Nasılsınız..salavatlar ne durumda çekıyormuusunuz.
Raınsu candan ve nekadarzor hakkınızı helal edın bağışlamanızı hafta sonu gıremedığim iiçin yapamadım ama ıns bu aksam yapacağım
Evet öyle canım,bende telefon sesine uyandım
kızlar herkese hayırlı haftalar dilerim
tedavide olan arkadaşlarım işleriniz rast gitsin olumlu sonuçlansın inşallah:13::13:
mucizesi onunla olan arkadaşlarım rabbim size sağlık versin
mucizesini bekleyen arkadaşlarım inşallah yüzümüz tez zamanda gülsünbirgün daha yaklaştık inşallah
bol müjdeli bi hafta olsun
kimmis arayan???ne kotu olur bide munasebetsiz biriyse Aaaallllllaaaah sinir eder insani
Yok kuzum annemmiş arayan,uyku sersemi çok şapşal olurum ben,ne dediğimi bilmem,yakınlarım bildiği için de kusura bakmazlar gülerler o halimeAnnemede uyuyom deyip kapatmışım
aa cok tatlisin dusundumde o halini...benimde esim oyle..ruya gorur uyandiririm hala kendi kendine konusur ruyasinda gibi...sonra kendine geldiginde beni ayakta gorunce basinda..sen ne yapiyosun orda beni izliyosun der bende gulerim..
aysecim ben de 500 salavatimi okudum allahim kabul etsin....kizlar haklarinizi helal edin o kadar yasin eksiklerini tamamladiniz ben hic yardim edemedim adetli oldugum icin....allahim hepinizin o guzel gonullerini feraha erdirsin birdaha keder girmesin oraya insallah...allah razi olsun
canımm benim hoşgeldinnnn merak etmiştim artık seni :) nasılsın?
Olsun canım bugün dualarsın
ayşecim ben önceki sayfalara yazmıştım okudunmu bilmiyorum ama dualarımızı perşembe akşamına kadar tamamlayalım cuma vakti dualansın eksik olanlarıda en azından çabucak tamamlarız
kızlar çay içiyorum,gelin içelim hadi
çok canım sıkılıyo
ayy keşke ....ben ıcemıyorumartık onceden 1 demmlık ıcerdm ama sımdı yudum alamıyorum..
ben bi demliği tek başıma içiyom,mısırda patlattım
Kızlar selam...nasılsınız??ben yeniden grip oluyorum....boğazım çok kötü öksürük var gıcık yapıyor.......ilaçta alamıyorum yumoş büyütüyorum artık.... nolur bana dua edin....
nekadarzor sen nasılsın?sende yumoş büyütüyordun ilaç alıyor musun?....offf yaaaa canım sıkıldı....
Ben bi demliği tek başıma içiyom,mısırda patlattım
Kızlar selam...nasılsınız??ben yeniden grip oluyorum....boğazım çok kötü öksürük var gıcık yapıyor.......ilaçta alamıyorum yumoş büyütüyorum artık.... nolur bana dua edin....
nekadarzor sen nasılsın?sende yumoş büyütüyordun ilaç alıyor musun?....offf yaaaa canım sıkıldı....
kızlar selam...nasılsınız??ben yeniden grip oluyorum....boğazım çok kötü öksürük var gıcık yapıyor.......ilaçta alamıyorum yumoş büyütüyorum artık.... Nolur bana dua edin....
Nekadarzor sen nasılsın?sende yumoş büyütüyordun ilaç alıyor musun?....offf yaaaa canım sıkıldı....
sağol canım ya sukur ıyıym esime caktırmadan yazıyorum..aksam evde ıns bağışlamasını yapacağım..
Dualarımıda okurum ıns.
Yenı gelen arkadaşlara ıkncı bı lıstemı yapsak ya da lısteyı ıkıye mı bolsek daha çabuk ılerlermı ılk bastakı arkadaşlara sıra daha cabuk nasıl gelır ecrıncım dusun dusunn bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?