Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bende iyiyim canım.eksikler yarına tamamlansa ne güzel olur .bende hastayım olmasam yasinlere yardım edyim ama maalesef.neyse Rabbimin izniyle tamamlanır inş.

gördüm canım tamamlanır inşalalh diyimeksik olursa okumaya calısırım bende.bu akşam eşimle dışarı çıkabılırız ama yarın öğlene kadar okurum eger lıste tamamlanmazsa.

ben çıkıyorum seyyan eşim yoldaydı geldi arabayı yanaştırıyo şuan.gece girer bakarım topiğe yine.siz bana düşen yasini ayırır yazarsanız oldumusize iyi sohbetler allaha emanet olun

canım hoşgeldin aramıza inşallah bebeğin daha fazla bekletmez seni
tüp bebek tutmamasının nedeni ile ilgili bişey söyledimi dr.

Merhaba canım hoşbulduk, tüp bebek tuttu ama dış gebelik oldu canım ya, 53 gün kanamam sürmüştü ağrılarım oldu, bu yıl tekrar denicem bakalım hayırlısı olsun, senin durumun nedir?

Arkadaşlar ben sadece akşamları girebiliyorum nete, şimdi eşimin görevi nedeniyle Almanya'dayız 3 yıl kalıcaz burda eşimin tlfn hattından internete giriyoruz o yüzden eşim işten geldikten sonra giriyoruz, sayfaları yeni okuyorum kızlar bende duaya katılabilirim isterseniz ne, ne kadar okuyum söyleyin bana

canım eksikler var bir kişinin yerine ona düşen duaları okuyabilirsin.listeye bak istersen.bir kişiye 6 yasin 707 ya varis 100 adet enbiya suresinin 89. ayeti .liste başında bu 89. ayet yazıyor.

canım eksikler var bir kişinin yerine ona düşen duaları okuyabilirsin.listeye bak istersen.bir kişiye 6 yasin 707 ya varis 100 adet enbiya suresinin 89. ayeti .liste başında bu 89. ayet yazıyor.

Tamam, bir süresi varmı bunun, yarın bitiririm bu dediklerini

dua listesi ..............

yani normalde listenin yarına tamamlanması gerekiyor canım.Allah seninde dualarını kabul etsin.

Tamam seyyancım isterseniz benide listeye ekleyin, listeye bayıldım ya süper walla :) inşallah Allah hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı tombik bebekler nasip eder, ben yarın 6 yasin 707 Ya Varis ve 100 tane 89. Ayet okurum hatta bu akşamdan başlarım

arkadaşlar okuduğunu bildiren arkadaşları buraya aldım. hem liste gözümüzün önünde olsun hem de uğraşan arkadaşlara kolaylık olsun.

Amin canım Allah kabul etsin inşallah

canım haftaya olana ekler seni ecrin arkadaşımız.listeyle o ilgileniyor.sen yarın eksikler için okursun ben ecrine hatırlatırım haftaya olan listemize seni eklemsi için.yarın okuyunca haber ver canım.

canım haftaya olana ekler seni ecrin arkadaşımız.listeyle o ilgileniyor.sen yarın eksikler için okursun ben ecrine hatırlatırım haftaya olan listemize seni eklemsi için.yarın okuyunca haber ver canım.

Haber veririm canım tamam

okuyupta listede okudu yazmayanlar listenin altına yazarsanız güncelleyelim listeyi.ben okuduğunu bildiğim bir kaç kişiyi okudu diye güncelledim kırmızıyla.

hoşgeldin canım:) ya varislerle enbiya suresi için sana yardım edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…