Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Evet öyle canım,bende telefon sesine uyandım

kimmis arayan???ne kotu olur bide munasebetsiz biriyse Aaaallllllaaaah sinir eder insani

hakkim varisa helal olsun guzelim...sen asil hakkini helal et Allah senden de herkezdende razi olsun kucaklarimizi hayirli saglikli bebislerle doldursun insallah..

Allah razi olsun guzel arkadasim benim..aynen bende senin icin istiyorum Rabbimden hepimizin yuzunu guldursun insallah

aysecim ben de 500 salavatimi okudum Allahim kabul etsin....kizlar haklarinizi helal edin o kadar yasin eksiklerini tamamladiniz ben hic yardim edemedim adetli oldugum icin....Allahim hepinizin o guzel gonullerini feraha erdirsin birdaha keder girmesin oraya insallah...Allah razi olsun

kimmis arayan???ne kotu olur bide munasebetsiz biriyse Aaaallllllaaaah sinir eder insani

Yok kuzum annemmiş arayan,uyku sersemi çok şapşal olurum ben,ne dediğimi bilmem,yakınlarım bildiği için de kusura bakmazlar gülerler o halime Annemede uyuyom deyip kapatmışım

Yok kuzum annemmiş arayan,uyku sersemi çok şapşal olurum ben,ne dediğimi bilmem,yakınlarım bildiği için de kusura bakmazlar gülerler o halime Annemede uyuyom deyip kapatmışım

aa cok tatlisin dusundumde o halini...benimde esim oyle..ruya gorur uyandiririm hala kendi kendine konusur ruyasinda gibi...sonra kendine geldiginde beni ayakta gorunce basinda..sen ne yapiyosun orda beni izliyosun der bende gulerim..

aa cok tatlisin dusundumde o halini...benimde esim oyle..ruya gorur uyandiririm hala kendi kendine konusur ruyasinda gibi...sonra kendine geldiginde beni ayakta gorunce basinda..sen ne yapiyosun orda beni izliyosun der bende gulerim..

Sende eşine çok gülüyosundur eminim,benim eşim bana çok güler

O kadar saçma hareketler yapıyomuşum ki,çok meşhurdur uyku hallerim. Bigün eşim sabah uyanmış,beni öpmek istemiş,bende sen bana bunu yapamazsın diyip adama vurmuşum Uyanınca anlattı çok gülmüştüm,kıyamadım bide ama napim kendimde değildim

canım anlayısn ıcın allah razı olsun.. Salavatlarını ekledım allah kabul etsın ıns..varsa bı hakkım helal olsun

sağol canım ya sukur ıyıym esime caktırmadan yazıyorum ..aksam evde ıns bağışlamasını yapacağım..
Dualarımıda okurum ıns.
Yenı gelen arkadaşlara ıkncı bı lıstemı yapsak ya da lısteyı ıkıye mı bolsek daha çabuk ılerlermı ılk bastakı arkadaşlara sıra daha cabuk nasıl gelır ecrıncım dusun dusunn bulamıyorum

Kızlar selam...nasılsınız??ben yeniden grip oluyorum....boğazım çok kötü öksürük var gıcık yapıyor.......ilaçta alamıyorum yumoş büyütüyorum artık.... nolur bana dua edin....

nekadarzor sen nasılsın?sende yumoş büyütüyordun ilaç alıyor musun?....offf yaaaa canım sıkıldı....

Aleykümselam canım.İyi sayılırım hamdolsun ama canım çok sıkkın.

Geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,bitki çayları iç sık sık canım.

İnşaallah dualarımdasın canım,olumlu sonuçlanır herşey.Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar,beklemek öyle yoruyor ki

Cnm gecmis olsun. İhlMur ic bol bol meyve ye cnm rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah

a.slm canım bol c vıtamını ve limonlu cay tuket ama bence ılac ıçme..
çok gecmıs olsun.inş bu ay bebıs olacak

Bence de canım nasıl bie yapsakki listedeki kişi arttıkça sıra gelmesi uzuyoo kızların fikirlerini alalım canımmm bu arada bana ecrin demeeee Aslııı de tmm unutmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…