tedavin nasıl gidiyor canım.herşey yolundadır inşaalah.
en son tüp bebek denedik onun dışında doktora falanda gitmiyorum.....acayip kızgınım...kendim evde bitkisel çay falan içiyorum....belki 1-2 ay içerisinde kalırımda gerek kalmaz inşallahhh.. ne bileyimmm çokkk soğudum herşeydenn....baktık olmadı tekrar gideriz kime giderim nasıl yaparım hiç bilmiyorum...sil baştan tekrar kocayı ikna ett falan filan yoruldum sankii....birde olumsuz olunca adama bişey de diyemiyorumm...herşey allahtan yaniii öyle yada böyle ....hayırlısı olsun diyorum yanii benim içinde sizler içindeee hep aklımdasınızzz..
etraftanda sıkıldım herkesten uzaklaştım ....ama yine ordan burdan siniirimi bozacak bir iki kişi çıkıyorr....görüşmeme kararı aldım vallaa...acayip hassasım ...lafa bakarmısın suç kimde diye bir sorumu olurr....bu zamanda allaha şükür eşim bende sağlıklıyız ama yok iştee...anlatsam uzar giderrr valla sen nasıl oldun asılll gergindiinn...
hayırlı geceler kızlar..
liste dıkkatımı cektı geçmişe bakıyım derken
enbiya suresı 100 adet yazmıssınız ya ben nasıl okunacagını bılmıyorum yardımcı olurmusunuz.netten baktım ama kafam karıştı biraz:44:
gurbet kızçede bilmiyomuş benden yardım istedi ama bende bılmıyorum
canım hakkınızda hayırlısı olsun.inşaallah Rabbimden dileğim seninde, benimde ve burdaki herkesinde tedaviye gerek kalmadan güzel haberler verebilmemiz.sabır ve zaman.muhat çok güzel birşey paylaşmış okumuşsundur.Allah 3 şekilde cevap verir................mükemmel.etrafındakilere gelince zamanla takmamayı öğreniyorsun.bende çok takar çok üzülürdüm.nelerini duydum nelerini işittim.çok incindim çok üzüldüm.ama artık takmamayı öğrendim.ileri geri konuşanlara kırılmamak ve incinmemek için katı bir tavır takın.birdaha cesaret edemezler o zaman.boşveeeeeeeeeeeeeeeer.sen bak kendine eşine ve doğacak bebişine.medcezir gibi oluyor bizim psikolojimiz.kabarıp iniyor.gerginşiğim geçti.ama yarın ne olur bilinmez.dengesiz oldum bende bi....güzel yüreğini hiç sıkma.herşey güzel olacak inan.
eslemliva hoşgeldin canım.tam çıkıcam bakıyorum biri daha aktif.bu gidişle çıkamıcam buradan......
enbiya suresinin 89. ayeti canım.listenin en başında yazıyor zaten.
Selamün aleyküm güzel anneler,nasılsınız
Geçmişi okuyamadım,inşaallah herşey yolundadır
Ben nasipse yarın okuyacaklarımı okurum
Pazartesi kocişimle tatile gidiyoruz,biraz kafa dinlemem lazım bunaldım iyice
İnşaallah bu tatil hayırlı olur bizim için
Rabbim hepimize en yakın zamanda;hayırlısı ile hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Hepinizin gönlünden her ne geçiyosa,Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
Bende bebişş istiyorum(( 1 tane oğlum var ama 2.olmuyor......
sürprizcim ben çıktım.sana hayırlı geceler.daha güzel sabahlara uyan inşaallah.
Rabbim isteyen herkese versin çifter çifter yavrular inşallah Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın herkese tatırsın evlat sevgisini....Ablamında 7 yıl olmadı çocuğu çok üzüldü yıprandı milletin lafından sözünden eniştemin akrabalarının çeneleri hiç durmadı hep ablamı suçladılar hatta arkasından ablam için kısır dediler....çocuk için tedaviye başlamışlardı ama ortada hiç bir sorunda gözükmüyordu...tedaviler sonuçsuz kaldı olmadııı...Ablam tam umudunu kaybetmiştiki hamile kaldı Rabbim zamanını ayarlamış...demekki zamanı varmıştı gelmemiş bebek....yeğenim şimdi 11 yaşında sakın umudunuzu yitirmeyin hiç ummadığınız bir anda gelebilir...benimde 2. olmuyor ortada sebep yokken demekki zamnı varmış diyorum..Rabbimin bizleri sınıyor isyan edecekmiyiz diye ...Herşeyde vardır bir hayır diyorum...Dualarım sizinle....
sürprizcim evet neler duyuyoruz.bende duydukça umutlarım daha bir çoğaliıyor.bazende dibe vuruyorum.bizim yaşadıklarımız zor şeyler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.o gün gelecek Allahın izniyle.bizde burdan haberini vereceğiz.bizim içinde çekilecek halaylar dimi kızlaaaaaaaaaar.sende üzme kendini artık.rahatla biraz.yada rahatlamaya çalış en azından.tamammı canım.yarın seni daha iyi daha moralli daha neşeli görmek istiyorum.sözmü?eslemlivacım sana gelince biz iyiyiz.tatile çıkmanıza çok sevindim.iyice moral depolayım en kısa zamanda bekliyoruz yine.kendini fazla özletme canım.iyi tatiller.
a.s canım bizler iyi seni sormalıı ....amin inşallahh hepimiz için hayırlısıı ne ise olsun...
senin adına çok sevindim biraz gez dolaşş....inşallahh 2 gidip 3 dönersiniziyi tatiller...
CANIM GÖRÜN MÜYORSUN? NERELERDESİN:)
sönmez o bebişlerin senle gelecek eminim bunaayyyy gene teyze olcaz. rabbim kalbine göre verdi dua edilen sayısı 6 ya çıktı ve yer değiştirmeden sıra sana geldi
asbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........200
muhat..............200
ayşe035...........300
eslemliva..........394
Antikdeniz:......650
kalan: .....1500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?