Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

strestendir canım merak etme.

Muhat cım yeni listedeki 100 tane okuyacağımız 89 ayet olan ne oluyor acaba
Okuyacağımız şey yazıyor mu topicde acaba?

canım çok kıymetli duaymış bi arkadaşımız paylaştı. bunu sık sık okuyan kişinin duası kabul oluyormuş. bu arkadalımız da buna başladığı ay hamile kalmış. o arkadaşta bunu hamilelik olaylarında öğrenmiş. umarım yanlış aktarmamşımdır.

kızlar keşke meryem süresini de okuyabilsek ben okuyorum ocak 5 de başlamıştım günde41 gün atlamadan üstüste

üzülme ya.vardır bunda da bir hayır.bakarsın gerek bile kalmaz.doktorun pazartesi olmasında sakınca görmez belki.vardır bir çıkar yol.en olmadı birdahaki aya kalır takma kafana canım.

bu ara herkes hamile misin diyo. aynı hamile gibi görünüyosun diyolar. bu arada 38 bedenim nasıl olduysa artık. rabbime şükür her ay umut veriyor. ondan umudunu yalnızca kafirler keser. elhamdürillah verdiklerine de vermediklerine de..

çok teşekkürler takip ederim tabiki ama nasıl ve nekadar okumam gerektiğini tam olarak anlatırsanız sevinirim sonra yanlış olmasında..
ALLAHIM çocuk isteyen herkeze hayırlı evlat nasip eder inş.

her hafta herkese belli bir sayıda düşen yasin ve dualar var.bunlar bir hafta içinde tamamlanıp o hafta için okunan arkadaşlarımıza bağışlanıyor.1114.sayfada dua listesi var oradan inceleyebilirsin.haftaya olacak olana ecrin ismini ekleyecektir canım.

antikdeniz'in ve babasının sağlığı için...
asbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150+++
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........200
muhat..............250
ayşe035...........300
eslemliva..........394
Antikdeniz:......650
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
kalan: .....1300[/QUOTE]

kızlar yazmayı unutmuşum okumuştum ben Yasin-i haberiniz olsun

inşaalah canım ya bakarsın seninde bu adetin son olur da hamişler arasında yer alırsın.umutsuzluk şirktir.o yüzden dediğin gibi elhamdülillah ki bizler umut ediyoruz.

Muhat cım çok sordum kusra bakma
Ben 100 tane ne okuyacağım onu anlamadım.
Sen tahlilini dert etme. Bu ay yaptır. Dr söylersin en kötü ihtimal önümğzdeki ay yine yapar. Hem daha iyi her iki ayın sonuçları karşılaştırı.

inşaalah canım ya bakarsın seninde bu adetin son olur da hamişler arasında yer alırsın.umutsuzluk şirktir.o yüzden dediğin gibi elhamdülillah ki bizler umut ediyoruz.

göbüşlü göbüşlü anne oluruz ayyyyyy bak heycan sardı gene.hamilelik almayı bile düşünüyorum bazen.
güzl anneler ve anne adayları ben çıkıyorum. Allah'a emanet olun. biraz kps çalışayım

kızlar keşke meryem süresini de okuyabilsek ben okuyorum ocak 5 de başlamıştım günde41 gün atlamadan üstüste

evet canım keşke okunabilseydi ama baya aksamalar olunca kaldırdı arkadaşlar.Allah kabul etsin inş meryem suresi bitmeden alırız güzel haberlerini.ben de bu ay başlamayı düşünüyorum.birkaç güne hastalanıcam temizlendikten sonra başlayayım diyorum.başlamadan önce özel bir duası yada namazı varmı canım.

estagfurullah canım işte bu dua
VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ 89, ayet bu

iyi çalışmalar canım.sende Allaha emanet ol.

bildiğim kadarıyla yok canım sadece gün atlamamak üstüste okumak lazım ben suan hasta oldugum için okuyamıyorum eşim okuyo benim yerimee ...hamileyken okununcada doğum çok kolay olurmuşş.inşşş cnm en kısa zamanda hayırlısıylaa veririz bir bir güzel haberleriii

ne kpss si cnm eğitim fakültesi mi seninn bende alandan hazırlanıyorum güyaa amaa nerdeee hiç çalışamıyorumm başlasam iyi olur sınava az kaldı

sağol canım.bende öyle düşünmüştüm.eşime okuturum hasta olduğumda diye.YA RABBİ BURADAKİ HERKESE, BÜTÜN DOSTLARIMA,İSTEYEN HERKESE HAYIRLI,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ET.NE OLURSUN ALLAHIM.KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMA YA RABBİ.

bende çıkıyorum hanımlar.hepinize hayırlı geceler.

canım maşaallah ne güzel bir rüya görmüşsün.Allah en kısa zaman yaşatacak inş sana gerçeğini.

Cnm nekadar guzel bir ruya gormussun rabbim hayirlara cikartsin ins.ilk tedavinde alirsin bebislerini kucagina insallahh

insallah bebeyine isaretir...belki hamissinde sana malum oldu,yinede Allah bilir hayir olsun insallah

ne güzel bir rüya , inş. yakın zamanda gebelik haberini alırsın.
Aminnn kızlar inşallah Allah hepimize nasip etsin kısa sürede inşallah
Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel inşallah
ama yapacak bişiyim yok napsam bilemedim. 3 hastene gezdim. hafta sonları yapılmıyormuş.
Canım özel hastanede yapmaları lazım değilmi hafta sonuda olsa:44:Hormon tahlinin adetin 3. günü yapılması tavsiye ediliyor
Stresten olabilir pko varsa ondanda olabilir geçmiş olsun canım umarım düzelir
Canım tilavet secdesi yapılmıyormuydu:44:

Aminnn canım Allah sanada en kısa sürede sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…