Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam kızlar nasılsınız bugün mesainiz yokmuydu sizin hepiniz burdasınız
A.s hoşgeldin mesaisiz çalışıyoruz bugün tam kadro full
Güncelle canım ben şimdi çıkıyorum ve hemen okuyorum inşallah.Tekrar geldiğimde burda olur musunuz bilmiyorum ama hepinize hayırlı geceler bol bebişli :) tatlı rüyalar dostlarım
İyigeceler sanada canım
hanımlar ben çıkıyorum. biraz test çözeyim.Allah'a emanet olun. rüyanızda efendimizi görün inşaallah:)

İyigeceler Efendimizi görmek her kula nasip olmaz keşke görebilsek

ben cıkıyrum arkadaşlarr malum yarin sabah erkenciyim((iyi geceler bol bolll bebişlii rüyalarrr

Allah şifa versin. Ben hastayım okuyamıyorum, bitince inş. okumaya çalışırım.

cevizle olsaydı üçüz doğururdum, hergün 10-15 tane yiyorum, hemde kuru incirin arasına yatırıp, valla hala çocuk yok...ama kuru inciri tavsiye ederim kızlar, bu yaşıma rağmen ilaçsız çifter çifter yumurtluyorum. incir mucizesi...her gün 3-4 tane mutlaka yiyin...

kızlar listeyi düzenerken beni de evlat isteyen olarak düzeltir misiniz lütfeeeennnn.
iyigeceler hepinize...

katılıyorum canım ..ama bence yasinler bitsin düzenli bi şekilde ondan sonra düzenli şekilde başlanır meryem suresini okuruz mesela çok etkili.. tabi topluluk kararı ben sadece fikrimi sunuyorum...

Listenin ilk yayınlanmasından itibaren sayfaları okudum ve okuyup yazanları listede güncelledim.ecrincim senide merak ediyoruz.inş.önemli birşey yoktur.kusura bakma ben kafama göre öyle listeyle ilgilendim ama faydam olsun istedim.

Ecrincim merseray arkadaşımız armıza yeni katıldı ve allah razı olsun eksikler için bir kişye düşen dua ve yasinleri okudu.okumayan birinin yerine yazrsın.yeni listeyede ismini eklersin.

hayırlı ve sağlıklı evlatlar diye düzelttim canım.

Hayırlı sabahlar ..

Bana düşen duaları okudum eklersin Ecrin'cim

Son düzenleme:
kızlar nasılsını hayırlı cumalar rabbim okuduğumuz duaları tez zamanda kabul etsin inşallah
ben dualarımın hepsini bitirdim çok şükür valla yetişmeyecek diye korktum çünkü yoğun bi haftaydı benim için ama okudum Allahım kabul etsin inşallah

yaradana emanet ediyorum....kalbinde,dilinde ,açtığın ellerinde hangi dua varsa rabbim bu günün hürmetine bütün dualrınızı kabuş etsiner türlü kötülükten korusun inşşş ..hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…