iyi canım sen nasıl oldun ....hakkımızda hayırlısıı canım...o bitiş çizgisini inan bilmiyorum....elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz...artık tekrardan doktora başlasak mı bile düşünüyorum...inşallah o günler yakındırr canım..
Günaydın...hayırlısı olsun inşalla iyi sonuç alırsınız....1 kişi bir yasin mi okuyorr anlamadım yasin ayrı ayrı mı okunacak sizlere aydınlatırsan....ben okurum söylersen nasıl olduğunu
yok canım ayrı ayrı değil ne kadar okuyabilirsek diye çıktık yola gönülünüzden ne geçerse o kadar okuyun
yeterim ben de okurum canım. esra ve sana diye niyet ediyorum.yok canım ayrı ayrı değil ne kadar okuyabilirsek diye çıktık yola gönülünüzden ne geçerse o kadar okuyun
evet okudum yazdıklarınızı.eğlenceli bir sohbet.benimki etçi canım.etobur bir kocam var.ama ne koyarsam yer.bu durumda benim ki ne olacak??????????
okuruz tabi ki canım Rabbim kabul eder inşallahhhhh
yeterim ben de okurum canım. esra ve sana diye niyet ediyorum.
canım ben okumak isterim.şuan malum dönemdeyim.zamanı yoksa eğer ben temizlendikten sonra seve seve okurum canım.
aslında düşündük eşimle beraber. çok uzak bir fikir değil bana. olabilir tabi. ama şu an hazır değilim evlat edinme konusunda. mutlaka çok severim, çok güzel yetiştirmeye çalışırız, canımız ciğerimiz olur. zaman ne gösterecek bilinmez. belki 1 tane bu tedaviyle olursa sonra 2. için tedavi yerine evlat edinmeyi düşünebilirim.
yok canım ayrı ayrı değil ne kadar okuyabilirsek diye çıktık yola gönülünüzden ne geçerse o kadar okuyun
selamlar kizlaar dun cook gulduk gercekten ihtiyacim varmis.insallah hep boyle guleriz...yarin benimopu var insallah kaliteli yumoslarim cikar...tahminen cuma cumartesi transferim olur tam bilmiyorumda...bugun agri kasicimi felan verdiler fitil omrumde kullanmadim ama bebis icin kullaniyorum bu ikinci fitil kullanisim olucak..umarim son olsun...ssonmez sali transferim demisti ama bugunmu onumuzdekimi bilemedim simdi....ssonmeezciim haber bekleniyor canim habeeer
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ
hepimizin yaşadığı şeyler asbelovecuğum işte, geçen yıllar, olumsuz 6 tedavi, para biriktirmek için verilen zorunlu aralar, yaş sıkıntısı. 9 yılda denemediğimiz yöntem kalmadı. aşılama tüp, donma- çözme, ot-çöp, bilumum ilaç, ateş takibi, ovulasyon kitleri. olmuyorsa belki de hakkımzda böylesi hayırlıdır diyip vazgeçicez eşimle.
teşekür ederim kızlar sağolunnnnnnn 1 ay içinde okuyacağız kızlar RABBİM YAPTIĞINIZ HER DUAYI KATBE KAT SİZELERE NASİP ETSİN
şaşkın anne,kızlar yazmayı unutmuşum okumuştum ben Yasin-i haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?