Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sürpriz06 arkadaşımız 3 adet
hayalot arkadaşımız 5 adet okuycaklar
kalıyor 16 yasin okuyabilecekler haber verirse çok iyi olur bu akşam dualansınki yeni listemize başlıyalım

ecrin23 4 tane okuyacak
turkuaz 3 tane okuyacak(akşam iş dönüşü)
Kaldı 9 yasini şerifimiz hadi bakalım kızlar yemekteyim şimdi bende yemeğimi iyince okuyayım :)

benıde acıktırdın yaaa.ıyıkı ne yedığını soylemedın evde yalnızım zaten

evde yalnız olduğun belli zaten kocişin olsa bu kadar burda kalamazdın sanırsam hadi bugünlük internet yeter sana biraz dinlen akşam bi ara gir bak yasinler tamamsa dualarsın anlaşıldımı???

hamdolsun canım sukur ıyıyım .. yatıstamısın

yok cnm ya 8 den berı ayaktayım carsamba gunu aradılar saglık ocagından cagırdılar cuma gelırım dedım tamam dedı hemşiremiz gittimki doktor yokmuşaradım hemsırede acmadı tlfu. cokta yakın deıl saglık ocagı cıkmısken markete gıttım geldım yemek yap falan derken bu saat olmuş

evde yalnız olduğun belli zaten kocişin olsa bu kadar burda kalamazdın sanırsam hadi bugünlük internet yeter sana biraz dinlen akşam bi ara gir bak yasinler tamamsa dualarsın anlaşıldımı???

canım kocış yok ama burda ne yazıyorsam onun maıl adresıne gıdıyo
ya işlerının yogunlugundan görmuyo ya da goruyo sınırınden aramıyo
tamam ben cıkıyorum

hımm anladım canım gorunemedın yanı..bende önumuzdekı hafta sağlık ocağına kaydımı yaptıracağım ıns..
bende çıkayım yemek yapayım

Selam ayşecim, sanırım hamilesin artık eskisi kadar sık giremiyorum siteye o yüzden yeni fark ettim seni tebrik edemedim kusuruma bakma canım. Allah tamamına erdirsin inş. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin tatlım.
Ben daha önce defalarca sormama rağmen bi cevap alamadım sizden yada sayfalar çok artmış benim gözümden kaçtı o yüzden tekrar sorayım dedim. Şimdiki listemiz ne zaman bitiyor? kaç kişi kaldı? ve bir sonraki liste kaç kişilik yani ne kadar zamanda tamamlanacak? açıkçası bana bu liste çok uzun geldi yani bitmedi bi türlü mesela bana ekim ayında okunmuştu ki öncesi de vardı 3 ay bitmesine rağmen hala liste bitmedi çoğu okumayan kişiye bile okundu ama okumadıkları için tamamlanması gereken zamandan çok daha uzun sürelerde tamamlayabildik vs. eğer bundan sonraki listede böyle olacaksa ben şahsen katılmak istemiyorum lütfen beni yanlış anlamayın ama hertürlü haksızlığa gelemiyorum. çalışan ve yoğun biri olarak ben bile zamanında yetiştirebiliyorsam karşılığını da almak isterim liste kalabalık olunca da herkesi tek tek uyarmak eminimki senin içinde zordur keşke daha az ve öz kişi olabilseydik o zaman bu kadar sürede hepimizin duası belki de 2. kez yapılabilirdi. neyse ben çok uzatmıyayım cevabını bekliyorum canım

amannnn adam çıldırmıştır.. kız insan kocasının mail adresinii kullanırmı hiççç

canım buraya benı sağolsun esım uye yaptı ve onun maıl adresını kullandık benım yok
yanı artık bılmıyorum okuyup sınırınden mı aramıyo yoksa yoğunlugundan gormuyommu

aleykum selam canım tesekkurler darısı basına ıns..
lıstemızı suan ecrın07 arkadasımız ayarlıyo..bilmiyorum kı katılmak ısteyenlerı gerı cevıremıyorum zaten katılıcam deyınce lısteye eklıyorum sonrası dualar paylastırlıyo okumuyorlar lıste uzayıp gıdıyo..senınde gtmenı ıstemıyorum ..
o zaman bundan sonra lıstemıze kımseyı almayalım ancak boyle duzenlı kısılerle vaktınde okuyabılırız dualarımızı

kızlar ben ckıyorum
salavat topluyorum katılmak ısteyenlerden haber beklıyorum aksam yıne gıreceğm ıns

bu benim nacizane düşüncemdi ne zamandır aklımdaydı belkide o yüzden pek bu konuya bile giresim yoktu açıkçası sadece bana verilen adeti okuyordum o kadar farkındaysan. Sanırım bu durum diğer arkaşları rahatsız etmiyor benden başka o yüzden şuanki gibi listenize devam edin siz sırf ben böyle düşünüyorum diye bir karar almayın sakın. ecrin arkadaşın takip ettiğini bilmiyordum şimdiki listeyi sen takip ediyordun diye aklımda kalmış o yüzden sana sordum canım daha kaç kişi var diye seninde bi bilgin yoksa yandık biz o zaman oku babam oku listenin sonu yok sıra bize bir daha gelebilmesi içinde sanırım daha bir yıl daha okuruz biz gerçi sürekli okumak insana huzur ve mutluluk veriyor bundan hiç şikayetçi değilim ama beni sıkan sadece çok uzaması ben biraz tez canlı birisiyim birşey varsa hemen olsun bitsin istiyorum türk dizileri gibi uzadıkça beni biraz sıkıntı basıyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…