Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım meryem suresi olur büyük ihtimal ama onu da okuyamadık. düzenli olmadı

desene yakalandık nasılsoın canım. ben çıkıyorum sen geliyosun:)

asayiş berkemal yakalayamadım senii takipdeydimde aslında ama olmadı:)))iyiyim canım hatta bomba gibiyim bugün iş yerinden 2 arkadaşımın hamile oldugu öğrndimm ve gercekden iyi geldi bana cevremde ne kadar kişi hamile kalırsa bu iş benim için o kadar kolaymış gibi geliyor bilinçaltımı kandırıyorum yaniii anlayacağınnama cidden sevindimm arkadaşlarım adınaa darısıda bizee olur inşşşş

Kızlar 707 Ya Varis ve 100 tane 89. Ayet okudum şimdi, yarın 6 yasin okurum ben inşallah, listede okumayan varsa onun yerine sayarsınız benimkileri Allah kabul etsin inşallah

meryem süresini ben okuyorum hatta 20 gün felan kaldı bitmesine..mehmet emin ay var onun sesinden dinlemeni tafsiye ederimm o kadarmı güzell okunur.çok etkileniyorum ben çoğu zaman açıyorum netten

muhat ın 3. bireyi gel artıkkkkkkkk ama bekletme anneciğini:))kız 3 ,4,5, hepsi gelsinn yavruların inşşşş...

kızlar ben urfadayımm biliyosunuzdur belkide burda o kadar cocukk varki anlatamam her ailede en 8:)))hattaa bezen bu sayı artabiliyorrr ayyy inşş bizimdee olurrrrr

Kızlar 707 Ya Varis ve 100 tane 89. Ayet okudum şimdi, yarın 6 yasin okurum ben inşallah, listede okumayan varsa onun yerine sayarsınız benimkileri Allah kabul etsin inşallah
maşaallah canım
meryem süresini ben okuyorum hatta 20 gün felan kaldı bitmesine..mehmet emin ay var onun sesinden dinlemeni tafsiye ederimm o kadarmı güzell okunur.çok etkileniyorum ben çoğu zaman açıyorum netten

amin canım daha başlamadım ben.bakalım inşaallah o da olur. hatimim var onu bitiremedim. özel ders aldım bu ara zamanım kısaldı.

sa arkadaşlar nasılsınz umarım iisinzdir ben hem müsait değil adet oldum hem grip üşütmüşüm artık yaz gelenekadar bu böle gider bende... evi eşime emanet ettim ama içim hiç rahat değil beni yerimden kaldırmıyo ya mutfağın halini merak ediyorum herhalde felaket olduğu için oda ile lavabo arasında başka yere geçemiyorum:))) arkadaşlar çok mahcup olarak size bişey söleyeceğim ben okumam gerekenleri yetiştiremedim 3 yasin i şerif eksiğim var eşimde yoğun oku diyemiyorum ona bana yardımcı olurmusunz olmazsanızda canınız saolsun artık eşime mecburi müracaat ederim... Allah ım ne olur şubat ayında hamile kalayaııııımmmmm lütfen Allahım....amiiinnnn

AY NEGÜZEEEEEEEEEEEEEEEEL.ah be canım ben bir tane yede razıyım( sağlıklı hayırlı).

Arkadaşlar meryem suresini kendiniz okuyun öyle daha iyi diye biliyorum sadece regl olduğunuz zaman sizin adınıza biri okusun onun dışında kendinizin okunması tavsiye ediliyo, ben daha önce başlamıştım ama yarım kalmıştı şimdi yeniden başlıcam inşallah, hergün bir tane olmak üzere 41 gün

geleckte naza çekiyo kendini elekçi:) ben daha istemiyorum sanıyolar kayınbabam hamile kalırsa tektaş alcam muhat'a diyomuş:) benim tek taşım rahme düşmedi daha daha zamanı gelmemiş demekki.

selam kizlarr....evde calisanlarin da insallah Allah bu dilediklerini nasip etsin....ama iyi calisin haaamuhaaaat.antikdeniiiiiz..siz anladiniz.....kizlar esim dun bitane kanarya getirmis bi guzel otuyo...bugun biraz kuran okudum kus ottu ama az ottu sonra Rahman suresi okudum kustan ses cikmiyo cik bile demeden dinledi inaninki...yer gok Allahi zikr ediyor kucucuk kus saygidanmi otmedi acabaki...

İyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın baban nasıl biraz daha iyidir inşallah

şükürler olsunnnnnn canımm iyi dahada iyi olacak inşşş verilmiş sadakamız varmış gercekdenn çok zorr be ema aklımdan çıkmıyor hiç hala hastanede ve ben bırakıp gelmek zorunda kaldımm((

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inş ben okurum yasinlerini merak etme

ama bana çok yükleniyosunuz bakın valla bilimsel bu. benden önce ovü tarihi olan varsa geçmişte bişi paylaştım okusun. bu ay hepimizin çok çalışması lazım:)
al işte böyle tavsiyelere uy sonra doğal gaz niye yüksek geldi de:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…