kızlarr yaa benim yüzüümm hep sivilcelendi ayy o kadarda dikkat ediyorum birden biree olduuu acaba strese girdim onun içinmi diyorum ama hiç bu denli sivilce çıkmamıştı çok takıldımm doktora gideyim dedim 40 gün sonrasına randevu verdiler((bu cildiyecilerrr ne kadar yoğunmuş peaaaaa
Muhat cım yeni listedeki 100 tane okuyacağımız 89 ayet olan ne oluyor acaba
Okuyacağımız şey yazıyor mu topicde acaba?
üzülme ya.vardır bunda da bir hayır.bakarsın gerek bile kalmaz.doktorun pazartesi olmasında sakınca görmez belki.vardır bir çıkar yol.en olmadı birdahaki aya kalır takma kafana canım.
çok teşekkürler takip ederim tabiki ama nasıl ve nekadar okumam gerektiğini tam olarak anlatırsanız sevinirim sonra yanlış olmasında..
ALLAHIM çocuk isteyen herkeze hayırlı evlat nasip eder inş.
bu ara herkes hamile misin diyo. aynı hamile gibi görünüyosun diyolar. bu arada 38 bedenimnasıl olduysa artık. rabbime şükür her ay umut veriyor. ondan umudunu yalnızca kafirler keser. elhamdürillah verdiklerine de vermediklerine de..
inşaalah canım ya bakarsın seninde bu adetin son olur da hamişler arasında yer alırsın.umutsuzluk şirktir.o yüzden dediğin gibi elhamdülillah ki bizler umut ediyoruz.
kızlar keşke meryem süresini de okuyabilsek ben okuyorum ocak 5 de başlamıştım günde41 gün atlamadan üstüste
Muhat cım çok sordum kusra bakma
Ben 100 tane ne okuyacağım onu anlamadım.
Sen tahlilini dert etme. Bu ay yaptır. Dr söylersin en kötü ihtimal önümğzdeki ay yine yapar. Hem daha iyi her iki ayın sonuçları karşılaştırı.
göbüşlü göbüşlü anne oluruzayyyyyy bak heycan sardı gene.hamilelik almayı bile düşünüyorum bazen.
güzl anneler ve anne adayları ben çıkıyorum. Allah'a emanet olun. biraz kps çalışayım
evet canım keşke okunabilseydi ama baya aksamalar olunca kaldırdı arkadaşlar.Allah kabul etsin inş meryem suresi bitmeden alırız güzel haberlerini.ben de bu ay başlamayı düşünüyorum.birkaç güne hastalanıcam temizlendikten sonra başlayayım diyorum.başlamadan önce özel bir duası yada namazı varmı canım.
göbüşlü göbüşlü anne oluruzayyyyyy bak heycan sardı gene.hamilelik almayı bile düşünüyorum bazen.
güzl anneler ve anne adayları ben çıkıyorum. Allah'a emanet olun. biraz kps çalışayım
bildiğim kadarıyla yok canım sadece gün atlamamak üstüste okumak lazım ben suan hasta oldugum için okuyamıyorum eşim okuyo benim yerimee ...hamileyken okununcada doğum çok kolay olurmuşş.inşşş cnm en kısa zamanda hayırlısıylaa veririz bir bir güzel haberleriii
İyi akşamlar herkese
Allah a emanet olu[/QUOTE
sanada iyi akşamlar canım.sende Allaha emanet ol.
canım maşaallah ne güzel bir rüya görmüşsün.Allah en kısa zaman yaşatacak inş sana gerçeğini.
Cnm nekadar guzel bir ruya gormussun rabbim hayirlara cikartsin ins.ilk tedavinde alirsin bebislerini kucagina insallahh
insallah bebeyine isaretir...belki hamissinde sana malum oldu,yinede Allah bilir hayir olsun insallah
Aminnn kızlar inşallah Allah hepimize nasip etsin kısa sürede inşallahne güzel bir rüya , inş. yakın zamanda gebelik haberini alırsın.
Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel inşallahAntisocial selam canım..yumoşlarım iyi büyüyorlar teyzeleriiiii....pazatesiye kadar iğnelere devam edicem..p.tesi belli olucak herşey..inşallah hayırlısı olur..sadece yol yorgunluğu var dün gece yine saat 3 tü evdeydim....Rabbim emeklerimizin mükafatını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla versin inşallah....klinikte mustafa hocayı gördükçe sen aklıma geliyorsun...inşallah seninde herşeyin yolunda gider..ben merkezden çooooooooook memnun kaldım..akupunkturdan da memnunum...hasan bey çooooook iyi bir doktor ayrıca çoooook iyi bir insan....transferden öncede akupunktura gidecem..inşallah iyi olur ....kendimi çoooooook iyi hissediyorum akupunkturdan çıkınca.....sanada tavsiye ederim....orda gidiyorsun sanırım ama transferden önce de hasan beye git...sen ne zaman başlıyorsun???
nekadarzor canım ne diyeyim biilemiyorum ama rabbim hakkında hayırlısını versin canım.....en azından böyle birşeyden haberdar etmişler sizi....ya haberdar etmeyip transferini yapsalardı... ve sen büyük bir ümitle hamiş olmayı bekleseydinnnn..hayırlısı tatlımmm.inşallah rabbim işlerini yoluna sokmanda yardımcın olur.....
kızlaarrrrrrrrrr evimdeyimmm ama çooooooook konuşmuşsunuz.....çok dikkatli okuyamasamda baktım......yumoşlarım büyümüşler..p.tesiye kadar iğnlere devammmmm...p.tesi belli olacak herşey..dualarınızı eksik etmeyinnn..yeni dua listesini açıklamışsınız....bende varım listede çok sevindim....canlarım şimdilik 3 yasinimi okudum daha doğrusu eşim okudu...geri kalanını da gitmeden okuyabilirsem yazarımmm...pazar akşamı bebişlerimi almaya gidiyorum artık...ancak transferden sonra dönerimmm..merak etmeyin..5.gün transferi olucak bu arada.....p.tesi kontrolum olur salı toplama olursa tahmini c.tesi transfer olur...enim dönmem yine p.tesiyi bulur......tabi herşey yolunda giderse....bol bol dua edin banaaaaaaaaa.....hepinizi çooooooook öpüyorummm...dilinize yüreğinize sağlık diyorummm rabbim gönlünüze göre versinnnnnnn.....
Canım özel hastanede yapmaları lazım değilmi hafta sonuda olsa:44:Hormon tahlinin adetin 3. günü yapılması tavsiye ediliyorama yapacak bişiyim yoknapsam bilemedim. 3 hastene gezdim. hafta sonları yapılmıyormuş.
Stresten olabilir pko varsa ondanda olabilir geçmiş olsun canım umarım düzelirkızlarr yaa benim yüzüümm hep sivilcelendi ayy o kadarda dikkat ediyorum birden biree olduuu acaba strese girdim onun içinmi diyorum ama hiç bu denli sivilce çıkmamıştı çok takıldımm doktora gideyim dedim 40 gün sonrasına randevu verdiler((bu cildiyecilerrr ne kadar yoğunmuş peaaaaa
Canım tilavet secdesi yapılmıyormuydu:44:evet canım keşke okunabilseydi ama baya aksamalar olunca kaldırdı arkadaşlar.Allah kabul etsin inş meryem suresi bitmeden alırız güzel haberlerini.ben de bu ay başlamayı düşünüyorum.birkaç güne hastalanıcam temizlendikten sonra başlayayım diyorum.başlamadan önce özel bir duası yada namazı varmı canım.
sağol canım.bende öyle düşünmüştüm.eşime okuturum hasta olduğumda diye.YA RABBİ BURADAKİ HERKESE, BÜTÜN DOSTLARIMA,İSTEYEN HERKESE HAYIRLI,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ET.NE OLURSUN ALLAHIM.KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMA YA RABBİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?