Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canımm üzülme bidahaki sefer olur inşş
ya biz napalım
ancak tüp bebek oda sperm bulunursa
Mucize olması lazım
maddi manevi yıpranıyoruzz inşş bebişlerimize kavuşuruz

ya biz napalım
Mucize olması lazım

ah canım biz o yoldan 4 kez geçtik zaten.yani 4 kez tüp yaptırdıkta.belki 5.tüpe kadar kendiliğinden olur diye uğraşıyoruz.olmayacak duaya amin mi diyoruz acaba bilemedim.

Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah olumlu sonuçlanır
kızlar yarın çok önemli bir gün benim için İnşaallah başarılı olur. işlerimle ilğili. en azından benim için İnşaAllah der misiniz? gerçekten destege ihtiyacım var.
Hayırlısıyla inşallah olur işin
AMinn canım Allah yüzümüze baksın
Gözün aydın inşllh güzel haberler alırsın
Hayır olsun ne güzel bir rüya inşallah güzel olayların habercisidir
Çok ilginçmiş:44:Şimdiye kadar duymadım horozun böyle bir marifetini

A.s canım üzme kendini dicem ama ister istemez üzülüyoruz elimizde değil.Bende biraz keyifsizim.Ya birgün uygun zamanda mudanyaya gelsene yada çarşıda dersen görüşelim konuşur dertleşiriz canım olmazmıAllah'tan hayırlısı olsun dilerim yüzün güler kısa sürede o beklediğin mutlu haberi alırsın seni çok iyi anlıyorum öptüm kib

gelirim canım.iyi olur görüşürüz.bakayım eşimle bir görüşeyim de bu hafta olmazsa geliyim canım.

Ama hepiniz gittinizz
Nereye gittinizzz???
Gelinnn buraya bakimmmmmmm

ya biz napalım
Mucize olması lazım
İnşallah sperm olurda sayısı çoğalır.Benim eşimdede sperm sayısında sorun var.Keçi boynuzu özü ve çakşır suyu kullanıyor.Bende hayıt suyu kullanıyorum bende de pko var.Dilerim tedaviniz olumlu olur meleğinize kavuşursunuz
ah canım biz o yoldan 4 kez geçtik zaten.yani 4 kez tüp yaptırdıkta.belki 5.tüpe kadar kendiliğinden olur diye uğraşıyoruz.olmayacak duaya amin mi diyoruz acaba bilemedim.

Kolay değil canım tabiki hem maddi hem manevi Allah sabrını veriyor işte.Benim teyzemin kızı 15 16 yıldır evlilerdi çokta mutlulardı çocukları olmuyordu dün ayrılık haberlerini aldım ve dünden beri kendimde değilim çünkü beklemediğim çok sevdiğim iki insanın böle olması beni çok üzdü.Allah şeytana uydurmasın kimsenin yuvasını yıkmasın.Dilerim barışırlar namazlarımda dua ediyorum onlar için.Çünkü eğer çocuk için ayrıldılarsaki sanmıyorum eğer öyleyse çok üzücü bir durum.Sonuçta çocuk olmuyor diye Allah'a büyük konuşmayim eşimden ayrılmam.Sonuçta çocuk oluyor büyütüp besliyorsun evlenip gitiğinde yine eşinle baş başa kalıyorsun.Allah kimsenin yuvasını yıkmasın çok üzgünüm Oyüzden sende kendini o kadar üzme Allah önce sağlık evine size huzur versin canım.

ay çok üzüldüm canım ya inşaallah barışırlar.

ya biz napalım
Mucize olması lazım

canım hepimizin ayrı ayrı işte.zorlu süreçler.ancak tüp bebek deme canım.bellimi olur.Allaha güç yokki.ben işte öyle sıkıldım biraz da öyle yazdım.2 güne yine normale dönerim.kimsenin yarasını deşmek istemem.Allah sanada en güzel zamanda en güzel şekilde en güzelini versin inş.

aminnn inş kavuşuruz
canım bizde hiç sperm yokkk
Durumun keşke seninki gibi olsaydıı
akrabanada çok üzüldüm sorun kimdeydii
vardır bir sebebi haklarında hayırlısı neyse o olsun sonuçta bizde insanızz
takatimiz gücümüz kalmıyorr bazen

ay çok üzüldüm canım ya inşaallah barışırlar.

Sağol canım Allah razı olsun inşallah bende Allah'tan diliyorum barışmalarını.Anlaşmalı olarak ikisi gidip boşanmışKimseninde haberi olmamış yaniBen çok duygusalım özellikle bu ayrılma konularında.Yuva yapmak kolay ama yıkmak bir o kadar zordur.Eşimin facesinden baktımda teyzemin kızının resimlerini kaldırmamış eşi , hala bence seviyorlar birbirlerini.Dün sabah ezanına doğru uyudum namaz kılıp dua ettim.Çünkü teyzemin kızı çok iyidir çok kırılmıştır kalbi eğer çocuk için ayrıldılarsa yani, çocuk konusunda sorun ondaydı çünkü.Kimbilir nasıldır kendi içinde Umarım sonları iyi olur.Allah kimseyi huzursuz edip şeytana uydurmasın

aminnn inşş
canımm artık alıştımm napalım kaderimiz böyleymişş
bizimde imtihanımız buymuşş
bazen insanları anlamıyorumm çoluk çocuğu varr kıymet bilmiyorr
şimdi annesiz babasız nekadar bebe vardır kim bilir
bizde tek sperme muhtacızz herşey rabbimin takdirii
kimimiz yoklukla imtihan oluyoruz kimimiz varlıklaa
canımm sende bebişine gelecek ay kavuşursun inşşş

Canımm tefriciyemi okudummm
rabbim melteme şifa verir inşşş

CANIMM 50 TANE TEFRİCİYEYİ OKUDUM aLLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN

Evet canım dertsiz kul yokkk.İmtihan dünyası bazen bunlar bize ağır gelebiliyor.Bende sıkıldığım çok bunaldığım anlarda Ya Fettah çekiyorum tüm sıkıntıları gideren anlamındaymış.Manevi olarak rahatlıyor insan.Canım benim dertleşeceğiz tabiki çvremizdeki olanlar bizleri burdaki gibi anlayamazlar çünkü.Onlar annelik babalık duygusunu tattığı için üzülürler elbet ama burdaki aynı sorun yaşayan arkadaşlar gibi anlayamzlar.Dilerim sırası zamanı gelen hayırlısıyla evladına kavuşsun

Canım Allah nasip ettimi öyle bir olurki.Yeterki Allah istesin.Hz Zekeriya'nın duasını aklına getir.Verende Allah alanda.Umudunu yitirme belli olmaz bir bakmışsınki bir gün meleğin olmuş kucağına almışsınSağol canım Allah razı olsun teyzemin kızında sorun vardı bekarken yumurtalığından ameliyat olmuştu devlet hastenesinde sanırım iyi ilgilenmemişler sonrada evlenince çocuk olmadı işte tüp bebek denediler 2 defa maddiyattan ötürü devamını getiremediler.Dünde öle duyunca üüzldüm elimde olmadan.Herşey kader kısmet işte.Allah hayırlısını versin herşeyin

ya ne kadar doğru demişsin.kıymet bilmeyen o kadar çok insan varki.ama onlar hiç zorluk yaşamadılar da ondan.istediler oldu.ne istiyorum biliyomusun sadece kendim dağil burdadaki bütün arkadaşlarım ard arda bebişlerimize kavuşalım istiyorum.benim olupta onların olmazsa yarım kalırım sanki.o yüzden hepimize yaşatsın Rabbimde hepbirlikte gülelim hep birlikte sevinelim.

inşş bizde bebişlerimize kavuşacağızz
ben inanıyorum da beklemesi çokk zorrr
bu günler geride kalacakkk rabbim ol dedimi olmıyacak hiçbişey yokk
iyigeceler kızlar ben çıkıyorumm

inşaalah canım.sanada iyi geceler.

İnşallah canım evet herşey Allah'tan dilerim hepimize o duyguyu nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar.İyigeceler canım

Aminnn canım inşallah evet malesef kıymet bilende var bilmeyende.Bizler daha iyi anlıyoruz işte çocuk kıymetiniBende öyle senin gibi düşünüyorum kimsenin boynu bükük kalmasın.Benle birlikte herkezin hepimiizn olsun.İnşallah sevineceğimiz günlerde gelir canım üzme sende kendini istediğin zaman konuşup arayabilirisn bunaltma kendini.Bende çıkıyorum yarın sabah dişçiye gideceğim kanal tedavisi olacak.iyigeceler Allah'a emanet olun ve meleklerinize kavuşun inşallahhhh

Sayfaların hepsini okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir canlarım.

Mutluluk 27 iyi ki katıldın dualara canım Allah razı olsun bende seni çok seviyorum canımıniçi

Muhatcım ben 200 tefriciye haricinde 100 tane daha almıştım canım onu da okudum bu arada Allah işlerini rast getirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…