- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
hadi yaaa
çok saol canım. yarın iyi geçti haberini veririm inşallah:)
canım doktora muayeneye gittiimde alltan 2 cihazla baktı bi sıkıntı yok dedi hormon testi verdi. sonra eşime de test yapılacak. bilmiyorum ki valla. aslında sorun varsa da kimde olduğunu bilmek istemiyorum.
noldu niye hadi ya dediinn bu arada mümkünse hemencik kalkma ve ayaklarınııı havaya kaldırr sonrada gelsinnn
noldu niye hadi ya dediinn bu arada mümkünse hemencik kalkma ve ayaklarınııı havaya kaldırr sonrada gelsinnn
rica ederim evet canım testesteron sonucunuz çok iyi en üst seviyede celalettin bey olsaydı eşine şöyle derdin sen saldırganmısın
evet canım saraçoğluyla telefonda görüşebiliyorsun dediğim gibi önce bir ön kayıt oluşturuluyor sonra kızlar sana ne zaman arayacağını söylüyorlar sende arıyorsun
inşallah canım günleride görürüz Allah büyük 2 cihanı yaratmış ol derse olur
işimiz bittikten sonra amuda kalktım daha napıyım
ay şu bitkisel çok işe yarıyor yaa 1,88lerde geziyorduk tabi klomen kullandık ya 1hafta o etkilemiş olamaz dimi?
çok iyiymiş yaa bana telefonunu verme şansın var mı canım yaaa
İnşallahhh göreceğiz Rabbim izin verecek o günleri görmemize
kocişle nisana kadar bitkisel takılmaya karar verdik tabi Dr.umuzla da görüştükten sonra
canım 3 günden sonra günaşırı olayını bilmiyordum da ondan hadi ya dedim.
canım yaklaşık 10 aydır istiyoruz. korunmuyordum da zaten. 10 aydır isteyince olmadığını farkettik:) nasip meselesi ne diyeyim.belkide sorun yoktur be cnm yani innşşş öledirr çokda olmadı demi bebek isteyeli
allah iyiliğini versin kızz amuda kalkmayı bırakmaa sakın bence işee yarıyorr bu ay bende sıkı birçalışma içerisine girecemmm bakalım testlerimm ve presedim beni bekliyoorrr:)))
bitkiler gercekden işe yarıyorr bende takviyeleri atlamıyorum eşimee eylülden beri keçiboynuzu kürü yapıyorumm 4 milyon olan sayımız 600 bin e düştü ne hikmetse anlamadım gitti:)
vardır bir hayır seninle ovülasyon günlerimiz hemen hemen aynı sanırım aynı gün adet olmuştuk .benim 28 günde bir tam 14 de başlayacaz testee:))
canım yaklaşık 10 aydır istiyoruz. korunmuyordum da zaten. 10 aydır isteyince olmadığını farkettik:) nasip meselesi ne diyeyim.
canım evin içinde de amuda kalkınca tuhaf geliyoeşim ilk gördüğünde şaşırdı:) ayyy çok komikti.
hadi yaa peki hareketlilk canım belki hareketlilik etkilenmiştir bizde keçiboynuzu yapıyoruz ama onu tek yapmıyorum ben ne bulursam dayadım valla adam tepki verecek ama ne zaman bilmiyorum arı sütü-polen-bal kabak çekirdeği incir ceviz üzüm kayısı yeşillik henüz yenilemedik testi nisanda çağırdı dr. bakalım o zamana kadar aynen devam inşallah işe yarar canım:34
evet bizdede durum aynı bende kendi halime gülüyorummmbebiş için herbişeye katlanıyoruz valla sıpalar şimdiden ugrastırıyolar bizi ah bi olsun o poposunu ısırıp ısırıpp acısınız çıkaracammm :)))1 seneye kadar normal cnm ama eşini mutlaka gönder doktora en azından içiniz rahatlar
yediği içtiği et olsun derler; sizinki de sperm olsun sağlıklı sağlıklı canım. yumurta akını denemiş miydin?
evet bizdede durum aynı bende kendi halime gülüyorummmbebiş için herbişeye katlanıyoruz valla sıpalar şimdiden ugrastırıyolar bizi ah bi olsun o poposunu ısırıp ısırıpp acısınız çıkaracammm :)))1 seneye kadar normal cnm ama eşini mutlaka gönder doktora en azından içiniz rahatlar
valla olsunlar artık olsunda kocaman göbüşümüz de saklayalım:) eşim gidecekti sonra bi mahmurlaştı sen bu ay dur dedim. önce bu psikolojiye alışması lazım. eğer sıkıntı onda ise birden çöker ve çabuk toparlanamaz.
erkekler kadınlardan daha güçsüz aslında.
canım bi arkadaş burda paylaşmıştı yumurta akı 0 sperm sayısını fırlatıyormuş. bir ay kadar kullanılacak demişti sanırım. 2. ay bayag bi çıkıyormuş. hatta bende bıldırcn yumurtası daha etkili diye onu tavsiy etmiştim. bi bak canım netten. tam hakim değilim konuya.:44::44:heyyyy bu yumurta akıda neyy ben hiç duymadımm erkek infertelisiyle ilgili herbişeyi yalayıp yutdugum halde bilemedim bu ak meselesini:9
bu ay üzerine çok düştük bebeğin. bu ay ben tahlillerimi yaptırayım oda psikolojik olarak herşeye hazırlıklı olmaya çalışsın. erkek yıkılınca kalkamıyor. siğarayı bıraktı, yemesine de dikkat etmeye başladı yavaş yavaş yaşamamız gereken kaderi yaşayacağız. inşallah o sabrı bizden esirgemez rabbim.kesinlikle katılıyorum muhakkak tetkikleri yaptırıp pndan sonra bekleyin bence de
hadi yaa peki hareketlilk canım belki hareketlilik etkilenmiştir bizde keçiboynuzu yapıyoruz ama onu tek yapmıyorum ben ne bulursam dayadım valla adam tepki verecek ama ne zaman bilmiyorum arı sütü-polen-bal kabak çekirdeği incir ceviz üzüm kayısı yeşillik henüz yenilemedik testi nisanda çağırdı dr. bakalım o zamana kadar aynen devam inşallah işe yarar canım:34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?