Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

saklanın saklanın aşagda. işim çıkar giderim öyle yazarsınız hep öyle oluyo :)kızlar bu arada sönmezin bu kadar girmemesi normal mi?
nekadarzor canım senin işlemin yarındı demi?

bence normal transferi olmuştur....dinleniyordur....yanlışım varsa biri uyarsın...

saklanın saklanın aşagda. işim çıkar giderim öyle yazarsınız hep öyle oluyo :)kızlar bu arada sönmezin bu kadar girmemesi normal mi?

bir yandan bulmaca çözüyorum bir yandan kk ya bakıyorum.s.sönmezin umarım herşey yolundadır bir terslik yoktur.belki bilgisayardan uzak durmak istemiştir.önemli bir süreç ya...

bir yandan bulmaca çözüyorum bir yandan kk ya bakıyorum.s.sönmezin umarım herşey yolundadır bir terslik yoktur.belki bilgisayardan uzak durmak istemiştir.önemli bir süreç ya...

ayyy hadi inşallah herşey güzel olur:)

hayırlı akşamlar eksiklere yetişemedim kusura bakmayın aklımdan çıktı bian
yeni liste eklenmiş sanırım

hehehe nerden anladın saklandımızıı misafir olarak takip ediyorum sizleri artıkınnn

allah kimseye evlat acısı vermesin evlat çok güzel bişey anne olan anlar bunu allah herkeze yardım etsin ama kimse umudunu kaybetmesin allahın dediği olurr

Listeyi yeni gördüm benide eklemişsiniz çok sevindim, inşallah sizin içten dualarınız banada vesile olur Allah hepinizden razı olsun

benn iyiyim cnm sende ne var ne yokk
Allah daha iyi etsin ben biraz mahcubum bugün eşimin doğum günü ama ona hediye almadım sürprizde yapmadım aslında hem hediye almayı hem sürpriz yapmayı çok severim ama nedense duygusuz biri oldum.birde pazar günü benim doğum günüm birlikte kutlarız diye düşündüm acaba son dakika son gol eşim gelmeden birşeyler mi yapsam diye düşünüyorum

cnm bence ihmal etmee son dakka kalk bişeler hazırlaa:)))ben doğum günlerine çok önem veriyorummm yani bana yapılan özel bişeler hoşuma giderr ne yapmayı düşünüyorsun

canım pazar günü doğum günün.şimdiden kutluyorum.Allah birdahaki doğumgününe afacanmı afacan bir ufaklıkla girmeyi nasip etsin inş.eşinede birşeyler yap bence.yinede sen bilirsin.

bizimde yaklaşıyorr valla doğum günlerii ve tanışma yıldönümümüzz:)))sevgililer günü evlilik günü vs kutlamıyoruzz en önemli günümüzzz tanıştımızz günn olan 7 şubatt

Arkadaşlar cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın, toplamda bir kişi için kaç yasin ya varis ve 89. Ayet okunmuş oluyor, yani belli bir sayımı tamamlanıyor ben anlayamadım durumu

Herkes şuan benim gibi önceki sayfaları okuyor heralde, kimse cevap yazmadığına göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…