Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sa kızlar ben geldim bu hafta okunacak isimler listesinde bende varım ay nasıl heyecanlandım tamda cuma günü rahim filmim var Hz Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin inş. hepimize benmde film sonucumda bişeycikler çıkmasın inş. arkasındanda hemen hamilelk müjdesi vereyim inş. sizlere

haklısın canım. tabi kapalıyken dikkat çekmemek esas, içinde sapıklık varsa bi erkeğin istersen 10 kat çarşafa gir o yine sapıkça düşünecektir. canım dikkat çekecek renklere dikkat etmek gerek cırt kırmızı dikkat çekebilir tabi. topuz meselesi doğru canım ona dikkat etmemiz gerekiyor.

canım rabbim bu duaların yüzü suyu hürmetine bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşaallah:)

Hayırlı cumalar canım aminn inşallah
Gunaydin kizlar.
Hayirli cumalar...
Hayırlı cumalar canım
Aminn Hayırlı Cumalar
Allah annene acil şifalar versin.Yer gök duayla
Allah razı olsun ne güzel hayır dua kazanmışsın seninde gönlünce olsun bebeğine kavuş

cnm mrb bizde kaan beyin hastasıyız belki söylemişimdir ..dna hasar testini yaptırmanı kesinlikle tafsiye ediyorum.bizde yaptırdıkk hatta benim düşüğüm oldugu için doktor kaan bey ona bağlamıştı

cnm bu arada sen hangi şehirdeydin bilmiyorum ama dna hasar testini ankarada 2 yer yapıyor birtanesi özel ücreti 200 lira aynı zamanda sperm testide yapıyorlar sonucu en gec 12 günde çıkıyor diğeri kaan beyin hastanesi ve sonucu ortalama 35 40 günde çıkıyor başkada istanbulda yapılıyor henüz başka bir yerde yapılmıyor maleseff

canım kamuda calışıyorsan eğer kampanya düzzenleniyor imza kampanyası çok az bir vakit sonra serbest olacak artıkk inşş..

ya arkadaşlarrr ben bişe sorcamm ama birazcık utanıyorummmşimdi bu bel altında kuyruk sokumu denen yer varyaa hanii iştee tam orası çok ağrıyor :18::18::18::18:kemiğim sızım sızım sızlıyorr hayır doktorada gidemiyorumm ne dicem benn pöçüğüm müü ağrıyorr diccemmmm(((ayyy ne yapsam acabaa benn evde plates yapayım dediydim 1 ay önce ondan sonra oldu sanırım yanlış hareket yaptım

canım geçmiş olsun ama öyle plates yaparken falan dikkat et canım.ters bir hareket yaparsın Allah korusun.yani devam ederse ağrın doktora görünmende fayda var.

canım geçmiş olsun ama öyle plates yaparken falan dikkat et canım.ters bir hareket yaparsın Allah korusun.yani devam ederse ağrın doktora görünmende fayda var.

ahh cnm bildiğimden felan değil ilk ve son deneyim oldu benim içinnn((

canım aynı şikayetten bende doktora gittim bikaç yıl önce bazen ağrıdan nefessim kesiliyordu sanki kıldönmesi olabilir diye korktum da gittim ama neden miş biliyormusun ben çok zayıftım o zamanlar kuyruk sokumundaki kemiğin etrafında yağ dokusu azmış o batıyrmuş:) kilo alınca geçti eee bi gram et bin ayıp örtüyo demi yaniii:))))

canımcım zayıf kategorisine pek girmiyorum sanırsam 1 sene önce 50 kilo olan benn bebiş yapacam diye ha bire yiyorum vitaminli şeyleri oldum 56 kilo..zayıf değilim bende kıldönmesi olabilir diye çok korkuyorum

biran önce temizlenip dualarımı okumak istiyorum Allahın izniyle.bu hafta okunacak arkadaşlarımın duaları en kısa zamanda kabul olsun inş.kızlar ya bi yavaşladık mı ne.bu aralar bebiş haberi olmuyor hiç.çalışmaları hızlandırmak lazım galiba..

evettt insan hamile haberi aldıkça motivesi artıyorr:)))bence hızz vermek icap ediyor çalışmalaraa

ben şimdii çıkıyorum arkidaşlarım çay keyfi yapam az sonre tekrar gelemmm seviyorumm burayı muhabbetiii :))))bu arada anlatmadan yapamicamm bugün başıma çok korkunç bişe geldiii akşam gelirken tam apt kapısını açtım ayaklarımın altındaa ne göreyimmm 2 tane faree bir oyana bir bu yana ayaklarımın altında dolanıyolar ay bir çığlıkla gerikaçtım dışarııı hamile olsam düşerdi herhalde bu korkuya bebeğimm((neyseki yöneetici geldi kurtardı beni derin bir ohh çektimmmm

ayyyyyyyyyyyyyyyy çok korkarım :83::83:ay dikkat et canım kapını falan açık bırakma sakın ya.ay tüğlerim ürperdi:120:

evet canim kismetse cumartesi transferim var insallah bu sefer tutunur bebisim bana....herkesin olsun insallah

ay insallah canim ya tutunsunda bizlerde hamile haberi alalim artik....

meltem ablana cok sevindim canim Rabbim tez zamanda ayaga kalkmayi nasip etsin insallah....

saklanın saklanın aşagda. işim çıkar giderim öyle yazarsınız hep öyle oluyo :)kızlar bu arada sönmezin bu kadar girmemesi normal mi?
nekadarzor canım senin işlemin yarındı demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…