hanımlar 25 şer tane tefriciye okumak ister misiniz?[/QUOTE]sönmez o bebişlerin senle gelecek eminim bunaayyyy gene teyze olcaz. rabbim kalbine göre verdi dua edilen sayısı 6 ya çıktı ve yer değiştirmeden sıra sana geldi
asbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150+++
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........200
muhat..............200
ayşe035...........300
eslemliva..........394
Antikdeniz:......650
kalan: .....1500
bende bu listeye eklenmek istiyorum hayırlı bi evlat dileğiyleee....inş.kabul edilirim
sağol canım.bende öyle düşünmüştüm.eşime okuturum hasta olduğumda diye.YA RABBİ BURADAKİ HERKESE, BÜTÜN DOSTLARIMA,İSTEYEN HERKESE HAYIRLI,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ET.NE OLURSUN ALLAHIM.KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMA YA RABBİ.
İyi akşamlar herkese
Allah a emanet olu
bende çıkıyorum hanımlar.hepinize hayırlı geceler.
sağol canım.bende öyle düşünmüştüm.eşime okuturum hasta olduğumda diye.YA RABBİ BURADAKİ HERKESE, BÜTÜN DOSTLARIMA,İSTEYEN HERKESE HAYIRLI,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ET.NE OLURSUN ALLAHIM.KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMA YA RABBİ.
İyi akşamlar herkese
Allah a emanet olu
kızlar keşke meryem süresini de okuyabilsek ben okuyorum ocak 5 de başlamıştım günde41 gün atlamadan üstüste
bu ara herkes hamile misin diyo. aynı hamile gibi görünüyosun diyolar. bu arada 38 bedenimnasıl olduysa artık. rabbime şükür her ay umut veriyor. ondan umudunu yalnızca kafirler keser. elhamdürillah verdiklerine de vermediklerine de..
[/QUOTE]antikdeniz'in ve babasının sağlığı için...
asbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150+++
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........200
muhat..............250
ayşe035...........300
eslemliva..........394
Antikdeniz:......650
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
kalan: .....1300
göbüşlü göbüşlü anne oluruzayyyyyy bak heycan sardı gene.hamilelik almayı bile düşünüyorum bazen.
güzl anneler ve anne adayları ben çıkıyorum. Allah'a emanet olun. biraz kps çalışayım
kızlarr yaa benim yüzüümm hep sivilcelendi ayy o kadarda dikkat ediyorum birden biree olduuu acaba strese girdim onun içinmi diyorum ama hiç bu denli sivilce çıkmamıştı çok takıldımm doktora gideyim dedim 40 gün sonrasına randevu verdiler((bu cildiyecilerrr ne kadar yoğunmuş peaaaaa
kızlar bişi sorcam size. doktor benden hormon testleri istedi adetin 3, günü yaptır dedi. ama bugün burdaki hiçbi hastane yapmadı hafta içi yapılıyormuş.pazartesi yapılacak en erken testler. acaba sonuçlar sağlıklı olur mu?
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorumm..
Allah razı olsun canımmm akciğerde de olabilir diyordu doktor orda varsa zaten hiçbişe yapmıcaz diodu şimdi ilkgüzel haberimiz geldi şükürler olsun akciğerde bişe yok pankreası geçiyolar..bi hayırlı haber daha alıcaz inşallahhh Rabbim sizlerden razı olsun Allahım sizin de hönlünüze göre versin
fen edebiyat canım ama formasyon aldım. 3 kps kitabı aldım. alan kolay olu diye son aylara bıraktım. gerçi kaç ay kaldı ki:)ne kpss si cnm eğitim fakültesi mi seninn bende alandan hazırlanıyorum güyaa amaa nerdeee hiç çalışamıyorumm başlasam iyi olur sınava az kaldı
iyi geceler canımmm.nasılsın...görüşmek üzere
amin inşallah canım...rabbim herkese nasip etsin...
iyi akşamlarr nasılsınız ??
meryem süresinii bende 1-2 falan kendim çook okuyamıyorum ama böylede yasinler fazlalaştı belki yasin beşe düşürüp 1 meryem mi eklesekk...41 gün bende okuyamıyorum eşim bilmiyor...kimseyede söyleyemiyorum ...neyse benim için yine farketmez diğer arkadaşların fikri nasıl olur bilemem...rabbim ol desinde her türlü olur..
inşallahh 41 kere söyleyelimde olsun bariii dimii...bende 2 kilo aldımm oram buram çıkıyorrr...hele bi yemek yediğimde göbişim önde sanırsın ki 4 aylık....neyse bazn kendimi hamileymiş gibii düşünüpp göbişim hiiiiiiiç gözüme batmıyor...
Tamam canım 2 eksik okurum inşallah Allah kabul etsin
Okuyunca haber veririm canım.Bu arada 6 yasin 707 Ya Varis 100 Enbiya suresi 89.ayeti ve Esma arkadaşımın da 707 Ya Varis ve 100 Enbiya suresi 89.ayeti okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Allah 3 şekilde cevap verir:
1.evet der istediğini verir
2. hayır der daha iyisini verir
3, bekletir ve en iyisini verir.
ne güzel ama demi. paylaşıyım dedim. ne güzel dinimiz var elhamdürillah
Allah 3 şekilde cevap verir:
1.evet der istediğini verir
2. hayır der daha iyisini verir
3, bekletir ve en iyisini verir.
ne güzel ama demi. paylaşıyım dedim. ne güzel dinimiz var elhamdürillah
Aminnn kızlar inşallah Allah hepimize nasip etsin kısa sürede inşallah
Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel inşallah
Canım özel hastanede yapmaları lazım değilmi hafta sonuda olsa:44:Hormon tahlinin adetin 3. günü yapılması tavsiye ediliyor
Stresten olabilir pko varsa ondanda olabilir geçmiş olsun canım umarım düzelir
Canım tilavet secdesi yapılmıyormuydu:44:
Aminnn canım Allah sanada en kısa sürede sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin
nasılsın ? ...............................
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?kimsecikler yok bizdeb başka
evet canım ilk girdiğimde bir kaç kişi vardıı sayfalarıı okurkenn...onlarda kaçtıı..
sayfalarda çoğalmış can sıkıntısına listeyi yeniledim ecrinciiim affına sığınarakk tabii..
bi şekilde vakit dolduruyorum kısacası kafa dağıtıyorum desek daha doğruu...
bende yatmadan önce illaki bir bakıyorum :126:bağımlılık yaptı burası yav
önceden eşim ve ben minnak bir çekirdek aileydik.şimdi ben, eşim ve kk.
ay sormaa benim elimde bir pc eşimin elinde bir pc umurumuzdamı dünyaa
karı koca birbirimizi göremiyoruz o derece....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?