Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINIRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLANSIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZIN HAYIRLISIYLA EVLATLARINI KUCAĞINA ALMALARINI NASİP EYLE RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOK RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
AMİN AMİN AMİN...ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

amın amın amınnnnnnnn canım
ne guzel bı dua dıllerın dert gormesın
ıçım ferahladı..

Canımmm Allah razı olsunnn inşalllaaaaahhhhhhhhhhh

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah razı olsun canımmmm

amin amin inşallah
canım içim o kadar çok sıkılıyordu ki duanı okudum rabbim bizlere yardımcı olsun

allah senden razı olsun canım bizler için istediğin herşey tez vakitte sanada nasib olsun

amin..... canım allah razı olsun

muhatcım ben antikdeniz ve babası için 50 adet tefriciyemi bitirdim.rabbım kabul eder inşallah.babasınada biran önce acil şifalar nasip etsin.tekrar geçmiş olsun antikdenizcimrabbım yar ve yardımcınız olsun..

ben hepsini okudum ama 3 tane yasinim kaldı regli oldum kızlar bu durumda ne yapıcaz

Son düzenleme:
muhatcım ben antikdeniz ve babası için 50 adet tefriciyemi bitirdim.rabbım kabul eder inşallah.babasınada biran önce acil şifalar nasip etsin.tekrar geçmiş olsun antikdenizcimrabbım yar ve yardımcınız olsun..
asbelove..........200+++
EMA......... .......400+++
ecrin23.............150
antisocial..........250+++
sürpriz06...........400
krizantem83............200
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
muhat..............300
ayşe035...........300
eslemliva..........394+++
Antikdeniz:.....1100
seyyan............50+++
turkuaz08......100+++
esma..........50+++
bahar27......50
hayalot.........50+++
kalan: ....00000000

ben hepsini okudum ama 3 tane yasinim kaldı regli oldum kızlar bu durumda ne yapıcaz
canım tamamlamaya bakıcaz zaten sayı tamamlanmazsa yarın tamamlamaya çalışacagız

canım ben okudum bitirdim. 2 kişi için ya varis okuyorum. 100 tanede diğer ayetten okuyorum. sen eksik olan arkadaşlara eklersin.

kızlar ben yasinlerimi ve ya varislerimi okudum bitirdim allah kabul etsin sade çekeceğim 100 enbiya suresinin ayetleri var....

canım gurbetkız e a.sena ve melek181 dualarını bıtırmıs allah kabul eder ıns .
gozunden kaçabılır dıye yazdım canım
sardunya da yasınlerını okudu tesbıhlerınıde ema ve ben esmanın yerıne okumustuk tesbıhlerıde oyle okundu dıyebılırsın canım

Son düzenleme:

Selammm kizlarr ben 3 Yasinimi okudum, Ya Varislerimide cektim ve Enbiya suresinide 89. ayetide okudum .. Geri 3 Yasinim kalmisti onuda Allah razi olsun Hayalotum okuyacak , rahatsiz oldugum icin okuyamadim hepsini ..

ayşe ben de bitirdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…