Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kizlar dunden beri hapsuruyorum ve gozlerimde sulanmaya basladi ne yapayim nasil evden cikmadan hasta oldum bilmiyorum daha yeniyken gecirebilecegim seyler varmi?bildiginiz

Kizlar dunden beri hapsuruyorum ve gozlerimde sulanmaya basladi ne yapayim nasil evden cikmadan hasta oldum bilmiyorum daha yeniyken gecirebilecegim seyler varmi?bildiginiz
geçmiş olsun ben bu durumlarda hemen ıhlamur demlerim, 2 su bardağı içerim sıkıca giyinir uyurum uyanınca hiçbişeyim kalmaz.

ben katılıcam ama önce okumam gerekenler var bıtıreyıım antıkdenıze sayı vercem ıns

canım hoşgeldın mrkeze gecmıssınız tayın ısı fılanmı

tayin için uğraşıyoruz toplantı vadı ama taaa mayısa inş canım dua edinde hayırlısı ile güzel hizmetler edebileceğimiz hayırlı insanların olduğu ferah ve herşeyi düzenli merkezde biyere geçelim.... amin deyin hadi:)

kızlar aranızda belki bilen vardır. Enbiya suresinin 89. ayeti " Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferdan ve ente hayrul varisin" ayeti.
benim 4 yaşında bir kızım var. ondan önce 2 düşük yaşamıştım, sonra da uzun süre (2 yıl kadar) hamile kalamadım, bir teyze vardı Allah Rahmet eylesin, gelininin son tüp bebek şansıydı, durumları yoktu, gelin 40 yaşına giriyordu ve devletin verdiği son hakkı kullanıyorlardı, teyze gelini için gece gündüz bu ayeti okumuş ve gelini hamile kaldı şimdi 5 yaşında ikiz oğlanları var. bu teyze çok uzak bir tanıdığımızın annesi olmasına rağmen "kızım bunu çok oku inşallah hamile kalırsın" diye verdi bana, o ay sürekli bunu okudum, otobüste, serviste, evde, yolda vs. Allaha şükür o ay hamile kaldım ve kızımı dünyaya getirdim. Daha sonra bu ayeti tüp bebek tedavisi görenlere de verdim onlar da çocuklarına kavuştu. İnşallah burdan bunu okuyan herkese de Allah bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin. Amin.

aslıcım
dualarımıza bu zıkrıde ekleyelımmı
Enbiya suresinin 89. ayeti " Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferdan ve ente hayrul varisin" ayeti. bellı bı sayı belırleyıp bölusturelım olurmu

amın canım amın ıns

Rabbim razi olsun canım,çok sağolasın hep okuyacam bundan sonra inşaallah

gecmiş olsun ben bu durumlrda hemen ıhlamur demlerim, 2 su bardağı içerim sıkıca giyinir uyurum uyanınca hiçbişeyim kalmaz.

bol c vıtamını ıhlamur ve cay ıcıyorsan bol lımon sıkıp iç ..ıns sıfa olur

Sagolun kizlar deneyeyim hemen

Amiiin canim hayirlisiyla Insallah

Rabbim gönlünüze göre versin canım,inşaallah hakkınızda hayırlısı

Ya bizde okadar uğraştık hemde nasıl üstelik çok geçerli sebeplerimizde vardı ama çıkmadı biliyomusun canım :26:

Rabbim size kolaylık versin

aleykum selam senınde cumaların mubarek olsun canım nasılsın..
bu arada senın kaç yasının arttı

Sağolasın canım elhamdülillah iyi sayılırım...

Canım benim baya bir arttı,eksik ne kadar,konuştunuz mu aranızda,nasıl yapalım canım?

Siz haber verin yeter,ben notlarıma bakıp düşücem sayıdan..Şu vakitte duası yapılsa ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…