Kızlar selam...nasılsınız??ben yeniden grip oluyorum....boğazım çok kötü öksürük var gıcık yapıyor.......ilaçta alamıyorum yumoş büyütüyorum artık.... nolur bana dua edin....
nekadarzor sen nasılsın?sende yumoş büyütüyordun ilaç alıyor musun?....offf yaaaa canım sıkıldı....
bence de canım nasıl bie yapsakki listedeki kişi arttıkça sıra gelmesi uzuyoo kızların fikirlerini alalım canımmm bu arada bana ecrin demeeee aslııı de tmm unutmaaaa
evet arkadasların fıkırlerını alalım dua edelım derken farkında olmadan kımsenın hakkına gırmeyelım.
Tamam aslıcım ıns unutmm..
Bıde bızım burdakı arkaadslarla bırbırmızı gorme ımkanımız nasıl olur ben hepinizi çok merak edıyorum
ayşecim izmir de yaşıyodunuz değilmi?
evet canım ızmırdeyım sen?
hayırlı günler arkadaşlar
hadı yaa ızmırdeyım demenı çok ısterdım
hayırlı gunler canım hoşgeldın nasıl oldun
bu denmez ama yaaa:) canım çekti:)Ben bi demliği tek başıma içiyom,mısırda patlattım
Kızlar selam...nasılsınız??ben yeniden grip oluyorum....boğazım çok kötü öksürük var gıcık yapıyor.......ilaçta alamıyorum yumoş büyütüyorum artık.... nolur bana dua edin....
nekadarzor sen nasılsın?sende yumoş büyütüyordun ilaç alıyor musun?....offf yaaaa canım sıkıldı....
afiyet olsnn ya biz tüp bebekte 2.denememizz bize dua edin lütfen 5 gün kaldı sonuca
arkadşlarr iyi akşamlrr beni ekleynn bn y
eniyimm
mardinde yaşıyomm adanada tüp bebek yapmaya geldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?