Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım çok geçmiş olsun. ne güzel umudunuz var:) 1 tane de bane yaz. belki özelden msj atan olursa kutun dolmasın:)

Cnm sukur iyiyim ben.sen nasilsin baban nasil oldu iyisinizdir ins.

selamunaleykum ben yasinleri okudum ya varis tesbihlerini de çektim. enbiya suresinin 89. ayetini de önceden okuyup bildirmiştim.....
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin. hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin... tabi bizlere de

Son düzenleme:

Canım baban için çok sevindim inşallah tez zaman da eski sağlığına kavuşur
Kızlar amma kaynatmışsınız oku oku bitiremedim :))
Muhatcım sana da çalışmaların da başarılar diliyorum inşallah bu ay beklediğin güzel haberi alırsınnn isteyen herkes alır inşallahhhhhhhh[/QUOTE]
ecrincim bırak kaybolsunlar birdahada geri gelmesinler(kistler).benimde vardı yapışıklık birde sol tüpüm tıkandı tabi.ama sağ taraf iyi durumda.maşaallah diyeyim.eş faktörü bizdede var.bizim hikayemiz pek bir benziyor.Allaha güç yok ona sığındık bekliyoruz ama doktoruda ihmal etme canım.yinede onlar anlıyorlar.bitkisel ürünler yanında doktor kontrollrini ihmal etme canım.nacizane tavsiyem.Allah bekletmeden tez zamanda versin bebiş sanada in..hepimize.............

canım dualarında bizleride unutmayıp gecenin en değerli vakitlerinde isimlerimizi aklına getirdiğin için ALLAH senden razı olsun.ve Rabbim kat kat ziyadesiyle icabet etsin dualarına.inş.rüyalarında hayıra çıkar önce sana sonra bizlere buradan güzel haberleri duyurmayı nasip eder Rabbim.

ecrincim bırak kaybolsunlar birdahada geri gelmesinler(kistler).benimde vardı yapışıklık birde sol tüpüm tıkandı tabi.ama sağ taraf iyi durumda.maşaallah diyeyim.eş faktörü bizdede var.bizim hikayemiz pek bir benziyor.Allaha güç yok ona sığındık bekliyoruz ama doktoruda ihmal etme canım.yinede onlar anlıyorlar.bitkisel ürünler yanında doktor kontrollrini ihmal etme canım.nacizane tavsiyem.Allah bekletmeden tez zamanda versin bebiş sanada in..hepimize.............[/QUOTE]

canım doktor tavsiyesi napıyım:) ihtimali bayag arttırıyormuş

kızmakmı fazlasıyla katılıyorum canım sana.şöyleki hiç bir mazereti olmayıp hiç bir bilgi vermeyip önce topiğe giren ve okumayan arkadaşlar kul hakkına giriyorsunuz.burada herkes bu dualara umut bağladı.ve herkes kendisine sıra gelmesi için sabırsızlanıyor.Allah rızası için bu işi daha ciddiye alalım.yok olmayacaksa haber verin listeden çıkarılsın isimleriniz.belki ağır oldu ama kusura bakmayın.sözüm meclisten dışarı.mazereti olan ve bilgi veren arkadaşlarım istisnadır............

ecrin nerdesin:) ayşeyle ecrin olmayınca bu liste işi karışıyor sanki:)

amın amın amınnnnnnnn canım
ne guzel bı dua dıllerın dert gormesın
ıçım ferahladı..

Bende rahatladım okuyunca çok şükür canım.

amin amin inşallah
canım içim o kadar çok sıkılıyordu ki duanı okudum rabbim bizlere yardımcı olsun

Amin canım bende de bu aralar sıkıntı var biraz dağıtmaya çalışıyorum
Canımmm Allah razı olsunnn inşalllaaaaahhhhhhhhhhh

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah razı olsun canımmmm

Canımmm senden de razı olsun Rabbim
amin..... canım allah razı olsun

Allah seni de cümlemizi de razı olduğu kullarından eylesin inşallah canım

kızlar nasılsınız?

İyiyiz hamdolsun canım.Antikdenizin babası için aldığım 100 tefriciyeyi okudum canım

Allah razı olsun canım.Rabbim hayırlı eş çıkarsın karşına inşallah

kızlar hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiz.nasılsınız keyifler iyidir inşaallah.

ben hepsini okudum ama 3 tane yasinim kaldı regli oldum kızlar bu durumda ne yapıcaz

kızlar hepsi bitti sadece 3 yasin kaldı adet oldum . ama haftaya listeye yazarsanız devam edicem tesbihlerim bitti

iyi akşamlar kızlar ben dualarımı tamamladım eksik olan enbiya suresinide bitirdim allah kabul etsin inş. dualarımızı

arkadaşlar okuduğunu bildiren arkadaşları buraya aldım. hem liste gözümüzün önünde olsun hem de uğraşan arkadaşlara kolaylık olsun.

canım topladığın 500 yasin için bende bir tane okuyayım.şimdi hastayım ama temizlendiğim gibi okurum inşaallah.Allah acil şifalar versin.

kızlar hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiz.nasılsınız keyifler iyidir inşaallah.

hoşbulduk canım geçmişe dalmışımçok şükür iyiyim sen nasılsın?

buarada eksıklerımden 6 yasini bitirdim.gurbet kızçemde rahatsız olduğu için onun yerine eksik olan 3 yasininide okudum.rabbım kabul eder inşallah.bu hafta okunan arkadaşlarımında rabbim gonlune gore versin hayırlı olanı nasıp eylesin

Son düzenleme:
kızlar ben şimdilik çıkıyorum. kalabalıklaşınca damlarım

bende iyiyim canım.eksikler yarına tamamlansa ne güzel olur .bende hastayım olmasam yasinlere yardım edyim ama maalesef.neyse Rabbimin izniyle tamamlanır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…