Kizlar dun ailelerimize kandil hediyesi verdik bebisimizin gelisinde dua katkilari olsun istedik yani dun hepsi yeni ogrendilertorunlarinin gelecegini tahmin ettigimden daha cok sevindiler anneler ve babalar aglamaktan konusamadilar senelerdir bekleniyordu cok sukur bu haberi verebildik Rabbim isteyen herkexe sevindirici haber vermeyi ve kucaklarina almayi nasip eder insaallah....
Kizlar dun ailelerimize kandil hediyesi verdik bebisimizin gelisinde dua katkilari olsun istedik yani dun hepsi yeni ogrendilertorunlarinin gelecegini tahmin ettigimden daha cok sevindiler anneler ve babalar aglamaktan konusamadilar senelerdir bekleniyordu cok sukur bu haberi verebildik Rabbim isteyen herkexe sevindirici haber vermeyi ve kucaklarina almayi nasip eder insaallah....
Ayyyyy ne güzelll ne mutluuuu Allah mutluluğunuzu arttırsın canımmm Allahım inşallah bu günleri görmeyi isteyen herkese bizede nasip etsinnn hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırssın inşallahhhhhhhhhhhhhh
tmm canım 2 yasin ekledim fazla okursan da yine haberdar edersin ben yalnızca 3 tane fazladan okuyabildim bugün hastalandım okuyamıyorum
okurken öyle duygulandım ki Rabbim bu mutluluğunuzu daim etsinnnnnnn
Rabbim kucağınıza alıp sağlıkla hayırla büyütebilmenizi nasip etsin meleğinizi inşallahhhhhhh
Canım çok duygulandım,ne kadar sevindim sizin yerinizeRabbim mutluluğunuza mutluluk katsın
Rabbim size ve ailenize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin
İnşaallah darısı bizlerin başına
Canım dua listesine ekliyorum senide
Kızlar başka eklenece varmıydı bana hatırlatırsanız sevinirimm
EMAcım çoooooooooook teşekkür ederim Allah razı olsun.......rabbim gönlüne göre versin inşallah....
Kızlarrrr selam ben geldim....dün gece 2de geldiğim için giremedim....bu akşam tekrar binip gidiyorum..artık istanbullu oldum.... muayenem iyi geçti..yumoşlarım büyüyor....bakalım yarın ne diyecek doktorum..dualarınıza ihtiyacım var......rabbim hayırlısını versin....
kızlar geçmişi çok okuyamadım...çooooooook yorgunum anlatamam..umarım emeklerimiz boşa gitmezzz...kendinize çoooooook iyi bakın..ne okunaak ne zamana kadar bir fikrim yokkkk..okuyabilir miyim bilemiyorummmm kusuruma bakmayın...öpüldünüzz.. Allah'a emanet olun....
Aysecim randevun nasil gecti hersey yolundamiydi??
caniiiim sagolasin Allah razi olsun Amiiin insallah insallah sendende alacagiz boyle guzel haberleri yakindir Rabbimin izniyle....
nasılsınız kızlar.keyifler yerindemi.ben hala iiyileşemedim.daha da kötüye gidiyor çok ilginç bir şekilde.ilaçta fazla kullanmak istemiyorum.ne olur ne olmaz dimi.
canım 2 tane değil 3 tane okudum.2 tane eklemişsin 1 tane boşta.1 tane daha okuyayım 2 tane daha olsun.yani toplamda 4 okumuş olucam.çokmu karışık yazdım ya..........
nasılsınız kızlar.keyifler yerindemi.ben hala iiyileşemedim.daha da kötüye gidiyor çok ilginç bir şekilde.ilaçta fazla kullanmak istemiyorum.ne olur ne olmaz dimi.
Amininsallah O gunlerde yakindir canim Rabbimin hazinesi bol heleki dun yapilan dualar ve yakarislar cevap bulacaktir elbetteki hayirlisiyla.....
Amin canım aminnn hepimiz sırayla güzel haberler vereceğiz inşallah
al benden de o kadar bi minoset içtim canım zar sor ayaktayım yasinlerimi de okuyamadım bu akşam iyi olursam okuyacağım inşallahhh
eşim meyve suyu sıkıyor bana bir de kivi yiyorum bol bol he birde zencefil-bal-limon karışımı yapıyor fena gelmiyor benden söylemesi
Geçmiş olsun canım,bencede kullanma ne olur ne olmaz
İnşaallah canım inşaallah,inanıyorum bende yürekten
Amin canım,sanada geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin herkese
gecmis olsun canim insaallah tez zamanda atlatirsin kesinlikle haklisin canim ne olur ne olmazkim bilir
ah canlarım 12 sene sonra onca tedavinin ardından kendiliğinden birşey olacağı yok (ALLLAH BİLİR)UMUT İŞTE.asbelove canım sanada geçmiş olsun.içiyorum bende neler içiyorum ama.......ecrin evet canım toplamda 4 oluyor.
EMAcım çoooooooooook teşekkür ederim Allah razı olsun.......rabbim gönlüne göre versin inşallah....
Kızlarrrr selam ben geldim....dün gece 2de geldiğim için giremedim....bu akşam tekrar binip gidiyorum..artık istanbullu oldum.... muayenem iyi geçti..yumoşlarım büyüyor....bakalım yarın ne diyecek doktorum..dualarınıza ihtiyacım var......rabbim hayırlısını versin....
kızlar geçmişi çok okuyamadım...çooooooook yorgunum anlatamam..umarım emeklerimiz boşa gitmezzz...kendinize çoooooook iyi bakın..ne okunaak ne zamana kadar bir fikrim yokkkk..okuyabilir miyim bilemiyorummmm kusuruma bakmayın...öpüldünüzz.. Allah'a emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?