şu bebişler gelse de topiği çillendirsek
inşallah canım inşallah insanlara sorarlarya en mutlu gününüz hangi gündür diye bana sorarlarsa ben eşimde sperm çıktığı gün derim herhalde
iyi fikir aslında ben de ordan artık arkadaşlara yardımcı olurum nede olsa tecrübeli oldum artık
allah allah ben koyde buyudum tavuk horoz hergun taze yumurta yedim soylemesi ayip olmasin simdi bulamiyoruz ayri meselede,horozun yumurtasini ilk defa duydum,horoz yumurtlarmiki??ben esime kullandirtdim bir ay oldu galiba bakalim carsamba belli olucak ise yaradigi,ama esim diyoki ise yaramis hissediyorum diyor...afedersiniz torbasi kimil kimil oluyomus oyle ifade ediyor
canım hayırdır inşallah rüyan çok güzel maşallah.bende birgün rüyamda peygamberimiz(sav)min mezarı başındayım ordan ot alıp insanlara şifa niyetine dağıtıyorum.daha sonra islami şekilde çok iyi yorumlayan birine anlatmıştım oda bana sen öyle birşey olacak ki çok yaygın bir ortamdan herkese faydalı olacaksın herkes sana soru soracak şifa olacak şeyler anlatacaksın dualar okutacaksın falan birsürü şeyler söylemişti gerçektende öyle oldu topikler sayesinde birçok kişiyle görüşüyorum ve elimden geldiğince yardımcı oluyorum inşallah Rabim razı olur.birde yeni evlendiğimde hz.zekeriyya 'yı rüyamda görmüştüm oda evlatla sınanacağıma işaretmiş ama inşallah bebişim olacakmış öyle demişti yorumlayan kişi inşallah gerçek olurkızlar geçen gün bi rüya gördüm. 2 kişi gel gel diye diye kabeye kadar gittim. okunacak yasinlerimden birinin yarısını okumuştum orda onu tamamlatmaya çalıştılar. yani yasin okuduğumu biliyorum. biri kadaın diğeri erkekti. kadın çarşaflıydı. o gece size rüyanıza hz fatma girsin demiştim. acaba hz. fatıma mıydı ki?
Maşallah işe yaramış canım seninkindee
canım ben bilerek horoz yumurtası dedim çünkü şimdiki yumurtalar suni dölleniyorr
horozun döllemesi lazımm
canımm o nasıl oluyormuş öyleeee
Maşallah işe yaramış canım seninkindee
canım ben bilerek horoz yumurtası dedim çünkü şimdiki yumurtalar suni dölleniyorr
horozun döllemesi lazımm
canımm o nasıl oluyormuş öyleeee
horoz yumurtası belki yanlış demiştir tavuk yumurtasıdır o. horoz yumurtası başka bişidir belki.
allah senin canını almasınhoroz yumurtası ne diyorum yawwf benim babam tavuk ve horoz besliyo ama cins olanlardan. yakın olsaydınız verirdim size yakışıklı bebeleriniz olurdu
Horozlar yumurtlamaz derler. Ama bu yanlışmış. Horozlar ahir ömürlerinde, ölmeden önce tek bir yumurta yumurtlarlarmış. Ama bu, öyle sıradan bir yumurta değilmiş. Bir horoz yumurtasını ele geçirmek de o kadar kolay değilmiş Öncelikle horozu yeterince yaşatmanız gerekiyormuş. Horoz ancak eceliyle öleceği zamana yakın yumurtlarmış. Üzerinden gözünüzü ayırmayacakmışsınız. Hemen bulunmayacak bir yere gizlerlermiş yumurtlarını. Bir kere kaybettiniz mi; bir daha bulmak neredeyse imkansızmış.
Bu kadarla da bitmiyor. Diyelim ki, horoz yumurtasını ele geçirdiniz. Beş yıl saklayacakmışsınız. Beş yıl sonunda yumurtanın içi sertleşirmiş. Tam 41 yıl sonra horoz yumurtası çok değerli, çok az bulunan bir taşa dönüşürmüş. Bu taşın değeri ölçülemezmiş.
ay kız gönder sen bize biz içiririz kocişlere bebeğim çok güzel olursada artık kaynanama hesap veririz nerden buldun bu çocuğu dermiş bana hastanede karıştırdım derim nede olsa tüpbebek der odaallah senin canını almasınhoroz yumurtası ne diyorum yawwf benim babam tavuk ve horoz besliyo ama cins olanlardan. yakın olsaydınız verirdim size yakışıklı bebeleriniz olurdu
allah senin canını almasınhoroz yumurtası ne diyorum yawwf benim babam tavuk ve horoz besliyo ama cins olanlardan. yakın olsaydınız verirdim size yakışıklı bebeleriniz olurdu
horozlar yumurtlamaz derler. Ama bu yanlışmış. Horozlar ahir ömürlerinde, ölmeden önce tek bir yumurta yumurtlarlarmış. Ama bu, öyle sıradan bir yumurta değilmiş. Bir horoz yumurtasını ele geçirmek de o kadar kolay değilmiş öncelikle horozu yeterince yaşatmanız gerekiyormuş. Horoz ancak eceliyle öleceği zamana yakın yumurtlarmış. üzerinden gözünüzü ayırmayacakmışsınız. Hemen bulunmayacak bir yere gizlerlermiş yumurtlarını. Bir kere kaybettiniz mi; bir daha bulmak neredeyse imkansızmış.
bu kadarla da bitmiyor. Diyelim ki, horoz yumurtasını ele geçirdiniz. Beş yıl saklayacakmışsınız. Beş yıl sonunda yumurtanın içi sertleşirmiş. Tam 41 yıl sonra horoz yumurtası çok değerli, çok az bulunan bir taşa dönüşürmüş. Bu taşın değeri ölçülemezmiş.
HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA
aLLAHIM SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜNN
YAKIŞIKLI BEBELERİMİZ OLURDU NE GÜLDÜMM YAAAAAAAAAA
BİRİ ÇİM ÇOCUK YAPAR BİRİ CİNS HOROZDAN YAKIŞIKLI BEBE YAPAR
NASIL Bİ TOPİK OLDU BURASI BÖYLEE
AMANNN BEN İSTEMEM NE ÇİM BEBEK NE CİNS BEBEK NORMAL OSUNNN
NASIL BAŞEDERİZ SONRAA
BİZİM BEBEKLER CİNS OLACAĞI KESİNDEE BU KADAR ÇABA İCRAHAT HALİYLE OLACAKLARDIR BİŞEEYY
BEN BAZEN ANNEMLERE KARDEŞİM İÇİN BU ÇOCUK OLMAMIŞ DİYORUMM
BEN YAPIYIMDA GÖRSÜNLER NASIL YAPILIRMIŞ COCUK
gerçekten yumurtluyor muş
Gördünüzmüüü yumurtluyorr işteeeee
nasılsınız hanımlar?ben bugüne kadar iyiydim.ancak ikindide kırmızıyı görünce dibe çöktüm yine.2 gün önce geldi.bu ay hiç adet belirtilerim olmadıydı.ne kasıklarım ağrıdı ne göğüslerim.nasıl oldum anşamadım.lavaboya bir girdim lekelenmişim.valla yoruldum kızlar.koşuyorum koşuyorum bitiş çizgisine varamıyorum bir türlü.yok artık ayaklarım gitmiyor ya ....bu maratonun sonu varmı?
eveeeet bizim bebeklerimiz kiymetlidirler canim cins cins doguralim kizlar ha gayret....aaa demek kardesin bebek olmamismi, sen yapata gorsunler nasil yapilirmis bebek
en sonunda kafayi yedi diye dusunyodur esim cok guldum cunki
evet okudum yazdıklarınızı.eğlenceli bir sohbet.benimki etçi canım.etobur bir kocam var.ama ne koyarsam yer.bu durumda benim ki ne olacak??????????canimbizler iyiz gorugun gibi guluyoruz bize katilsana sende keyfin yerine gelirhem...hepimiz bu yolda yolcuyuz ama yilmak yok sen simdi uzgunsun 1 2 gune tekrar umut dolacaksin.kirmizilarada sukur canimonuda bulamayanlar var az onca konustuk adet olamayanlar var.hadi canim sen bir anne adayisin..canim senin esin ne yemek sever,benimki yumurta seviyor,muhatinki patatez onlarin patatez adamlari olucak bizim yumurta adam,senin ne adamin olucak????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?