selamınaleykümmmmmmmmmmmmmmm
ya ne zaman gelsem yoksunuzzz
sayfaları doldurup doldurup gidiyosunuzz
Ve aleykümselam canım.Bugünlerde pek kimse gelmiyo sanırım :26:
Reyyan canımmm bu arada çook teşekkür ederimAnladın sen
Sende eşine çok gülüyosundur eminim,benim eşim bana çok güler
O kadar saçma hareketler yapıyomuşum ki,çok meşhurdur uyku hallerim.Bigün eşim sabah uyanmış,beni öpmek istemiş,bende sen bana bunu yapamazsın diyip adama vurmuşum Uyanınca anlattı çok gülmüştüm,kıyamadım bide ama napim kendimde değildim
Kızlar selam...nasılsınız??ben yeniden grip oluyorum....boğazım çok kötü öksürük var gıcık yapıyor.......ilaçta alamıyorum yumoş büyütüyorum artık.... nolur bana dua edin....
nekadarzor sen nasılsın?sende yumoş büyütüyordun ilaç alıyor musun?....offf yaaaa canım sıkıldı....
hanımlarrrr nasılsınız?
hay Allah senin iyliğini versin canım ya...nasıl gülmeye ihtiyacım vardı bayıldım'.sen bana bunu yapamazsın da' koptum yabizmde olurda böyle uyku sersemi hallerimiz.birde biz çok sayıklarız eşim de bende........... Allah ta seni güldürsün inş.canım.
iyi diyelim iyi olalım canım.sen nasılsın.hanımlarrrr nasılsınız?
Hala çay içiyomÇok sıkılıyom Muhat ya,ne zaman anne olcaz biz
valla sabah erken kalmayacamı bilsem ben de demli bi çaya niyetliyimkıvama geldik sanırım bu ay bilemedin öbür aya hamileyiz evelallah
Amin kuzum hepimizi güldürsün Rabbim
Daha bu ne ki,ne hikayeler var bende
iyi diyelim iyi olalım canım.sen nasılsın.
çok şükür ben de iyiyim.
Hoşgeldin Mardin47,inşaallah güzel haberlerini alırız canım
canım ya sohbet kurayım diyorum öyle kısa ve net yazmışsın ki tıkandım
çay diye diye özendirdin.döktüm ben de bir fincan çay hadi bakalım afiyet olsun.
hosgeldin canim ben varim sabahtan beri bakiyorum kimsecikler gelmedi....nasilsinn??ben grip olmusum yatiyorum
Günaydın canlarımmmmm
Yine çok yorucu bir haftasonundan çıktım acaip yorgunum ve sabah boğaz ağrısı ve halsizlikle uyandımm
İnşallah düzelirim bir an önce
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız
Nasılsınız..salavatlar ne durumda çekıyormuusunuz.
Raınsu candan ve nekadarzor hakkınızı helal edın bağışlamanızı hafta sonu gıremedığim iiçin yapamadım ama ıns bu aksam yapacağım
Kızlar çay içiyorum,gelin içelim hadi
Çok canım sıkılıyo
Kızlar selam...nasılsınız??ben yeniden grip oluyorum....boğazım çok kötü öksürük var gıcık yapıyor.......ilaçta alamıyorum yumoş büyütüyorum artık.... nolur bana dua edin....
nekadarzor sen nasılsın?sende yumoş büyütüyordun ilaç alıyor musun?....offf yaaaa canım sıkıldı....
ben ankaraa :))
hayırlı günler arkadaşlar
afiyet olsnn ya biz tüp bebekte 2.denememizz bize dua edin lütfen 5 gün kaldı sonuca
canım listeye yeni eklenenlerle ilğili bişi yazmışsın buraya alamadım. bence yeni gelenleri eklemeye devam edelim. çünkü onlar sayesinde haftada 3 kişiye okunmaya başladı. liste uzuyor ama tek tek okunmuyor. bence gelenler eklenmeye devam edilsin.tabi diğer arkadaşların görüşü de önemli.
ayrıca bi önerim olacak yeni gelen arkadaşlara da 2 değil 3 yasin yazılsın. çünkü hasta arkadaşlar oluyor gelemeyenler oluyor okunamıyor. burdan gelecek olan fazla 7 yasini bu şekilde tamamlamış oluruz.
kızlar, yeni gelen arkadaşları eklemezsek bu topik bir yerden sonra tıkanır. ama şöle bişi yapabiliriz. cuma liste yayınlanır, 3 kişiye okuruz. salı yeni liste yayınlanır. cumaya kadar o listedekilere okuruz. bağışlaması hepbirden yapılır.
yani 1 haftada 6 kişiye okuruz. sonuçta düzenli okuyanlar ilk 3 günde okuyor nasılsa. yasin sayısının 1-2 artması bizi yavaşlatmaz. bölece çok daha hızlı sıra gelir. kopmalar olmaz.
a.s canım iyii sen nasılsın...
ay kızz özledim çay oturmalarını sohbetleri....koca başkentte yanlız kaldım ya...ne iyi olurdu sana afiyet olsun
iyiymm kızlrrr sizi sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?