selam arkadaşlar nekadarzor bebeğim nasılsın seni merak ettim inşallah herşey yolunda gitmiştir birsürü yumoşun olur ve göbişinde can bulurlar
şaşkın anne,
özel msj hakkım olmadığı için buraya yazmak zorundayım,kusura bakma.Sarafemin bana attığı mesaj şöyleydi.
Eşinizle beraber perşembe gecesi sahura kalkıcaksınız ve iki rekat hacet namazı kılıp çocuğunuz olması için dua edeceksiniz. namazdan sonra 111 defa bu ayetleri okuyacaksınız. ;
İz kâlet imraetu ımrâne rabbi innî nezertu leke mâ fî batnî muharraran fe tekabbel minnî, inneke entes semîul alîm. Fe lemmâ vadaathâ kâlet rabbi innî vada’tuhâ unsâ vallâhu a’lemu bi mâ vadaat ve leysez zekeru kel unsâ, ve innî semmeytuhâ meryeme ve innî uîzuhâ bike ve zurriyyetehâ mineş şeytânir racîm.
bunlar Ali İmran 35 ve 36. ayetlerdir. anlamıda şöyledir. ;
İmrân'ın eşi (Hanne): "Rabbim ben, karnımda olanı (doğacak çocuğumu), hür olarak senin için (yalnız sana itaat ve ibadet etsin diye) nezrettim (adadım). Artık (onu) benden kabul buyur. Muhakkak ki Sen Semi'sin (en iyi işitensin), Alîm'sin (en iyi bilensin)." demişti. Fakat onu doğurunca: "Rabbim, gerçekten ben onu kız olarak doğurdum" dedi. Ve Allah, onun ne doğurduğunu çok iyi biliyordu. "Erkek, kız (çocuğu) gibi değildir. Ben onu, "Meryem" diye isimlendirdim ve muhakkak ki ben, onu ve onun zurriyetini, taşlanmış şeytandan Sana sığındırırım" dedi..
bu ayetleri 111 defa okuduktan sonra o gün oruç tutmak için niyet ediyorsunuz ve birgün oruç tutuyorsunuz. iftardan sonra tekrar 111 defa okuyorsunuz. sonra iki gün daha aynı iftardan sonraki saatte 111 defa okuyorsunuz ama oruç tutmuyorsunuz. Oruç sadece ilk gün için.
Neticeyi banada bildirirseniz sevinirim. Allah c.c hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
Ben bunları yapamadım ama duayı okudum.Bir de sizlere tavsiyem tazarru ve niyaz duası ve ashabı bedir ile dua etmeniz.Rabbim hayırlı evlatlar versin hepinize inşallah.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
A.s canım bende özledim seni denk gelemiyoruz ama sağlığın huzurun yerinde olsunda gönüller bir olsun kendine ve bebişine iyi bak görüşürüz AyşeciğimSELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLARIM
nasılsınız..hepinizi çok özledım .
gecmıs sayfaları okdum ama alıntı yapmayı bılmıyorum o yuzden yazamıyorum herkese lutfen kusuruma bakmayın ..
seyyan canım inş şu an daha iyisindir uzme kendını olurmu ..bak gorecegız rabbım ıns nasıp edecek inş..onun hıkmetı çok..
nekadarzor canım yarın senın ıcın buyuk gun bence korkma moralını yuksek tut hakkıda hayırlısı olsun ıns bu defa olur..
ssönmez canım rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın ıns önumuzdekı haftalarda bebısının haberını alırız
A.s Allah yardımcınız olsun inşallah olumlu haberler alırsınızselamlar ..
banada dua edin, önümüzde ki haftaiçi dktara gitmeyi planlıyoruz, hatta esim bugün, arastırdım randevu alıcam dedi ..
ben biraz tereddütde kaldım (kk daki yorumlar üzerine ) suan biraz yüzüm asıldı gibi ...
esimin dediği yer için ama, insaAllah bize iyi gelicek yere Rabbim yönlendirsin bizi
Merhaba canım hoşgeldin aramıza tabiki seve seve ne demek herzman bekleriz topiğimize.Sanırım hamilesin.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahmerhaba kızlar,
dualarınıza katılmak isterim banada sayı verirseniz okumaya çalışırım akşamları
erken yatıyorum okuyamam belki ama gündüzleri okurum inşallah..
A.s inşallah güzel haberin işaretidir canım.Allah gönlünce versinselamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız
ne var ne yok bi gelişme var mı
ben daha 2 yasin anca okudum
çok yoğun geçiyo son zamanlar
yine reglim 37.günü buldu daha olmadım
soğan suyuda içmiştim halbuki çok düzenli olmasada
3 gün falan galiba
neyse ALLAH cc emanet olun hepiniz inşALLAH.....
Amnnn canım inşallah Allah seninde gönlünce versin:26:geçmişi okudum ama hepsine cevap yazamıyorum, tedavisi devam eden arkadaşlara Allah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerini nasip etsin inşallah, inşallah yumurtalar spremler çoğalsın, döllensin, annelere tutunsun, sağlıkla dünyaya gelsinler... Ben de yarın test için kan vericem kızlar, adete 2 gün var ama pıhtılaşma sorunum olduğu için hemen öğrenip gebelik varsa iğnelere başlamam gerekiyor, çok umutlu değilim ama Rabbim hayırlısını versin, dua edin kızlar...:26: :26::26::26::26::26::26::26:
tekrar selamınaleyküm kızlar
regl olurum diye
oturdum bitirdim biraz evvel kalanlarımı da:119:
benim hepsine okudu diya yazabilirsiniz
sevgiler
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
:119: :119: :119::119: :119: :119:
:119: :119: :119:
:119: :119: :119:
:26:geçmişi okudum ama hepsine cevap yazamıyorum, tedavisi devam eden arkadaşlara Allah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerini nasip etsin inşallah, inşallah yumurtalar spremler çoğalsın, döllensin, annelere tutunsun, sağlıkla dünyaya gelsinler... Ben de yarın test için kan vericem kızlar, adete 2 gün var ama pıhtılaşma sorunum olduğu için hemen öğrenip gebelik varsa iğnelere başlamam gerekiyor, çok umutlu değilim ama Rabbim hayırlısını versin, dua edin kızlar...:26: :26::26::26::26::26::26::26:
Canımm nasılsın ne yaptın bugün başladınız mı ikna işlemi noldu merak ettim valla
Allah razi olsun canim benim guzel duan Allahim aynini sana nasip etsin insallah...yarin sabah 08:30 toplama islemi yapacaklar..bakalim insallah iyi olur sonunda bebek olur...sen nasilsin canim esini ikna ettinmi tedavi icin
amin inşallah bizlerde bu aşamalara geliriz.biliyormusun bugün eşim yumurta akını içmiş çok mutlu oldum aklımızda hiç birşey kalmadan elimizden gelen herşey yapıp Rabbime tevekkül edicez inşallah eşimde sperm çıkar ve bende mucizeme kavuşurum.canım benim senin içi çok da edicem inşallah tedavin su gibi geçsin sonucu bebişli olsun.canım tedavimiz birdahaki aya kaldı hakkımızda hayırlısı olsunAllah razi olsun canim benim guzel duan Allahim aynini sana nasip etsin insallah...yarin sabah 08:30 toplama islemi yapacaklar..bakalim insallah iyi olur sonunda bebek olur...sen nasilsin canim esini ikna ettinmi tedavi icin
Canımm nasılsın ne yaptın bugün başladınız mı ikna işlemi noldu merak ettim valla
canım ben cevap yazmadan sen öğrenmişsin zaten evet canım biray sonra olacak tedavimiz eşim kendini daha iyi hissedecek stres yapsın istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsunVck bu ay başlayamamış arkadaşlar eşini ikna edememiş
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinnnnn
a.s inşallah güzel haberin işaretidir canım.allah gönlünce versin
A.s allah kabul etsin inşallah
hamile olmayasın canımselamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız
ne var ne yok bi gelişme var mı
ben daha 2 yasin anca okudum
çok yoğun geçiyo son zamanlar
yine reglim 37.günü buldu daha olmadım
soğan suyuda içmiştim halbuki çok düzenli olmasada
3 gün falan galiba
neyse ALLAH cc emanet olun hepiniz inşALLAH.....
canım dualarım seninle olacak yarın. rabbim gönlündekini versin.Allah razi olsun canim benim guzel duan Allahim aynini sana nasip etsin insallah...yarin sabah 08:30 toplama islemi yapacaklar..bakalim insallah iyi olur sonunda bebek olur...sen nasilsin canim esini ikna ettinmi tedavi icin
canım maaşaallah ne güzel rüyaymış. inşallah hz. meryemi rüyanda görürsün bir dahaki sefere( o gün bu gündür inşaallah) o da bebegini işaret eder.canım hayırdır inşallah rüyan çok güzel maşallah.bende birgün rüyamda peygamberimiz(sav)min mezarı başındayım ordan ot alıp insanlara şifa niyetine dağıtıyorum.daha sonra islami şekilde çok iyi yorumlayan birine anlatmıştım oda bana sen öyle birşey olacak ki çok yaygın bir ortamdan herkese faydalı olacaksın herkes sana soru soracak şifa olacak şeyler anlatacaksın dualar okutacaksın falan birsürü şeyler söylemişti gerçektende öyle oldu topikler sayesinde birçok kişiyle görüşüyorum ve elimden geldiğince yardımcı oluyorum inşallah Rabim razı olur.birde yeni evlendiğimde hz.zekeriyya 'yı rüyamda görmüştüm oda evlatla sınanacağıma işaretmiş ama inşallah bebişim olacakmış öyle demişti yorumlayan kişi inşallah gerçek olur
ciddi misin? babama demem lazım bunuHorozlar yumurtlamaz derler. Ama bu yanlışmış. Horozlar ahir ömürlerinde, ölmeden önce tek bir yumurta yumurtlarlarmış. Ama bu, öyle sıradan bir yumurta değilmiş. Bir horoz yumurtasını ele geçirmek de o kadar kolay değilmiş Öncelikle horozu yeterince yaşatmanız gerekiyormuş. Horoz ancak eceliyle öleceği zamana yakın yumurtlarmış. Üzerinden gözünüzü ayırmayacakmışsınız. Hemen bulunmayacak bir yere gizlerlermiş yumurtlarını. Bir kere kaybettiniz mi; bir daha bulmak neredeyse imkansızmış.
Bu kadarla da bitmiyor. Diyelim ki, horoz yumurtasını ele geçirdiniz. Beş yıl saklayacakmışsınız. Beş yıl sonunda yumurtanın içi sertleşirmiş. Tam 41 yıl sonra horoz yumurtası çok değerli, çok az bulunan bir taşa dönüşürmüş. Bu taşın değeri ölçülemezmiş.
o zman da kocam kıskanırsen bari bol bol ye cani guzel guzel olsunlar...ne guzel bebelerin var diyen olunca babam sayesinde dersin.
CANIMM 50 TANE TEFRİCİYEYİ OKUDUM aLLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN
Sayfaların hepsini okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir canlarım.
esma ve ema arkadaşımız adına çok teşekkğr ediyorum.
Mutluluk 27 iyi ki katıldın dualara canım Allah razı olsun bende seni çok seviyorum canımıniçi
Muhatcım ben 200 tefriciye haricinde 100 tane daha almıştım canım onu da okudum bu arada Allah işlerini rast getirsin canım
canım maaşaallah ne güzel rüyaymış. inşallah hz. meryemi rüyanda görürsün bir dahaki sefere( o gün bu gündür inşaallah) o da bebegini işaret eder.
ciddi misin? babama demem lazım bunu
amin inşallah canım böyle güzel rüyalar görünce insanın ruhuda huzura kavuşuyor inşallah hz Meryem'ide birgün rüyamda görürüm.
hamile olmayasın canım :d
canım dualarım seninle olacak yarın. Rabbim gönlündekini versin.
asbelove..........200+++
ema......... .......200+++
ecrin23.............150
antisocial..........250+++
sürpriz06...........400
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
muhat..............300
ayşe035...........300
eslemliva..........394+++
antikdeniz:......850
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
esma..........50+++
kalan: .....650
canım sen şimdi opudasın büyük ihtimalle rabbim yardımcın olsun dualarım seninle inşallah güzel haberler vereceksin bizlereselamlar kizlaar dun cook gulduk gercekten ihtiyacim varmis.insallah hep boyle guleriz...yarin benimopu var insallah kaliteli yumoslarim cikar...tahminen cuma cumartesi transferim olur tam bilmiyorumda...bugun agri kasicimi felan verdiler fitil omrumde kullanmadim ama bebis icin kullaniyorum bu ikinci fitil kullanisim olucak..umarim son olsun...ssonmez sali transferim demisti ama bugunmu onumuzdekimi bilemedim simdi....ssonmeezciim haber bekleniyor canim habeeer
güzel haberini bekliyoruz canım peki kan sulandırıcı coraspin falan kullanmıyormusun:26:geçmişi okudum ama hepsine cevap yazamıyorum, tedavisi devam eden arkadaşlara Allah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerini nasip etsin inşallah, inşallah yumurtalar spremler çoğalsın, döllensin, annelere tutunsun, sağlıkla dünyaya gelsinler... Ben de yarın test için kan vericem kızlar, adete 2 gün var ama pıhtılaşma sorunum olduğu için hemen öğrenip gebelik varsa iğnelere başlamam gerekiyor, çok umutlu değilim ama Rabbim hayırlısını versin, dua edin kızlar...:26: :26::26::26::26::26::26::26:
belki bi sonraki ay hayırlı olandır kısmet canımarkadaşlar malesef eşimi ikna edemedim daha doğrusu kendisini sıkmak istemedim biraz daha ısrar etsem kabul edecekti ama biraz korkuları var bende anlayışlı olmak zorundayım bir ay sonra başlıyalım dedi kabul ettim
inşallah hakkımızda hayırlısı budur.
Arkadaşlar birkaç gündür sol gözüm seyiriyor ne anlama geldiğini bilen varmı acaba
canım ben cevap yazmadan sen öğrenmişsin zaten evet canım biray sonra olacak tedavimiz eşim kendini daha iyi hissedecek stres yapsın istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
amin canımcımmm yarında olmazsam test yapcam ama hazırlamıyorum kendimiii
60. Günleri gördüm çünküü
Işte soğan suyunu 3 gün falan içtim galiba
faydası olmuşmudur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?