Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aaaaaaa olmadı bu sönmez. kendine dikkat et lütfen. bol su iç, protein ağırlıklı beslen, yanında bol salatayla. kivi, ananas ye. çayına limon sık,ama fazla sıcak içme. ılık ılık tüket.

bence de canım nasıl bie yapsakki listedeki kişi arttıkça sıra gelmesi uzuyoo kızların fikirlerini alalım canımmm bu arada bana ecrin demeeee aslııı de tmm unutmaaaa

evet arkadasların fıkırlerını alalım dua edelım derken farkında olmadan kımsenın hakkına gırmeyelım.
Tamam aslıcım ıns unutmm..
Bıde bızım burdakı arkaadslarla bırbırmızı gorme ımkanımız nasıl olur ben hepinizi çok merak edıyorum

Ayşecim izmir de yaşıyodunuz değilmi?

Ben bi demliği tek başıma içiyom,mısırda patlattım
bu denmez ama yaaa:) canım çekti:)

hocam aman dikkat et hap almamaya özen göster. bu ne yaw hasta olan olana. Allahtan netten bulaşmıyo

canım listeye yeni eklenenlerle ilğili bişi yazmışsın buraya alamadım. bence yeni gelenleri eklemeye devam edelim. çünkü onlar sayesinde haftada 3 kişiye okunmaya başladı. liste uzuyor ama tek tek okunmuyor. bence gelenler eklenmeye devam edilsin.tabi diğer arkadaşların görüşü de önemli.
ayrıca bi önerim olacak yeni gelen arkadaşlara da 2 değil 3 yasin yazılsın. çünkü hasta arkadaşlar oluyor gelemeyenler oluyor okunamıyor. burdan gelecek olan fazla 7 yasini bu şekilde tamamlamış oluruz.

Son düzenleme:
canım 5 gün sonra güzel haberini alırız inşaallah.
merdinde mi yaşıyorsun?

arkadşlarr iyi akşamlrr beni ekleynn bn y

eniyimm

canım biz her hafta yasin okuyoruz. belli bir sırası var. sonuna kadar okumaya ve topiğe girmeye devam etmen gerekiyor. 1 haftada okunuyor dualar. ecrin007 arkadaşımız listeyi düzenliyor.
listeyle ilgili yeni düşünceleri var haklı olarak çünkü çok arkadaş geldi 1 hafta sonra gitti. ecrin arkadaşımız seni bilgilendirecektir.
bu arada ayın 23 üne kadar salavat çekiyoruz. katılmak ister misin

kızlar, yeni gelen arkadaşları eklemezsek bu topik bir yerden sonra tıkanır. ama şöle bişi yapabiliriz. cuma liste yayınlanır, 3 kişiye okuruz. salı yeni liste yayınlanır. cumaya kadar o listedekilere okuruz. bağışlaması hepbirden yapılır.
yani 1 haftada 6 kişiye okuruz. sonuçta düzenli okuyanlar ilk 3 günde okuyor nasılsa. yasin sayısının 1-2 artması bizi yavaşlatmaz. bölece çok daha hızlı sıra gelir. kopmalar olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…