Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hanımlar ben biraz çıkıyorum. hem yasinleri okuyayım hem namazımı kılayım.görüşmek üzere..

ben çok istiyorum hem ümreyi hemde kapanmayı kendime 1yıl verdim bu süre zarfında hazırlanacağım kıyafetler vs. anlamında ve seneye inşallahhhhhh

canım inşaallah. ama kendine 1 yıl diyerek zaman koyma çünkü o 1 yıl hep uzar. ben eşimden sonra kapanmaya aşık oldum. yani gece gündüz kapanayım kapanayım diye hayal kuruyordum. annem ilk başta istemedi. okulumdan dolayı. sonra bi kapandım megerse ben hep kapalıymışım dedim. hiç bi tuhaflık gariplik hissetmedim. hep olmam gereken gibi oldum bin şükür. sonra ailemin haberi olmadan alışveriş yaptığımız bi magazan pardesü aldım. o akşam kapandım. sonra dünya kadar eşarp hediye geldi. hiç keşke demedim biliyor musun? 7 yıl bitti 2 hafta önce. sana tavsiyen hemen kapan. şuan dini duyguların üst seviyedeyken yap bunu. yarın ölmeyeceğin ya da şeytana kanmayacağımız ne malum.
eşim kapandığımı 1 hafta sonra öğrendi. çok güzel bi sürpriz yapmıştım:)

bu arada boyum 1,80 ve bedenim 36 idi kapandığımda. yani manken fiziği. hiç kıyafet hazırlığı diye düşünme. artık kapalı giyim siteleri var. veriyosun siparişi yarın evine geliyo.
umarım bu güzel kararını çok geç vakte bırakmaz ve çifte güzel haber verirsin

Canım çok istiyorum aslında ama işyerim buna müsaade eder mi bilemiyorum şu dönemde işten çıkarılmamam lazım en azından yaza kadar borç gırtlağa kadar da
eşim karşı çıkmıyor çok şükür ama kendini hazır hisset iyice dedi biliyorum şu an yapmazsam uzayabilir ama ne yapsam bilemedim şimdi sen böyle yazınca acaip arttı şimdi
ailem karşı çıkıyor zaten annem ve kardeşim hemen yok yaptın mı hepsini yapman gerek kapanmak son nokta önce dininin gerektirdiği gibi yaşa vs gibi cümleler kurdular ama onların böyle söylemesi beni daha çok kapanmaya sevk ediyor aslında farkında değiller

İnşallah canımmmm inşallahhhhhhh

canım hklısın. işyerinde açık kalman gerekiyorsa rızkın için kal. ama zaten kış şöyle güzel bi şal al.eve giderken takarsın. hem soğuktan korunursun hem de kapalılığa ilk adım gibi:)
kaldığım yurtta bi kız vardı. resmen askılılarla gezerdi bi gün kız yurtta merdivenleri 3 er 5 er çıkıyo hayır mı dedik. ikindi namazı kaçıyor dedi. vay be dedim ben kapalıyım ama şu kız kadar hassas düşünmedim dedim. rabbim onu bana örnek gösterdi. emin ol kıyafetler hiçbişidir. çok güzel dolamalar var. hemen iğne kullanma boynuna tıver. hem çok yakışacaktır emin ol:)

asbelove canım muhata katılıyorum geciktirme inan seni olduğun gibi kabul edecekler.iş yerinde nasıl bir tepki alacağını merak ediyorsan yavaş yavaş ört tepkilerine bak hem artık devlet binalarında bile kapalı alıyorlar sen kafana takma.benim komşumun eşinin çok iyi bir işi vardı makina mühendisiydi iş yeri kapanınca başka bir yere iş başvurusunda bulundu hepimizin evinde az çok bir bir kaç ürünü bulunan bir beyaz eşya firmasında adam öğlen namazını kılmak için yer sormuş yer yok demişler o zaman odamda kılarım demiş onada izin vermemişler teftiş oluyor görürlerse şirket kapanır demişler adam sırf namaz kıldırmıyorlar diye bir sürü borcu olduğu halde işi bırakmış bir hafta sonra çok daha güzel bir iş buldu hem maaşı daha çok hem şartları daha iyi hemde namaz kılmasına izin veriyorlarmış onu sayesinde fabrikada birçok kişi namaza başlamış.bence sen Rabbimin yolunda ilerlemeye karar ver önüne engeller çıkacaktır elbet ama inan hem işinde hem aşında daha çok bereket olacaktır sana dost tavsiyesi.sana kendi kapanma hikayemi anlatsam şok olursun ama şükürler olsun.Rabbim nasip etti ve engelleride aştım darısı başına

Kapanma konusunda benim de gelgitlerim çok oluyo aslında çok istiyorum ama kapanıpta bida açılırsam diede çok korkuyorum ((
Eşimde çok destek oluyo sağolsun ama ben bi türlü adım atamadım ( Allahım bana da nasip eder inşallah

canım denemeden bilemezsinki. rabbim bunu sana ilham ediyorsa vardır bi hikmeti:) canım nasılsa kış güzel bi şal al iş çıkışı yada pazara çarşıya giderken onu tak. yavaş yavaş hazırlık olur. kapanmak bi aşktır yawwwww:) valla çok seversiniz, kendinize çok kızarsınız niye bu kadar geciktim diye:S

haklısın canım dr bakalım inşallah olacak yakında

amin Rabbim gönlündekini yaşamanı nasip etsin ve sakın sonrasını düşünme inan ben uyurken bile başımı örterdim hergün uyumadan önce dualar ederdim Peygamberim rüyama gelsin diye sonra rüyamdan ürkerek uyanırdım başım açıldımı diye Peygamberim benim rüyama ya başım açıldı diye girmezse .en büyük korkulu rüyam şuydu birgün acil işim çıkmış dışarı baş örtüsüz çıkmışım inan rüya olduğu halde kendimi çıplak dışarı çıkmış gibi hissettim günlerce kendimden bile utanmıştım.sen sen ol unutma isteyerek yaparsan mutlu ve huzurlu olursun ama sakın olaki yakıştığı için kapanma o zaman çırıl çıplak gezmenden bir farkı olmayacak. bu arada genelleme için yazdım sakın beni yanlış anlama çünkü nice kapalı gördüm kendimden utandım aynı başlık altında toplanıyoruz oda kapalı bende dedim

Canlarım ne güzel temennilerde bulunmuşsunuz şimdi çıkıp şal alıp kapanasım var yani o derece oldum şu anda
İmanın ve paranın kimde olduğu bilinmez diye boşuna dememişler desene muhatcım Rabbim bana da o hassasiyeti naip etsin inşallah gerçi bunların hepsi bir bahane dimi kendimce Rabbim ol dedikten sonra borcun olmuş o olmuş bu olmuş ne önemi var yarına çıkacağımızın garantisi yokken ben 1 yılın hesabını yapıyorum çok doğru söylüyorsunuz canlarım belki de kendi korkularımdan dolayı bunları bahane ediyorum kendime

haklısın canım dr bakalım inşallah olacak yakında

canım sıkıntıya sokmadan kendinikapan. ayrıca yaş 25 üstüne çıkınca kapanma kararı almak zorlaşıyor. bunu da göz önüne alarak düşün. en hazır olduğun zamanı sen bilirsin zaten. ama bu kadar duaya bu kadar güzel bi cemiyetin kurulmasına vesile olmuşken, şeytanı kahım kahım kahrederken çok geciktirme derim:)

asbecim hadi bi esarp yapta resmini paylaş:)

hatta bana yakınsan ben sana hediye edeyim canım ben halen ilk şalımı saklıyorum bende ayrı bir önemi var. bu arada beylikdüzünde oturuyorum bana yakın olan kimse yokmu kızlar.
canım bence sen önce kendi içindeki şeytanı yen sonra çevrendekiler zaten bir bir kaçarlar .iş yerindede sorun olacağını pek düşünmüyorum bk saatlerce pc başında bizimle sohbet ediyorsan buraya girmek için bahane bulabiliyorsan onların sana söyleyecekleri laflar içinde söyleyecek söz bulabilirsin

ben en çok yazdan korkuyorum ya yapamazsam diye nedense

kızlar ben kaçıyorum namazımı kılıp gezmeye gideyim komşular beni bekliyorlar söylemesi ayıp tek başıma olunca kahvaltı bile yapmıyorum sağolsunlar ya gelirler yada çağırırlar .
tekrar hayırlı cumalar dualarınızda beni unutmayın Allah'a emanet olun gelince görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…