Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam arkadaşlar nekadarzor bebeğim nasılsın seni merak ettim inşallah herşey yolunda gitmiştir birsürü yumoşun olur ve göbişinde can bulurlar

Allah razi olsun canim benim guzel duan Allahim aynini sana nasip etsin insallah...yarin sabah 08:30 toplama islemi yapacaklar..bakalim insallah iyi olur sonunda bebek olur...sen nasilsin canim esini ikna ettinmi tedavi icin

iyiki kutusu doluymus iyiki buraya yazmisin..bizde nasibimizi aldik..Allah razi olsun bende not aldim okuycam bende insallah..Allah sanada hayirlisiyla bebeyini kucagina almak nasip etsin

A.s canım bende özledim seni denk gelemiyoruz ama sağlığın huzurun yerinde olsunda gönüller bir olsun kendine ve bebişine iyi bak görüşürüz Ayşeciğim
A.s Allah yardımcınız olsun inşallah olumlu haberler alırsınız
merhaba kızlar,
dualarınıza katılmak isterim banada sayı verirseniz okumaya çalışırım akşamları
erken yatıyorum okuyamam belki ama gündüzleri okurum inşallah..
Merhaba canım hoşgeldin aramıza tabiki seve seve ne demek herzman bekleriz topiğimize.Sanırım hamilesin.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
A.s inşallah güzel haberin işaretidir canım.Allah gönlünce versin

Amnnn canım inşallah Allah seninde gönlünce versin

A.S Allah kabul etsin inşallah

kızlar teşekür ederim allah razı olsunnnnn hepinizden okuyunca yazn bana olurmu

İnş bebişin seninledir canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel inşallah

Allah razi olsun canim benim guzel duan Allahim aynini sana nasip etsin insallah...yarin sabah 08:30 toplama islemi yapacaklar..bakalim insallah iyi olur sonunda bebek olur...sen nasilsin canim esini ikna ettinmi tedavi icin

inşallah güzel haberlerini alıcaz......her ne olursa olsun sakin ol ....inşallah bebişin döllenip sana tutunacakk..

arkadaşlar malesef eşimi ikna edemedim daha doğrusu kendisini sıkmak istemedim biraz daha ısrar etsem kabul edecekti ama biraz korkuları var bende anlayışlı olmak zorundayım bir ay sonra başlıyalım dedi kabul ettim
inşallah hakkımızda hayırlısı budur.

amin inşallah bizlerde bu aşamalara geliriz.biliyormusun bugün eşim yumurta akını içmiş çok mutlu oldum aklımızda hiç birşey kalmadan elimizden gelen herşey yapıp Rabbime tevekkül edicez inşallah eşimde sperm çıkar ve bende mucizeme kavuşurum.canım benim senin içi çok da edicem inşallah tedavin su gibi geçsin sonucu bebişli olsun.canım tedavimiz birdahaki aya kaldı hakkımızda hayırlısı olsun

Canımm nasılsın ne yaptın bugün başladınız mı ikna işlemi noldu merak ettim valla

Vck bu ay başlayamamış arkadaşlar eşini ikna edememiş
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinnnnn
canım ben cevap yazmadan sen öğrenmişsin zaten evet canım biray sonra olacak tedavimiz eşim kendini daha iyi hissedecek stres yapsın istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

a.s inşallah güzel haberin işaretidir canım.allah gönlünce versin

A.s allah kabul etsin inşallah

amin canımcımmm yarında olmazsam test yapcam ama hazırlamıyorum kendimiii

60. Günleri gördüm çünküü

Işte soğan suyunu 3 gün falan içtim galiba

faydası olmuşmudur bilmiyorum

hamile olmayasın canım
canım dualarım seninle olacak yarın. rabbim gönlündekini versin.

asbelove..........200+++
EMA......... .......200+++
ecrin23.............150
antisocial..........250+++
sürpriz06...........400
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
muhat..............300
ayşe035...........300
eslemliva..........394+++
Antikdeniz:......850
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
esma..........50+++
kalan: .....650

Son düzenleme:
canım maaşaallah ne güzel rüyaymış. inşallah hz. meryemi rüyanda görürsün bir dahaki sefere( o gün bu gündür inşaallah) o da bebegini işaret eder.
ciddi misin? babama demem lazım bunu

sen bari bol bol ye cani guzel guzel olsunlar...ne guzel bebelerin var diyen olunca babam sayesinde dersin.
o zman da kocam kıskanırnen yakışıklı değil miyim der:)
CANIMM 50 TANE TEFRİCİYEYİ OKUDUM aLLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN

Arkadaşlar birkaç gündür sol gözüm seyiriyor ne anlama geldiğini bilen varmı acaba

hamile olmayasın canım :d

canım dualarım seninle olacak yarın. Rabbim gönlündekini versin.

hayırlısı canımmm

nasipp bakalımm

bu arada bu sayılar ne ne okuyosunuz

kızlar günaydın hepinize nasılsınız

canım sen şimdi opudasın büyük ihtimalle rabbim yardımcın olsun dualarım seninle inşallah güzel haberler vereceksin bizlere

güzel haberini bekliyoruz canım peki kan sulandırıcı coraspin falan kullanmıyormusun

belki bi sonraki ay hayırlı olandır kısmet canım

Arkadaşlar birkaç gündür sol gözüm seyiriyor ne anlama geldiğini bilen varmı acaba

bizde sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa derler ama benim yüreğimden bebeğin gelişi geçti onun varlığı ile günleriniz dahada aydınlansın inşallah

canım ben cevap yazmadan sen öğrenmişsin zaten evet canım biray sonra olacak tedavimiz eşim kendini daha iyi hissedecek stres yapsın istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Canım hayırlısı eşinin sakin olması lazım stres en son istediğimiz şey çünkü inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine

amin canımcımmm yarında olmazsam test yapcam ama hazırlamıyorum kendimiii

60. Günleri gördüm çünküü

Işte soğan suyunu 3 gün falan içtim galiba

faydası olmuşmudur bilmiyorum

İnşallah bu sefer umutlar boşa çıkmaz ve çift çizgiyi görürsün canımmm inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…