- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
geleckte naza çekiyo kendini elekçi:) ben daha istemiyorum sanıyolar kayınbabam hamile kalırsa tektaş alcam muhat'a diyomuş:) benim tek taşım rahme düşmedi dahadaha zamanı gelmemiş demekki.
şükürler olsunnnnnn canımm iyi dahada iyi olacak inşşş verilmiş sadakamız varmış gercekdenn çok zorr be ema aklımdan çıkmıyor hiç hala hastanede ve ben bırakıp gelmek zorunda kaldımm((
AY NEGÜZEEEEEEEEEEEEEEEEL.ah be canım ben bir tane yede razıyım( sağlıklı hayırlı).
geleckte naza çekiyo kendini elekçi:) ben daha istemiyorum sanıyolar kayınbabam hamile kalırsa tektaş alcam muhat'a diyomuş:) benim tek taşım rahme düşmedi dahadaha zamanı gelmemiş demekki.
selam kizlarr....evde calisanlarin da insallah Allah bu dilediklerini nasip etsin....ama iyi calisin haaamuhaaaat.antikdeniiiiiz..siz anladiniz.....kizlar esim dun bitane kanarya getirmis bi guzel otuyo...bugun biraz kuran okudum kus ottu ama az ottu sonra Rahman suresi okudum kustan ses cikmiyo cik bile demeden dinledi inaninki...yer gok Allahi zikr ediyor kucucuk kus saygidanmi otmedi acabaki...
ALLAH hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşşş hayırlı değilsede hayırlııya cevirsin versin inşşş..hiştt bak bugün ne tüyo aldımm:))şimdi bugün hamile kalan arkadaşın biri 1 senedir felan istiyordu olmuyordu sonra bu ay boll bolll cevizzz yemişşş oda bir yerden duymuşşş ve hamile:))))bizdemi denesekk acaba
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inş ben okurum yasinlerini merak etme
Daha da iyi olacak inş canım dualarımız babanla ve bütün hastalarla.Rabbim en yakın zamanda şifa versin bütün hastalarımıza inşallah
benim eşim tek erkek. düğünümüzde altın çok pahalıydı. millet bebege takarız dedisende haber yolla ben oyle tek tasla felan dogurmam beni kandiramazsiniz soyle 4 5 tas alin bakiyim de....eee sonucta kiymetli olacak demi yaa...agirdan al kiz....insallah olurda tek tasini kendin alir tek basina kendin takarsin....esinle birlikte yani tektassizda olur ama olsun sen yine olunca aldir bitane esine bide kpederine...ooo kiz zengin olucan haa senin 3.sahis gelince
canım hiç duymadım. alırsan bize de haber ver. bizde alalım eger tavsiye edersen.teşşekür ederim Allah razı olsun... arkadaşlar sizze bişey danışacağım aidin salih ismini hiç duydunuzmu
onun hamilelikle yada rahim hastalıkları ile ilgli tavsiyeleri var yitik şifanın izinde isimli kitabı başlıca tedavi yöntemi oruç... bi yakınımda sürekli tavsiyelerin uyguluyo bende düşünüyorum önce kitabını alıp aranızda duyan var mı? ben çıkıcam birazdan duyanınız varsa yazın olurmu dostlar...
ALLAH hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşşş hayırlı değilsede hayırlııya cevirsin versin inşşş..hiştt bak bugün ne tüyo aldımm:))şimdi bugün hamile kalan arkadaşın biri 1 senedir felan istiyordu olmuyordu sonra bu ay boll bolll cevizzz yemişşş oda bir yerden duymuşşş ve hamile:))))bizdemi denesekk acaba
evde 3 kilo ceviz vardı 1 kadar kaldı. eşim gelmeden kırayımama daha tam bitmedi bizim tahliller. ben mi yiycem eşim mi?
canım topladığın 500 yasin için bende bir tane okuyayım.şimdi hastayım ama temizlendiğim gibi okurum inşaallah.Allah acil şifalar versin.
canım 3. sütunda hem ya varis hem enbiya suresi var. 2 kezokundu yazmış ecrin zaten
duru1616
bahar27
anticosial
orlic
esmacvs
ayşe
turkuaz
seyyan
ema
candan
rainsun
ecriz007
dilek
asbelove
nekadarzor
surpriz
muhat
eslemliva
sönmez(2 tane eksiği ben okuycam)
reyyan
krizantem
mutluluk27
gurbetkız
a.sena
melek181
sevil61
sardunya
ecrin23..................canım bunlar 6şar tane okumuş
:3yasin antikdeniz,2yasin sürpriz,3yasin şaşkınanne,
.DERISUBERFU 3 YASIN OKUMUS 3 yasınını ayşe okumuş
dene canim benim durdugun hata sonucta faydali bisey...bide iliski esnasinda belinin altina yastik koyacakmisin,diye duydumdenedim ama ise yaramadi bende tup tikali olunca...bide vajinal kuruluk nasil sizde yoksa bide pre-seed alin iyi oluyo ben onuda aldim ama iste tup tikali ama onu kullaninca iceri giren kolay kolay geri cikamiyo o aradada yumurtayi gorur ve asik olur zannimca....
ikinizdeeeşin gittimi doktora canımmm hangi tahlillerin kaldı
benim eşim tek erkek. düğünümüzde altın çok pahalıydı. millet bebege takarız dedieşimede kelepçe bilezik istiyorum dedim:)
canım hiç duymadım. alırsan bize de haber ver. bizde alalım eger tavsiye edersen.
meyve çayı yap iç canım benim
Hoşgeldin aramıza Allah sizede evlat nasip etsinHerkese selam arkadaşlar, bu ne güzel bir topic böyle, beni buraya a.sena arkadaşımız davet etti,
Bende duanın gücüne çok inanırım , 6 yıldır bebek istiyorum sebepsiz inferitliteyiz bende de eşimde de bir sorun yok ama olmuyor. Yumurta takipleri klomenler, sayısını bilmediğim bitkisel kürler, 2 kez aşılama ve 1 kez tüp bebek denedim sonuç olumsuz, 2,5 yıldır bıraktım dra gitmeyi, kayınvalideme 500 yasin okuyun demişler onu uyguladık, şimdi cuma günü reglim bitince meryem suresi okumaya başlıcam,
sizde benim için dua edermisiniz arkadaşlar ve eğer aranıza kabul ederseniz bende dualarınıza katılmak isterim.
Çok güzel ifade etmişsin.Herşey Allah'tan vardır bir zamanı bizler kul olarak boynumuz kıldan inceSağolun arkadaşlar, mü'minin mü'mine gıyabında yapılan dua çok makbuldür hemen kabul edilir ve en hayırlı şekilde duasına karşılık verilir derler, duanın kabul edilmemesi diye birşey yoktur sadece hayırlı zaman gelmemiştir çünkü biz hep Rabbimizden hayırlısını isteriz o yüzden ben hiç ümidimi kaybetmedim Allah mutlaka verecek inanıyorum çünkü vermek O'nun şanındandır
Aminnn çok geçmiş olsun üzüldüm inşallh iyidir şimdiay kızlarr rabbim herseyin hayırlısını versin topikleri gezinirken yazıştığım bir arkadaş vardı düşük sperm ve kürlerde bir arkadaş vardı meriy kaç yıldır oda ugrasıyordu bebiş içinn ay yazdıklarını görünce şok oldum hala da şokdayım rabbim yardım etsin inşş((ocak ayında aşılama yaptırdı ve tutundu bebeği ama eşi hastaneye kontrole giderken aniden eşi sinirsel kriz geçirmişş ve hastaneye yatırmışlarr allah ım yardım etsin inşş ne verirsede hayırlısını versin inşş
Geçmiş olsun canım umarım iyi geçer.Ben anestesili yaptırmadım o yüzden biraz ağrıdı yada sağ tüpüm kapalı çıktığı içinmi bilemicem.Doktorumun dediğide kasılmadan olmuş olabilir dedi:44:benim de 3 yıldır kronikleşmiş bir enfeksiyonum var ve bu tür enfeksiyon tüpleri tıkayabilirmiş, bu ay rahim filmi çekilecektim, kontrole gidince 2 tane yumurta vardı doktor filmi erteleyelim yumurtalara şans verelim dedi, çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonra ilişki dedi ama iğneyi olduğum gün çatlamışlar, yani kaçırdık, ve bugün reglim başladı, yani aylardır ertelediğim rahim filmi kabusum tekrar gündeme geldi, doğum yapmak bana daha kolay geliyor, daha önce bir denemem oldu ve rahim ağzının darlığından içeri giremediler, ağlayarak masadan kalktım, canım sen anestezili mi yaptırdın? :18::18::18:
benim durumum biraz farklı 2 yıldır 2. çocuk için uğraşıyorum ama çok stres yapıyorum,
Allah kabul etsin canım.canlarım günaydın
6tane yasinimi okudum tesbihlerim kaldı inşallah bu akşamda onları bitirip haber vericem
Allah razı olsun seninde gönlünce olsun.İnşallah alırız canımselam çalışkan arkadaşlarım benimbu arada dikkatli beslenin güçten kuvvetten düşmeyin sakın.kızlar dün geceyarısı uykum kaçtı herkes için dua ettim aslında çok unutkanımdır ama aklıma çoğunuzun ismi geldi Rabbimin hikmeti işte demekki sizlerede dua etmem icabet ediyormuş Rabbim hepinizi aklıma getirtti.birde çok güzel bir rüya gördüm rüyamdada sizlere ve kendime dua ediyordum inşallah gerçek olur ve hepimiz kucaklarımıza biran evvel bebişlerimizi alırız
Aminnn canımEY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINIRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLANSIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZIN HAYIRLISIYLA EVLATLARINI KUCAĞINA ALMALARINI NASİP EYLE RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOK RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
AMİN AMİN AMİN...ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
Canım neyin var umarım kötü birşey yokturamin amin inşallah
canım içim o kadar çok sıkılıyordu ki duanı okudum rabbim bizlere yardımcı olsun
Hayırlı Cumalar çok geçmiş olsun Allah şifa versinSELAM ARKADAŞLAR NASILSINIZ
NE VAR NE YOK HAYIRLI CUMALAR
BİDEE
küçük eltimin oğlu
jouberd sendromlu
1,5 YAŞINDA
onun için 500 yasin topluyorumm
yürüyemiyor konuşamıyor
ALLAH cc izniyle kendini idame edecek kadar düzelmesi için şifa niyetine yasin okur ve okutur musunuz
1 kişiye 1 yasin inşALLAH
2 YAŞINA KADAR HAREKETLERİ YAPRSANIZ YÜRÜYEBİLİR DEMİŞLER
KNOUŞAMAYABİLİRMİŞ
HEPİNİZDEN DULARINIZI BEKLİYORUM
OKUYABİLECEK OLANLAR ÖZELDEN YAZARSA ÇOK MEMNUN OLURUM BURADAN GÖREMEYEBİLİRİM
Allah razı olsun seninde gönlünce olsun hayırlı kısmetler dilerimAllah(c.c) bebek dünyaya qetirmek isteyen kullarının dualarını kabul etsin inşallah... Peygamberimizin güzel nurlu yüzü hürmetine dualarınız kabul olur inşallah..
ben bekarım bebek gibi bir duam yok:) ewlilik belkide kaderim de de yok ama duanız duamdır, sizler için dua ediyorum...
ecrincim bırak kaybolsunlar birdahada geri gelmesinler(kistler).benimde vardı yapışıklık birde sol tüpüm tıkandı tabi.ama sağ taraf iyi durumda.maşaallah diyeyim.eş faktörü bizdede var.bizim hikayemiz pek bir benziyor.Allaha güç yok ona sığındık bekliyoruz ama doktoruda ihmal etme canım.yinede onlar anlıyorlar.bitkisel ürünler yanında doktor kontrollrini ihmal etme canım.nacizane tavsiyem.Allah bekletmeden tez zamanda versin bebiş sanada in..hepimize.............[/QUOTE]Canım baban için çok sevindim inşallah tez zaman da eski sağlığına kavuşur
Kızlar amma kaynatmışsınız oku oku bitiremedim :))
Muhatcım sana da çalışmaların da başarılar diliyorum inşallah bu ay beklediğin güzel haberi alırsınnn isteyen herkes alır inşallahhhhhhhh
Canım bende bunu dile getirmek istedimde yanlış anlaşılır diye yazmak istemedim.Listedeki dualarımız oldukça yoğun keşke elimizden gelsede sabaha kadar okusak ama malesef bu mümkün olmuyor kimimiz çalışıyor kimimizin başka zikirleri oluyor.Elimizden geldiğinde listedeki duaları okumaya çalışıyoruz.Ama böyle olunca çok karışık oldu hem arkadaşların hakkına giriliyor hemde dualar bitmiyorrrrrrr.Bence öncelikle listeye ağırlık verilmeli çok ağır geldiği düşünülüyorsa biraz daha eksiltilmeli diye düşünüyorum.Kesinliklede dediğim yanlış anlaşılmasın.Ayşe sağolsun fikrini belirtmiş bencede haklısınız katılıyorum sizekızmakmı fazlasıyla katılıyorum canım sana.şöyleki hiç bir mazereti olmayıp hiç bir bilgi vermeyip önce topiğe giren ve okumayan arkadaşlar kul hakkına giriyorsunuz.burada herkes bu dualara umut bağladı.ve herkes kendisine sıra gelmesi için sabırsızlanıyor.Allah rızası için bu işi daha ciddiye alalım.yok olmayacaksa haber verin listeden çıkarılsın isimleriniz.belki ağır oldu ama kusura bakmayın.sözüm meclisten dışarı.mazereti olan ve bilgi veren arkadaşlarım istisnadır............
Hoşgeldin aramıza tabiki bekleriz her zamanArkadaşlar ben sadece akşamları girebiliyorum nete, şimdi eşimin görevi nedeniyle Almanya'dayız 3 yıl kalıcaz burda eşimin tlfn hattından internete giriyoruz o yüzden eşim işten geldikten sonra giriyoruz, sayfaları yeni okuyorum kızlar bende duaya katılabilirim isterseniz ne, ne kadar okuyum söyleyin bana
iyi akşamlarrr nasılsınız arkadaşlarr
İyigeceler teşkler sen nasılsın?Canım ek olarak demişsinde listedeki dualar zaten yeterince yoğun değilmi yasin olduğu halde bitirilemiyordu ben hiç kimsenin zorda kalmasını istemem.Bence ek duaya gerek yok liste tamamlanamıyor çünküarkadaşlar bu haftadamı yasin okuyacazz yaa aslında ek olarak başka dualarada başlayalım diyorum ben yada yasin okumadığımız arkadaşlarımıza bu hafta okuyalım tam bitsin birdahaki haftaya başka dualara başlayalım...nacizene fikrim tabii son karar sizin ben burdayım herseye uyarımm arkidaşlarımmm..
İnşallah Allah güzel gönlüne göre versin arkadaşımAY NEGÜZEEEEEEEEEEEEEEEEL.ah be canım ben bir tane yede razıyım( sağlıklı hayırlı).
selam kizlarr....evde calisanlarin da insallah Allah bu dilediklerini nasip etsin....ama iyi calisin haaamuhaaaat.antikdeniiiiiz..siz anladiniz.....kizlar esim dun bitane kanarya getirmis bi guzel otuyo...bugun biraz kuran okudum kus ottu ama az ottu sonra Rahman suresi okudum kustan ses cikmiyo cik bile demeden dinledi inaninki...yer gok Allahi zikr ediyor kucucuk kus saygidanmi otmedi acabaki...
ben okudum ya varisleri kızlarr
sayfaları okuyamadım
ne var ne yok göremedimm
evet canım hastaneyle ilk defa bu kadar içli dışlı oldum ben ve şükür konusunda yetersiz oldugumu düşünüyorum artık çünkü öyle hastalar varkii özellikle babamın bölümünde nörolojide(hatta bir çocuk vardı 26 yaşında henüz ama dengesi yok damarları tıkalı ve doktorlar da bişe yapamıyorr çocuga acıkca bundan sonra bölesin demişler bazen diyorum eşimede bu cocuk konusunu çok büyütmeyelim ALLAH bunu unutturaacak dert vermesinn inşş en zor sınavımız bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?