Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ben eşime sütün içine katıp veriyorum 2tane bıldırcın yumurtası bal polen arısütü birde üzerine tahmidiye suresi okuyorum inşallah şifa olur

evet canım suçluluk psikolojisine giriyorlar. aslında geçen ay yaptıracaktı ben gitme dedim.

ben 8 sınıfa olmuştumm:))hatta ilk oldugumda ağlamıştımmm çocuk aklı işteee

canım benim üze canını bak beterin beteri var ben senelerdir sıfırla mücadele ediyorum sizde en azından sperm varbirgün bebişinde olur üzülme
sıfırı kaçla çarparsam çarpayım hep sıfır çıkıyor

çim adam:) canım valla ne diyeyim senin eşin gene ot kullanabiliyor benimki patatesten başka bişi yemiyor
canım ben eşime sütün içine katıp veriyorum 2tane bıldırcın yumurtası bal polen arısütü birde üzerine tahmidiye suresi okuyorum inşallah şifa olur

4 tavuk yumurtasına üstün geliyor 1 bıldırcın yumurtası.

canımbenim hani 11 tane çıkmıştı. niye böyle diyosun. bak dualrın yavaş yavaş yerini buluyor. ayrıca ilk ay düşük çıkar sonra artarmış. önüüzdeki ay yaptırırsan görürsün nasıl arttığını. 10 ay sonra kucagımızda bebişlerimiz olacak ve bu yazdıklarımızı tekrar okuyup şükredeceğiz.
sonra da bu topiğin adını değiştireceğiz:)
torun sahibi olmak isteyenler= birlikte dua edelim mi:)

aynen öle bizimkidee öleydi hatta 3 ay evin içinde ruh gibi gezmişti canım yaa (( sonra aldım karşıma konuştum 2 secenek var ya bunu kabul edip elimizden geleni yapacazz yada cocuk sevdamızdan vazgeçip hiç ugrasmayacaz karar senin dedimm .ilk aylada umursamadı ama şuan elinden geleni yapıyor yapmalıda olmazsa bende o kadar zahmete katlanacam tüpe başlayacam üstelik sorunu bende biliyorlar ailesi felan çünkü direk bana diyorlar doktora gitt vs diyee

evet canım suçluluk psikolojisine giriyorlar. aslında geçen ay yaptıracaktı ben gitme dedim.

muhatcım sana nacizine tafsiyem bu işi uzatmayın gitsin eşin çünkü erkekde ki problem ve tedavi gercekden zaman istiyor ne kadar erken bilinse okdar iyi tatlım çok erteleme

cnm bu yumurta akı ile ilgili tam bilgin varmı ay ben atlamışım hemen onada başlatayımmm :))

canım benim eşimde çıkmadı sperm başka arkadaşın eşinde çıktı inşallah benim eşimde de çıkar Rabbim duysun sesini
eşin demek sadece patetes yiyor ne işe yarıyorki patetesbir o kaldı yedirmediğim,şaka bir yana sağolun eşim içiyor verdiklerimi sadece soğan suyunu içiremedim oda erkekte fsh düşürüyormuş

muhatcım sana nacizine tafsiyem bu işi uzatmayın gitsin eşin çünkü erkekde ki problem ve tedavi gercekden zaman istiyor ne kadar erken bilinse okdar iyi tatlım çok erteleme

canım bu ay o da gider artık doktora. ben yarın tekrar gitcem doktora tahlilleri böyle yapsınlar.sanırım oda yavaş yavaş kıvama geldi. belki bizimde patates adamımız olur:)

canım bebek için yemiyor patatesi, normal hayatta yediği tek besin patats:)

cnm bu yumurta akı ile ilgili tam bilgin varmı ay ben atlamışım hemen onada başlatayımmm :))
canım yanlış hatırlamıyorsam 41 gün aç karnına yumurta akını içiriyormuşsun eşine ben eşime söyledim ama içmem dedi bende bıldırcın yumurtasını süte ekleyip içirdim

haa anladımm patetesi çok seviyorr :)))yesin yesinn patetesde faydalıdırrr

benim kocam zavallım ben ne verirsem onu yiyorr

şeker hastası olacak diye korkuyorum fazlası da zararlı ama. iş başa düşünce erkek her şeyi yapıyor.

şeker hastası olacak diye korkuyorum fazlası da zararlı ama. iş başa düşünce erkek her şeyi yapıyor.

aynen öle canımm ALLAH GÖRÜYOR MÜCADELEMİZİ canım inşşş tez zamandaa hayırlısıyla hayırlı değilse hayırlıya ceviripde veriri rabbim tezzz zamanlardaa bebişlerimiz gelir çifter çifterrrr :)))ben en az 3 tane istiyorum 4 de olsa olur 2 kız 2 erkek olsunnnnonlar böle kavga ederler bende karşılarına gecerr gülerimm ohhh yiyin birbirinizi evlatcıklarımm benimmm derimmm :))

canım aynı bende 4 tane 2 kız 2 oğlan istiyorum. ama şimdilik 2 taneye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…