saklanın saklanın aşagda. işim çıkar giderim öyle yazarsınızhep öyle oluyo :)kızlar bu arada sönmezin bu kadar girmemesi normal mi?
nekadarzor canım senin işlemin yarındı demi?
saklanın saklanın aşagda. işim çıkar giderim öyle yazarsınızhep öyle oluyo :)kızlar bu arada sönmezin bu kadar girmemesi normal mi?
bir yandan bulmaca çözüyorum bir yandan kk ya bakıyorum.s.sönmezin umarım herşey yolundadır bir terslik yoktur.belki bilgisayardan uzak durmak istemiştir.önemli bir süreç ya...
ayyy hadi inşallah herşey güzel olur:)
hehehe nerden anladın saklandımızıı misafir olarak takip ediyorum sizleri artıkınnn
canım ya bende sabah gördüm bak gel oğlum yazısını çok hoşuma gitmişti ama o kadar çok mesaj yazıyorum ki muhata yazmayı unutmuşum şimdi senin mesajını görünce hatırladımmuhatınnnnn oğluşuuu bak gel ona göreee :)
şekerler nasılsınız?
oh oh size ne var:) saklanıyonuz bizde çıkıyoz netten:) sınırlı bizim netimiz:S ama gelmiyonuz ki yazalım.
Allah daha iyi etsin ben biraz mahcubum bugün eşimin doğum günü ama ona hediye almadım sürprizde yapmadım aslında hem hediye almayı hem sürpriz yapmayı çok severim ama nedense duygusuz biri oldum.birde pazar günü benim doğum günüm birlikte kutlarız diye düşündüm acaba son dakika son gol eşim gelmeden birşeyler mi yapsam diye düşünüyorumbenn iyiyim cnm sende ne var ne yokk
Allah daha iyi etsin ben biraz mahcubum bugün eşimin doğum günü ama ona hediye almadım sürprizde yapmadım aslında hem hediye almayı hem sürpriz yapmayı çok severim ama nedense duygusuz biri oldum.birde pazar günü benim doğum günüm birlikte kutlarız diye düşündüm acaba son dakika son gol eşim gelmeden birşeyler mi yapsam diye düşünüyorum
Allah daha iyi etsin ben biraz mahcubum bugün eşimin doğum günü ama ona hediye almadım sürprizde yapmadım aslında hem hediye almayı hem sürpriz yapmayı çok severim ama nedense duygusuz biri oldum.birde pazar günü benim doğum günüm birlikte kutlarız diye düşündüm acaba son dakika son gol eşim gelmeden birşeyler mi yapsam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?