Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

geleckte naza çekiyo kendini elekçi:) ben daha istemiyorum sanıyolar kayınbabam hamile kalırsa tektaş alcam muhat'a diyomuş:) benim tek taşım rahme düşmedi daha daha zamanı gelmemiş demekki.

ALLAH hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşşş hayırlı değilsede hayırlııya cevirsin versin inşşş..hiştt bak bugün ne tüyo aldımm:))şimdi bugün hamile kalan arkadaşın biri 1 senedir felan istiyordu olmuyordu sonra bu ay boll bolll cevizzz yemişşş oda bir yerden duymuşşş ve hamile:))))bizdemi denesekk acaba

şükürler olsunnnnnn canımm iyi dahada iyi olacak inşşş verilmiş sadakamız varmış gercekdenn çok zorr be ema aklımdan çıkmıyor hiç hala hastanede ve ben bırakıp gelmek zorunda kaldımm((

Daha da iyi olacak inş canım dualarımız babanla ve bütün hastalarla.Rabbim en yakın zamanda şifa versin bütün hastalarımıza inşallah

geleckte naza çekiyo kendini elekçi:) ben daha istemiyorum sanıyolar kayınbabam hamile kalırsa tektaş alcam muhat'a diyomuş:) benim tek taşım rahme düşmedi daha daha zamanı gelmemiş demekki.

sende haber yolla ben oyle tek tasla felan dogurmam beni kandiramazsiniz soyle 4 5 tas alin bakiyim de....eee sonucta kiymetli olacak demi yaa...agirdan al kiz....insallah olurda tek tasini kendin alir tek basina kendin takarsin....esinle birlikte yani tektassizda olur ama olsun sen yine olunca aldir bitane esine bide kpederine...ooo kiz zengin olucan haa senin 3.sahis gelince

he kuzu heee çalışmaz olurmuyukkkk enerji depoluyuz şimdiii:)))

evde 3 kilo ceviz vardı 1 kadar kaldı. eşim gelmeden kırayım ama daha tam bitmedi bizim tahliller. ben mi yiycem eşim mi?

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inş ben okurum yasinlerini merak etme

teşşekür ederim Allah razı olsun... arkadaşlar sizze bişey danışacağım aidin salih ismini hiç duydunuzmu
onun hamilelikle yada rahim hastalıkları ile ilgli tavsiyeleri var yitik şifanın izinde isimli kitabı başlıca tedavi yöntemi oruç... bi yakınımda sürekli tavsiyelerin uyguluyo bende düşünüyorum önce kitabını alıp aranızda duyan var mı? ben çıkıcam birazdan duyanınız varsa yazın olurmu dostlar...

Daha da iyi olacak inş canım dualarımız babanla ve bütün hastalarla.Rabbim en yakın zamanda şifa versin bütün hastalarımıza inşallah

evet canım hastaneyle ilk defa bu kadar içli dışlı oldum ben ve şükür konusunda yetersiz oldugumu düşünüyorum artık çünkü öyle hastalar varkii özellikle babamın bölümünde nörolojide(hatta bir çocuk vardı 26 yaşında henüz ama dengesi yok damarları tıkalı ve doktorlar da bişe yapamıyorr çocuga acıkca bundan sonra bölesin demişler bazen diyorum eşimede bu cocuk konusunu çok büyütmeyelim ALLAH bunu unutturaacak dert vermesinn inşş en zor sınavımız bu olsun

benim eşim tek erkek. düğünümüzde altın çok pahalıydı. millet bebege takarız dedi eşimede kelepçe bilezik istiyorum dedim:)

canım hiç duymadım. alırsan bize de haber ver. bizde alalım eger tavsiye edersen.
meyve çayı yap iç canım benim

dene canim benim durdugun hata sonucta faydali bisey...bide iliski esnasinda belinin altina yastik koyacakmisin,diye duydumdenedim ama ise yaramadi bende tup tikali olunca...bide vajinal kuruluk nasil sizde yoksa bide pre-seed alin iyi oluyo ben onuda aldim ama iste tup tikali ama onu kullaninca iceri giren kolay kolay geri cikamiyo o aradada yumurtayi gorur ve asik olur zannimca....

haaa bide bu gün rahim filmi için gün almam gerekiyordu devlet hastanesinden ama bu ay doldu diyolar özelde pahalı mı acaba çok allahım ne olur bunlara gerek kalmasın ne bende nede arkadaşlarımda hayırlı evlatlar inş....

canım topladığın 500 yasin için bende bir tane okuyayım.şimdi hastayım ama temizlendiğim gibi okurum inşaallah.Allah acil şifalar versin.

ben okudum ya varisleri kızlarr

sayfaları okuyamadım

ne var ne yok göremedimm

ben amuda bilene kalktım jelde var canım bu ay kullanmayı düşünüyorum..ayyyy ayyy nerdeee aşık olsadaa mercimeği fırına verse:)

benimkide sözde alacak ben hamile kalıncaaaaaa kelepçeli olanından evlendiğimden beri alacakda gercii

Hoşgeldin aramıza Allah sizede evlat nasip etsin topiğimize bekleriz her zaman
Çok güzel ifade etmişsin.Herşey Allah'tan vardır bir zamanı bizler kul olarak boynumuz kıldan ince
Aminnn çok geçmiş olsun üzüldüm inşallh iyidir şimdi
Geçmiş olsun canım umarım iyi geçer.Ben anestesili yaptırmadım o yüzden biraz ağrıdı yada sağ tüpüm kapalı çıktığı içinmi bilemicem.Doktorumun dediğide kasılmadan olmuş olabilir dedi:44:
canlarım günaydın
6tane yasinimi okudum tesbihlerim kaldı inşallah bu akşamda onları bitirip haber vericem
Allah kabul etsin canım.
Allah razı olsun seninde gönlünce olsun.İnşallah alırız canım
Aminnn canım
amin amin inşallah
canım içim o kadar çok sıkılıyordu ki duanı okudum rabbim bizlere yardımcı olsun
Canım neyin var umarım kötü birşey yoktur
Hayırlı Cumalar çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Allah razı olsun seninde gönlünce olsun hayırlı kısmetler dilerim
ecrincim bırak kaybolsunlar birdahada geri gelmesinler(kistler).benimde vardı yapışıklık birde sol tüpüm tıkandı tabi.ama sağ taraf iyi durumda.maşaallah diyeyim.eş faktörü bizdede var.bizim hikayemiz pek bir benziyor.Allaha güç yok ona sığındık bekliyoruz ama doktoruda ihmal etme canım.yinede onlar anlıyorlar.bitkisel ürünler yanında doktor kontrollrini ihmal etme canım.nacizane tavsiyem.Allah bekletmeden tez zamanda versin bebiş sanada in..hepimize.............[/QUOTE]
AMinnn canım inşallah
Canım bende bunu dile getirmek istedimde yanlış anlaşılır diye yazmak istemedim.Listedeki dualarımız oldukça yoğun keşke elimizden gelsede sabaha kadar okusak ama malesef bu mümkün olmuyor kimimiz çalışıyor kimimizin başka zikirleri oluyor.Elimizden geldiğinde listedeki duaları okumaya çalışıyoruz.Ama böyle olunca çok karışık oldu hem arkadaşların hakkına giriliyor hemde dualar bitmiyorrrrrrr.Bence öncelikle listeye ağırlık verilmeli çok ağır geldiği düşünülüyorsa biraz daha eksiltilmeli diye düşünüyorum.Kesinliklede dediğim yanlış anlaşılmasın.Ayşe sağolsun fikrini belirtmiş bencede haklısınız katılıyorum size
Hoşgeldin aramıza tabiki bekleriz her zaman
iyi akşamlarrr nasılsınız arkadaşlarr

İyigeceler teşkler sen nasılsın?Canım ek olarak demişsinde listedeki dualar zaten yeterince yoğun değilmi yasin olduğu halde bitirilemiyordu ben hiç kimsenin zorda kalmasını istemem.Bence ek duaya gerek yok liste tamamlanamıyor çünkü
AY NEGÜZEEEEEEEEEEEEEEEEL.ah be canım ben bir tane yede razıyım( sağlıklı hayırlı).
İnşallah Allah güzel gönlüne göre versin arkadaşım

Canım bendede muhabbet kuşu var aynen tv de kuran çıksın o öten kuş sesi çıkmıyor hayret ediyorum Rabbime saygılarını gösteriyorlar zikir ediyorlar ne güzel Allah herşeyi kusursuz yaratmış

Amin canım Rabbim beterinden saklasın ne dertler var bilmediğimiz.Hatta dün sen yazmıştın bir arkadaşın hamile kalmış ve eşi hastanedeymiş.Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.Evlerimize huzur mutluluk bereket nasip etsin.Eşlerimizle aramıza muhabbet versin.Sağlığımızı huzurumuzu bozmasın Yüce Mevlam.Hani bir de çocuk olursa iyi olur yaniii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…