Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

coz bakalim ben biliyorum senin hangi testi cozeceyini...hos herkes biliyoya...iyi coz haa
dilinize düştüm iyce siz görürsünüz ama nasılsa ovü nüz yaklaşıyo gün gün:)

canım çok sev,ndim. antiik denizin babasıda iyiye gidiyormuş. demekki dua okuyanların arasında biri varki o çok daha inanarak okuyor.
değme doktorlara taş çıkartıyosun doktorlardan çok size itimat ediyorum dersem inanır mısınız?

o dr.u dövebilir miyim benimde ilk öğrendiğimde dr.a ne yapmalıyım soruma en kısa çözüm eşini değiştirmek demişti şaka yaptı güya
ne biçim dr. bunlar yaaaa sorunun ne olduğunu öğreniyoruz ok. de çözüm yok ortada napcaz

ben bekarken biyopsi sonucu daha çıkmadan rahim kanseri teşhisi aldım.var öyle sözde doktorlar!!!!!!!!!!!!!

dükkan senin canım durduğun kabahat.ay aynı şeyi banada söylemişti doktor bırak bu adamı gençsin güzelsin sana kocamı yok demişti gerizekalı hemde şaka değil gayet ciddiydi.ama artık çok bilgiliyiz şükürler olsun derdimiz bizi doktor etti kendimden başka çevremdeki herkese yardımcı oluyorum.hayır duası alıyorum .şimdiye kadar çevremde çocuğu olmayan herkesin bebeği olmasına vesile oldum inşallah Rabbim onların duasıyla banada bebişimi nasip edecek.geçen gün telefonum çaldı bayanın biri kızından almış telefonumu senin vesilenle 6 sene sonra kızımın oğlu oldu seni tanımıyorum ama umreye gittim Kabenin önündeyim birden bire sen geldin aklıma inan sadece senin için dua ettim Allah senden razı olsun dedi inanın kızlar bütün bunlar dünyalara değer.

ayne güzel canım:) tez zamanda duaları bebiş olarak geri döner inşaallah

Kızlar sabah anneme sölemiştim çok eksiğimiz var die şimdi aradı eksiklerimiz için 10 tane yasin okumuş :)
Kaldı 25 eksikkk

ayne güzel canım:) tez zamanda duaları bebiş olarak geri döner inşaallah
amin canım hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim beni kendisinden uzaklaştıracak herşeyi benden uzak etsin evladım hayırlı ve salih olacaksa en yakın zamanda bana müjdelensin inşallah.tabiki isteyen ve bekleyen herkese Rabbim nasip etsin amin

Canım benim gözyaşlarıyla okudum Rabbim o bayanın duasını kabul eylesin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallahhhhhhhhh
Canımmm Allah razı olsun sendennnnnnn

ecrin canım ben şimdiye kadar 2 tane okudum madem başka okuyanlarda var okudukça haber vereyim olurmu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…