Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm inş gerek kalmaz özel hastanelere tell e ara fiyat al canım değişiyor çünküü..indirim yapabilirler anestezili ve anestesiziz fiyat değişiyorr ..şartmı çektirmen doktorun mu istedi ben çektirmedim hiçç

Gerçekten Allah ne verirse hayırlısını versin, bende bazen çokmu ısrar ediyorum vermiyorsa vardır bunda bir hayır diyorum. Geçen yıl haberlerde dinlemiştim bende; bir karı koca 27 senedir çocuğu olmuyormuş kaçıncı denemesi hatırlamıyorum son tüp bebek denemeleri tutmuş ve kadın ikizlerine hamile kalmış karı koca 45 yaş üzeriydi, doğuda bir şehirden ankara'ya gelmişler kontrol için gelip tekrar geri dönerken trafik kazası geçirmişler ve adam ölmüş kadın ikizlerini doğurmuş öyle ağlıyordu, onlardan çok etkilenmiştim, Allah ne verirse hayırlısını versin gerçekten, çocuksuz bi şekilde yaşıyorum ama Allah eşimin yokluğunu göstermesin ona dayanamam Allah korusun
Dediğin gibi Allah bunu unutturacak dert vermesin

canım dualarını okundu olarak güncelliyorum.ay bende kafayı yicem bu listeyle bu akşam.

allah göstermesin canımm..evett bu hayatta neler nelerrr var bizim hiçççç sızlanmaya felan hakkımız yok aslındaa benim ablam 9 aylık eşini kan kanserinden kaybetmişti çok severdi eniştemi eniştem de onu tabiii allah rahmet eylesin(ablam henüz 19 yaşındaydı

haa kizlar az once Ommer dongel oglu anlatti...dunyada bir seyin cok olmasini isteyen birisi hasr suresini cok okumaliymis..efendimiz s.a.v Mekkenin fethi icin bu sureyi cok okumus....ben onuda okuyum diyorum sizde okuyun cokca canlarim...

candan abla hayalot kesin okudu değilmi onlarıda yazıyorum................

canım dualarını okundu olarak güncelliyorum.ay bende kafayı yicem bu listeyle bu akşam.

Güncelle canım ben şimdi çıkıyorum ve hemen okuyorum inşallah.Tekrar geldiğimde burda olur musunuz bilmiyorum ama hepinize hayırlı geceler bol bebişli :) tatlı rüyalar dostlarım

canım hakkını helal et. bugün seni çok yorduk. ecrin bugün girmedi inşaallah bi sıkıntısı yoktur.

canım ne yorulması ya biraz faydam olsun.helal olsun ne demek.doğru olsunda yanlışlık olmasın inş.

hanımlar ben çıkıyorum. biraz test çözeyim.Allah'a emanet olun. rüyanızda efendimizi görün inşaallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…