canım bu ay o da gider artık doktora. ben yarın tekrar gitcem doktora tahlilleri böyle yapsınlar.sanırım oda yavaş yavaş kıvama geldi. belki bizimde patates adamımız olur:)
canım benim tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah sonucu hayırlı olur bebişine kavuşursun bu tedavindeselam kizlaar iyi haberlerim var..bugun kontrolumvardi yumoslar iyimis rahimda polipim olmus kucuk bitane ellrinizden opertedaviye devam polip zarar vermiyormus hamilelige cok sukur bugun catlatma ignemi oldum,carsamba opu var insallah..ama cok korkuyorum cok aciyor burda narkoz vermiyolar cunki...insallah bu sefer olur
canım benim eşim ot çöp içtiği için bebişimiz çim adam olacak dedim muhattın eşide çok patetes yediği için bebişi patetes adam olacakmış.canim patates adam nasil oluyorki
canım benim üze canını bak beterin beteri var ben senelerdir sıfırla mücadele ediyorum sizde en azından sperm varbirgün bebişinde olur üzülme
sıfırı kaçla çarparsam çarpayım hep sıfır çıkıyor
sağol canım Allah razı olsun dualarınız sizide bulsun inşallah.evet canım azimliyim ama bende bazen pes ediyorum tam düşeceğim sırada tekrar dualarla Allah'ın izniyle ayağa kalkıyorum Rabbim umudumuzu kırmasın inşallah hakkımızda hayırlısıysa bizde evladımıza kavuşalım.hep dua ederim Rabbim beni senden uzaklaştıracak herşeyden beni uzaklaştır diye inşallah evladımız olsa dahi bu evlat bizi Rabbimize daha yakın kılan hayırlı salih ve saliha evlatlar olurlarcanim yaa inan sen hep benim aklimdasin gorduklerime konu acildigi zaman bir kadin var boyle boyle onada dua edin diyorum...insallah olucak sende bu umit bu azim variken Allahin izniyle milyon spermi olanlara tas cikarirsin...masallah sana Allah gucunu kuvvetini artirsin
selam kizlaar iyi haberlerim var..bugun kontrolumvardi yumoslar iyimis rahimda polipim olmus kucuk bitane ellrinizden opertedaviye devam polip zarar vermiyormus hamilelige cok sukur bugun catlatma ignemi oldum,carsamba opu var insallah..ama cok korkuyorum cok aciyor burda narkoz vermiyolar cunki...insallah bu sefer olur
sağol canım Allah razı olsun dualarınız sizide bulsun inşallah.evet canım azimliyim ama bende bazen pes ediyorum tam düşeceğim sırada tekrar dualarla Allah'ın izniyle ayağa kalkıyorum Rabbim umudumuzu kırmasın inşallah hakkımızda hayırlısıysa bizde evladımıza kavuşalım.hep dua ederim Rabbim beni senden uzaklaştıracak herşeyden beni uzaklaştır diye inşallah evladımız olsa dahi bu evlat bizi Rabbimize daha yakın kılan hayırlı salih ve saliha evlatlar olurlar
hayırlı olsun tedavin canm. inşallah sonucun güzel olucak. neden narkoz vermiolar ki? benimm alerjim var anesteziye. son denemede bana da verilmedi narkoz. biraz acıdı ama sonra hemencik kalkıp eve dönmek güzeldi.
ben bazen bana sıkıntı veren kişilere derimki teşekkür ederim sizin sayenizde daha sağlam admılarla basmayı öğrendim sizin sayenizde olgunlaştım bana asla zarar veremezsiniz bir anlık üzülürüm ama kaybeden sizi olursunuz.canım gerçekten yaşadığımız sıkıntılar çektiğimiz çileler bizi Rabbime daha fazla yakınlaştırıyor.belki bebek özlemi belki hastalık belki girdiğimiz bir sınav için ettiğimiz dualar inşallah Rabbim katında bizim bulunmamıza vesile oluyordur.inan ve bol bol dua et unutma sende bizim dualarımızdasın Rabbim ol der ve olu verir inşallah senin içinde bu dua tecelli eder aminamin canim insallah ne guzel dualar edmisin,zaman zaman insan bittigini hissediyor artik mucadele veremiycek gibi aslinda yorulduk,ama her defa bi hamla daha deyip ayaga kalkip devam ediyoruz...artik oyle bisey olduki,insanlar insallah seninde olur,takma kafana olur daha diyolarya,icimden offf diyorum aminde diyorum ama bilmiyorum iste cok duydum.bide beni anlamadiklarini bildigim icin....bugun kontrolde nerdeyse doktora yalvarasim geldi ne olur iyi tedavi et diye geri kendime geldim,elin gayri muslumune ne diye yalvarayimki benim buyukler buyugu Rabbim var ben isterim benim icin hayirliysa oda verir dedim...cok ozluyorum bi bebeyi
ben bazen bana sıkıntı veren kişilere derimki teşekkür ederim sizin sayenizde daha sağlam admılarla basmayı öğrendim sizin sayenizde olgunlaştım bana asla zarar veremezsiniz bir anlık üzülürüm ama kaybeden sizi olursunuz.canım gerçekten yaşadığımız sıkıntılar çektiğimiz çileler bizi Rabbime daha fazla yakınlaştırıyor.belki bebek özlemi belki hastalık belki girdiğimiz bir sınav için ettiğimiz dualar inşallah Rabbim katında bizim bulunmamıza vesile oluyordur.inan ve bol bol dua et unutma sende bizim dualarımızdasın Rabbim ol der ve olu verir inşallah senin içinde bu dua tecelli eder amin
canım benim şimdi ağlama değil bence sevinme zamanı hadi ayağını sürü arkandan gelicem bebişlerimizle futbol takımımızı bu dünyada da kurucaz inşallah.canımcım bizler topikteki arkadaşlarımızla face yada hotmaille görüşüyoruz benim ismimi biliyorsun zaten soyadım şimşek faceten görebilirsin .canım sen şimdi hiç olumsuz şeyleri düşünme senin için zaten kün feyekün duası okunacak sıra sana geliyor inşallah sende bebişine kavuşursun aminAllah razi olsun benim guzel arkadasim...omzuna yatim agliyasim geldi keske hepinizi gorme firsati olsa...insallah cennette gorusuruz bu dunyada olmasada...bende aynen senin gibi dusunuyorum eyer bebeyimiz hemen olsaydi Allah i bu kadar anarmiydik bilemiyorum,ben diyorumki eyerki bu dunyada bebek olmassa insallah cennette futbol takimimi yapaicam diyorum guluyolar...insallah Rabbim cennetine kabul buyururda ben bu dunyanin bebeyinden de vazgecerim...
hadi hayırlı olsun canım.ö bebişlerin güzel güzel büyüsün orda. doğum acısı kadar da olmaz ya. acımaz canım.selam kizlaar iyi haberlerim var..bugun kontrolumvardi yumoslar iyimis rahimda polipim olmus kucuk bitane ellrinizden opertedaviye devam polip zarar vermiyormus hamilelige cok sukur bugun catlatma ignemi oldum,carsamba opu var insallah..ama cok korkuyorum cok aciyor burda narkoz vermiyolar cunki...insallah bu sefer olur
Allah razi olsun benim guzel arkadasim...omzuna yatim agliyasim geldi keske hepinizi gorme firsati olsa...insallah cennette gorusuruz bu dunyada olmasada...bende aynen senin gibi dusunuyorum eyer bebeyimiz hemen olsaydi Allah i bu kadar anarmiydik bilemiyorum,ben diyorumki eyerki bu dunyada bebek olmassa insallah cennette futbol takimimi yapaicam diyorum guluyolar...insallah Rabbim cennetine kabul buyururda ben bu dunyanin bebeyinden de vazgecerim...
canım benim şimdi ağlama değil bence sevinme zamanı hadi ayağını sürü arkandan gelicem bebişlerimizle futbol takımımızı bu dünyada da kurucaz inşallah.canımcım bizler topikteki arkadaşlarımızla face yada hotmaille görüşüyoruz benim ismimi biliyorsun zaten soyadım şimşek faceten görebilirsin .canım sen şimdi hiç olumsuz şeyleri düşünme senin için zaten kün feyekün duası okunacak sıra sana geliyor inşallah sende bebişine kavuşursun amin
dayanamadım geldim
hadi hayırlı olsun canım.ö bebişlerin güzel güzel büyüsün orda. doğum acısı kadar da olmaz ya. acımaz canım.
eksik dilek dileme canım ya. burda da versin bebiş. onlar sayesinde bak birsürü sevap sahibi olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?