Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kesinlikle bende çalışmayı seviyorum ama dua ediyorum bebişim olunca evimde oturup onu büyütmek istiyorum
Allah kocişime bereketli rızık versin de evde oturayım diye:)
Yaza kadar kendimizi toparlarsak yazında bi tüp hayırlısıyla gelecek bebişlerrrrr

hayirlisi olsun canim Rabbim tez zamanda gobisini doldursun insallah

muhatcim ben 100 tane okudum sonra bir 100 tane daha okudum sanirim gozunden kacti yine.....ben en iyisi sana bide ozelden msj atayim

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

ben iyiyim canim sen nasilsin hersey yolundami?

İnşallah Rabbim o günleride gösterir bebeşin olsunda gerisi boş.helal rızık olsun az olsun Rabbim geçim sıkıntısı vermesin kimseye asıl zor olan o kulu kula muhtaç ettirmesin inşallah
inşallah canım tüpe gerek kalmadan doğal yolla gelir bebişin Allah büyük

İnşallah tabi ki ama zor gibi gözüküyor canım inşallah şu bitkiseller işe yarar da gelir bir an önce bebişlerimiz
Amin canım aminnnn evler ayrıldı mı yeri geliyor annen bile bi lafıyla nasıl üzüyor
Rabbim kimseye muhtaç etmeden alsın emanetini

ben iyiyim canim sen nasilsin hersey yolundami?[/QUOTE]

Sukur cnm iyiyim. Dun biraz fazla sogukta kaldim sanirim gece hafif burun kanamam olmus.soguk ve kuru havalarda oluyomus cnm yeni ogrendim biraz rahatladim

canım ben hepsini okudum yazdım.. hatta sen düzeltmede yaptın ....sanırım yeni liste yayınlarken kaymışş artılarımı koyabilirsinn

slm kızlarr.....nasılsınız???....ben iyii evde hala oturuyorumm şiştim valla....ben kaçtım daha kahvaltı yapmadım .....yemeden içmeden de olmuyorr

en güzel varlık benim içinde bebişimin varlığı olacak amin inşallah Rabbim banada nasip eder o günleri yaşamayı Allah razı olsun
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH OKADAR ÇOK İSTİYORUM HEPİMİZ HAYIRLISI İLE GÖRELİM O GÜNLERİ

bebek olunca bırakmak daha zor.aman olsunlarda canım herşeyin kolayı bulunur

canım esmayla konuşmuşsunuz ama ben yine de soruyum dedim 300 tefriciyye okucaktın senden haber bekliyorum bi türlüde karşılaşamadık sadece sen kaldınnn eğer okuyamıyacaksan başkasına veriyim bana bi haber verirsen sevinirim canımmm

ben iyiyim canim sen nasilsin hersey yolundami?

Sukur cnm iyiyim. Dun biraz fazla sogukta kaldim sanirim gece hafif burun kanamam olmus.soguk ve kuru havalarda oluyomus cnm yeni ogrendim biraz rahatladim[/QUOTE]

esmacım geçmiş olsun cimcimemiz nasıl ağrın falan kalmadı değilmi

canım benim sonradan netleştiya 200tane tamam okudum bu akşam işten eve giderken kalanı bitirip haber veririm diyordum ama

canım benim sonradan netleştiya 200tane tamam okudum bu akşam işten eve giderken kalanı bitirip haber veririm diyordum ama

Tamam canım benim o zman okundu yazıyorum Allah nasip ederse de inşallah abdest alabilirim duasını ya yarın ya da cuma günü yaparım canım ben sana ulaşamayınca görür görmez mesaj atayım dedim malum her zaman yakalayamıyoruz birbirimizi

evet canım haklısın ben bu aralar çok bakamıyorum topiğe zaten ama bu akşam iş çıkışı okucam kısmetse canım yine mesaj atarım sana

hayırlısı canımmm

nasipp bakalımm

bu arada bu sayılar ne ne okuyosunuz
canım antikdeniz ve babası için teficiye okuyoruz. çok az kaldı. inşAllah bitirebiliriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…