat topluyoruz salı aksamına kadar katılırmısın

hoşbulduk iyiyim canım sağolasın ....bu arada bulantıların için leblebide yiyebilirisn...okuyabildiğim kadarıyla sana yazarım ....

Kızlar eksikler için 2 tane daha okudum Allahım kabul eder inşallahh
Sürpriz06 canım sende akşama kadar okursan inşallah akşama bitiririzde Ayşede dualar

canım abdest aldım okuyacam şimdi 3 tane..

bugun meryem suresıne basladım 41 gun okuycam yalnızca kendım ıcın deıl benım gıbı evlat sahıbı olmayı bekleyen herkez ıcın rabbım kabul etsın

sağol canım allah hepimziin dualarını kabul eylesin...evlerimiz çocuk sesleriyle dolar..inşallahh..

üzülme canım nasipse her türlü oluyor... benimde klomen kullandığımda tutturamamıştık...tez zamanda rabbim bizlere sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...

ayy ne guzelmıs yaa ..ne ısınde çalısıyprsun canım..
bu arada ben 707 ya varıs 2 yasın okdum

Allah kabul etsin canımmm
Canım reklam şirketin de çalışıyorum muhasebesine bakıyorum bide kaligrafım ama şükürler olsun işim rahat ofiste 4 kişiyiz odam ayrı geçiyorum okuyorum geçen ramazan ayında 2 hatim indirdim bu sayede Allahım kabul eder inşallah işte böle şükürler olsun rabbime

canım bugun ıyıyım bulantım yok şükür salı aksamına kadar haber bekleyeceğım herkesten allah
kabul eder ıns

sürpriz06 arkadaşımız 3 adet
hayalot arkadaşımız 5 adet okuycaklar
kalıyor 16 yasin okuyabilecekler haber verirse çok iyi olur bu akşam dualansınki yeni listemize başlıyalım

çok guzelmış ısın ne guzel allah razı olsun .kımıloerı ısyerlerınde namaz kıldırmıyor

CANIMM bende işyerindeyi alıyorum abdestimi başıma da şalı geçiriyorum okuyorum Allahtan böle rahat bi işyerim var şükürler olsun rabbime

Canımmm ne güzelll maaşallah Allahım bozmasınnnn
bende muhasebe yapıyorum canımm meslekdaşız desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…