Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben en çok yazdan korkuyorum ya yapamazsam diye nedense

hii hii bize herkes onu soruyor nasıl dayanıyosunuz diye:) halbuki bilmiyorlarki eşarp daha serin tutuyor:) güneş direk gelmiyo tenimize hem de ultraviyola ışınlarından da koruyor. naylon eşarp takmazsan bişi olmaz.

ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100/YA VARİS 707ADET bunları adet olmadan önce okudum allah izniyle

bir tanıdığım yazın açılır kışın kapanırdı çok sıcak dayanamıyorum derdi. birde düğünlerde açılırdı banada diyordu yazın olsun senide görücez şükürler olsun ne yaz ne güz ne kış beni alt edemedi.
yalnız bir derdim var ben canlı renkleride çok severim siyah başörtü siyah pardesü giyip tam teşekküllü kapanmadım.renkli giyinirim mesela kırmızı kaşe pardesü siyah kırmızı eşarp artık kapalımıyım yoksa sosyetik kapalımı bilemiyorum Rabbim kabul etsin

canım neden siyeh. bizim dinimizde siyaha yer yok nerdeyse:) çarşaf da bizim dinimizde yok. beyaz giy o da güzel olur. hem gördüm pardesünü tahrik edici bi yönü yoktu:) gayet mutaasıptı. kapanmak çirkinleşmek değildir. daha yakışanı giymektir.( dar olmamak ve tahrik etmemek şartıyla)

Canım 27.yaşıma giricem Allah izin verirse son bir yıldır kapanma isteği çoğaldı bende bakalım Allahım nasip edecek inşallah

canım ben Ankaradayım :))) çoookkk uzağız :)

:))) korkma korkma Allah daha çok sabır verir heraalde benimde düşüncelerim var yada şeytanın vesveseleri var diyim benim iş yerimde problem olmaz hatta sordum no problem dedi patron eşimde izin verdi zaten anneme söledim annem sevinçten konuşamadı sıra kapanmaya geldi önce biraz alışveriş yapmak lazım(tabi buda erteleme takdiği) hakkımızda hayırlısı olur inşallah bak kapanırsan haber ver :)))

eşim renkli giyiniyorum diye bir yazı getirmişti orda kapalı açıklar diye yazıyordu.ben saçımı her zaman yukardan toplarım topuz yapmak günahmış .renkli eşarp takılmazmış.dikkat çekici renkler giyilmezmiş.birsürü şey yani kapalı olmaklada kurtulamıyoruz.
insanların içi fesatsa biz ne yapalım anlamadım ki eşime arkadaşı birgün önünden bir kapalı bayan geçince şöyle demiş ben şu kapalılara deli oluyorum acaba içleri nasıldır.asıl kapalılara daha çok bakıyorlar onlar kötü niyetli isee biz ne yapalım yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. bu zamanda erkek olmak lazımmış tipsizler yarıçıplak gezselerde günah değil

müsinöz kistinden ameliyat oldum 11 cm miş tabi o şekilde hamile kalırmıydım bilmiyorum am rezavlerimi azaltmış doktor yani fsh yükseldi tüp bebektende korkuyorum müsinöz kisti ile hamile kalmalımıydım

aslıcım eksıkler için 5 tane yasin okudum cnm.rabbim kabul etsin inşallah

bahar2141 canım bence en iyisini yapmışsın çünkü kistle hamile kalsan dahi hamilelikle birlikte kistin patlama riskide vardı Allah muhafaza o zamanda rahme zarar verir hem bebeğini hemde rahmini aldırmak zorunda kalabilirdin. bu arada bende de 7.5 ve 3.5cmlik miyom vardı bunların küçülmesi için soğan kürü uyguluyorum kisti aldırmdan önce yazsaydın belki sana daha faydalı olabilirdim ama ne yazıkki iş işten geçmiş olsun sen biran evvel iyileş ve ilk fırsatta rezervin daha fazla düşmeden tedavine başla

ecrincim iyi olduğuna sevindim.meltem ablanın sonuçlarıda iyi çıkmış çok şükür.Allah bir daha yaşatmasın.

ecrincim iyi olduğuna sevindim.meltem ablanın sonuçlarıda iyi çıkmış çok şükür.Allah bir daha yaşatmasın.

Saol canımmmm amin Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.Sende dün akşam çok uğraşmışsın canım benimm :) gerçek liste bilgisayarım da kayıtlı siz okudum dedikçe not alıyorum zaten her satırı da tek tek okuyorum kaçırmayım die :)) çok sağol canımmmm

canım öncelikle Allah tez zamanda nasip etsin kapanmayı sana.başkalrını hiç düşünme.ben de yeni evliyken kapanmaya karar verdiydim.(hangi güzel gözki öne akmayacak hangi güzel yüzki toprak olmayacak)sözünü duyduğumda karar verdim.ve hiç ertelemeden kapandım çok şükür.ailem ve eşimin ailesi hiç destek olmadı.hatta eşimin ailesi aylarca evime girmedi.üzüntüden kurdeşen olmuştum.çok zor günlerdi ama ben pes etmedim.şimdi hepsi bana gıpteyle bakıyor.karar senin kararın.kimsye müdahale ettirme ve seni etkilemelerine izin verme.Allah yar ve yardımcın olacaktır.tabi kapalılık tam manasıyla olmalı.namahrem olan herkesin yanında örtnelisin başını.yoksa alışamaz ve açılırsın.zaten o zaman hakkıylada yapmış olmassın.Rabbim gönlüne göre versin canım.

ben çok renkli olmasada renkli şeyler giyiyorum.hani çok dikkat çekmemek kaydıyla.olsun arkadaşım onda yaparız inşaallah.mahrem ve namahrem olayına dikkat ettikten sonra oda gelir inş.

canım işine karışmış gibi oldum biraz ama hakkını helal et.yardımcı olayaım dedim.

canım işine karışmış gibi oldum biraz ama hakkını helal et.yardımcı olayaım dedim.

o ne demek öyle canım olurmu öyle şey Allah razı olsun sizlerden düşünmüşsünüz :)))
Bu arada 10 tane eksiğimiz kaldı inşallah tamamlanırda yeni listemize geçeriz yeni listeyi hazırladım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…