Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

emin ol burda hastanede öğrendiğimden fazlasını ögreniyorum.

Maşallah işe yaramış canım seninkindee
canım ben bilerek horoz yumurtası dedim çünkü şimdiki yumurtalar suni dölleniyorr
horozun döllemesi lazımm
canımm o nasıl oluyormuş öyleeee

canım hayırdır inşallah rüyan çok güzel maşallah.bende birgün rüyamda peygamberimiz(sav)min mezarı başındayım ordan ot alıp insanlara şifa niyetine dağıtıyorum.daha sonra islami şekilde çok iyi yorumlayan birine anlatmıştım oda bana sen öyle birşey olacak ki çok yaygın bir ortamdan herkese faydalı olacaksın herkes sana soru soracak şifa olacak şeyler anlatacaksın dualar okutacaksın falan birsürü şeyler söylemişti gerçektende öyle oldu topikler sayesinde birçok kişiyle görüşüyorum ve elimden geldiğince yardımcı oluyorum inşallah Rabim razı olur.birde yeni evlendiğimde hz.zekeriyya 'yı rüyamda görmüştüm oda evlatla sınanacağıma işaretmiş ama inşallah bebişim olacakmış öyle demişti yorumlayan kişi inşallah gerçek olur

canım ben bilerek horoz yumurtası dedim çünkü şimdiki yumurtalar suni dölleniyorr
horozun döllemesi lazımm

allah senin canını almasın horoz yumurtası ne diyorum yawwf benim babam tavuk ve horoz besliyo ama cins olanlardan. yakın olsaydınız verirdim size yakışıklı bebeleriniz olurdu

horozun döllemesi lazımm

hmm tmm canim cok haklisin,gercekten horoz yumurtasiymis,yada horozun cocugu...ayyy biz cok kotuyuzz horozun bebeklerini yiyoruz.canimnasil oldugunu brndr bilmiyorum ama oyleymis

horoz yumurtası belki yanlış demiştir tavuk yumurtasıdır o. horoz yumurtası başka bişidir belki.
Horozlar yumurtlamaz derler. Ama bu yanlışmış. Horozlar ahir ömürlerinde, ölmeden önce tek bir yumurta yumurtlarlarmış. Ama bu, öyle sıradan bir yumurta değilmiş. Bir horoz yumurtasını ele geçirmek de o kadar kolay değilmiş Öncelikle horozu yeterince yaşatmanız gerekiyormuş. Horoz ancak eceliyle öleceği zamana yakın yumurtlarmış. Üzerinden gözünüzü ayırmayacakmışsınız. Hemen bulunmayacak bir yere gizlerlermiş yumurtlarını. Bir kere kaybettiniz mi; bir daha bulmak neredeyse imkansızmış.

Bu kadarla da bitmiyor. Diyelim ki, horoz yumurtasını ele geçirdiniz. Beş yıl saklayacakmışsınız. Beş yıl sonunda yumurtanın içi sertleşirmiş. Tam 41 yıl sonra horoz yumurtası çok değerli, çok az bulunan bir taşa dönüşürmüş. Bu taşın değeri ölçülemezmiş.

allah senin canını almasın horoz yumurtası ne diyorum yawwf benim babam tavuk ve horoz besliyo ama cins olanlardan. yakın olsaydınız verirdim size yakışıklı bebeleriniz olurdu

sen bari bol bol ye cani guzel guzel olsunlar...ne guzel bebelerin var diyen olunca babam sayesinde dersin.

hic bilmiyordum ama cok zahmetliymis bu horoz yumurtasi.bi zahmet kiymetli olsun lutfen

ay kız gönder sen bize biz içiririz kocişlere bebeğim çok güzel olursada artık kaynanama hesap veririz nerden buldun bu çocuğu dermiş bana hastanede karıştırdım derim nede olsa tüpbebek der odaolsun birtane olsun tüpbebek olsun birşey olmaz diyor geçen gün

HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA
aLLAHIM SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜNN
YAKIŞIKLI BEBELERİMİZ OLURDU NE GÜLDÜMM YAAAAAAAAAA
BİRİ ÇİM ÇOCUK YAPAR BİRİ CİNS HOROZDAN YAKIŞIKLI BEBE YAPAR
NASIL Bİ TOPİK OLDU BURASI BÖYLEE
AMANNN BEN İSTEMEM NE ÇİM BEBEK NE CİNS BEBEK NORMAL OSUNNN
NASIL BAŞEDERİZ SONRAA
BİZİM BEBEKLER CİNS OLACAĞI KESİNDEE BU KADAR ÇABA İCRAHAT HALİYLE OLACAKLARDIR BİŞEEYY
BEN BAZEN ANNEMLERE KARDEŞİM İÇİN BU ÇOCUK OLMAMIŞ DİYORUMM
BEN YAPIYIMDA GÖRSÜNLER NASIL YAPILIRMIŞ COCUK

nasılsınız hanımlar?ben bugüne kadar iyiydim.ancak ikindide kırmızıyı görünce dibe çöktüm yine.2 gün önce geldi.bu ay hiç adet belirtilerim olmadıydı.ne kasıklarım ağrıdı ne göğüslerim.nasıl oldum anşamadım.lavaboya bir girdim lekelenmişim.valla yoruldum kızlar.koşuyorum koşuyorum bitiş çizgisine varamıyorum bir türlü.yok artık ayaklarım gitmiyor ya ....bu maratonun sonu varmı?

gerçekten yumurtluyor muş
Gördünüzmüüü yumurtluyorr işteeeee

eveeeet bizim bebeklerimiz kiymetlidirler canim cins cins doguralim kizlar ha gayret....aaa demek kardesin bebek olmamismi, sen yapata gorsunler nasil yapilirmis bebek

canimbizler iyiz gorugun gibi guluyoruz bize katilsana sende keyfin yerine gelirhem...hepimiz bu yolda yolcuyuz ama yilmak yok sen simdi uzgunsun 1 2 gune tekrar umut dolacaksin.kirmizilarada sukur canimonuda bulamayanlar var az onca konustuk adet olamayanlar var.hadi canim sen bir anne adayisin..canim senin esin ne yemek sever,benimki yumurta seviyor,muhatinki patatez onlarin patatez adamlari olucak bizim yumurta adam,senin ne adamin olucak????

kizlar bu sfer gercekten cikiyorum cikmam lazimyani bunu yapmaliyim...hepinize iyi geceler cok guldum Allahta sizi guldurdun ruyanizda cim,patatez,yakisikli bebe gorun insallah

eveeeet bizim bebeklerimiz kiymetlidirler canim cins cins doguralim kizlar ha gayret....aaa demek kardesin bebek olmamismi, sen yapata gorsunler nasil yapilirmis bebek

en sonunda kafayi yedi diye dusunyodur esim cok guldum cunki

canımm şimdi 16 yaşında koca delikanlı ama
dersleri vasat bende öyle diyorumm napıyımm
Evet annemde sen yapta görelim diyorr
benim kocadan çıksa çıksa cins bebiş çıkar ben şimdiden kaderime razı olayım:18::18:
Bazen insan ağlanacak haline gülüyor yaa bizimki de öyle olduu
güleriz halimizee hepte üzülmek olmuyor birazda gülelimm
Bende size çokkk güldümm senin eşini işe yaradığını tespit şekline çokk güldümm

Bende 3 gündür çakşır kökü suyu içiriyorumm hala bişey yokk bizde kıpırtı bilem yokk
galiba işe yaramıyorr
zaten benim kocişe biraz zor etki ederde :26:

evet okudum yazdıklarınızı.eğlenceli bir sohbet.benimki etçi canım.etobur bir kocam var.ama ne koyarsam yer.bu durumda benim ki ne olacak??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…