Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadi bakalım hayırlısı canım dualarımız sizinle inşallah güzel haberlerini de alırız

İnş birgün kendi bebişinin masum güzel melek yüzüne doya doya bakarsın canım.Sende iyi ki varsın

Bundan sonra ki bebek mevlüdü senin ki olsun inşallah canım

Kizlar merhaba nasilsiniz?
Ben oglenden sonra farkli bir doktora gidicem bakalim oda ayni seylerimi soyliycek. Bir umut belki soylemez dua edin kizlar bana.
Bu arada eksikyasin varsa gecen haftadan okuyabilirim

Ben oglenden sonra farkli bir doktora gidicem bakalim oda ayni seylerimi soyliycek. Bir umut belki soylemez dua edin kizlar bana.

Hayırlı haberlerle gel inş canım dualarımız seninle.Stres yapma dikkat et prensese

canim geriye kalan saglar bizimdir demekki o konulsaydi bile tutunamayacakti uzulme sakin hayirlisiyla sana tutunacak bebeislerin.....

canim iyiyim ben sen nasilsin?bir git gel bakalim hayirlisiyla ne soyleyecek Rabbim en hayirlisini versin senin hakkinda insallah.....

Nekadarzorun saat 2 de transferi var dua edelim kızlar bebiş hayırlısıyla tutunsun inş topiğe girip gören olursa yazımı 1 er tane ayetel kürsi okuyalım arkadaşımıza.
Esmacığımda hayırlı haberlerle gelsin inş.Onun için de okuyalım ayetel kürsi

Muhat, Asbelove, Ecrin23 , Sürpriz06(Elif), Eslemliva, Ssönmez için ve tüm hayırlı evlat için bekleyenlar allah kalplerinize göre versin hepsini tamamladım
6 ADET yasin ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 tane YA VARİS 707 adet hepsi okundu

Tüm arkadaşlardan allah razı olsun 2 gün sonra yumoşlar için iğnelere başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var benim gibi bekleyenler inşallah her şey yolunda gider

hayırlı olsun inşşşşş sımsıkı tutunsun

kızlarrrr bu günn tedavime başladımmmm dualrınız eksik etmeyin

nasılsınız
nekadar zor canım ıns bebısın sana tutunur hayırlı haberlerını alırız ıns..
esmacım senınde ıyı haberlerını beklıyoruz
aslıcım canım merhaba lıstemız tamamlanmıs
ben bağışlamayı yapıyorum
bırde yanlıs okumadıysam seybıl arkadaşımız gecen haftakı dualarını okumus onu yenı lısteye ekleyeceksın demı canım
neyse kızlar ben çıkıyorum esım evde kendınıze çok ıyı bakın allaha emanetsınız

canım bazen böyle durgunluk oluyor hepimizde.ama telafi et bak eşinde üzülmesin.
yazıyı çok beğendim.sendende Allah razı olsun böyle faydalı şeyleri bizlerle paylaştığın için.Allah gönlüne göre versin canım herşeyi.
inşaallah en kısa zamanda dalıp dalıp kendi bebişini izlersin canım benim inşaallah
200 enbiya suresi 5 yasin eksiğimiz varrr
enbiya tamamlandı diye hatırlıyorum sanki!!!!!
asla bebek mevlütlerine gitmem.dayanamıyorum.en son kendi yeğeniminkine gittiydim o zamanda yeni evliydim.çocuğumun olmayacağını bilmiyordum.o gün bu gündür gidemiyorum.
2 tane yasin eksik canim,enbiyalari ve 3 yasini ben okudum
Allah razı olsun canım senden.
olsun canım 1 tane olsun ne olmuş ki.Rabbim ol derse olur merak etme ki olacağına inanıyorum inşaallah.dualarım,yüreğim seninle.Allahım öyle sıkı tutunsunki bırakmasın seni.üzülme arkadaşım sakın üzülme daima dualarımızla yanındayız.
Canım ben yeni liste için 6 yasin ve 200 tane 89.ayeti okudum.Esmacvs arkadaşım için okudum 100 tanesini. Sadece ya varis zikri kaldı regl olacam diye acele ettim biraz.
bak ya maşaallah sana canım.Allah ilmini arttırsın inş.ama benden önce okudun hııımmm.güzel yüreğin güzel haberinle dahada güzelleşsin tez zamanda.
canım inşaallah gönlüne göre olur.hadi bakalım sanada dualarımız............
hayırlı olsun arkadaşım.kucağın dolsun inş

hayırlı olsun inşşşşş sımsıkı tutunsun

Amin canım inşallahhhhh

Ah canım benim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallahhhh AMİNNNNN

Regl olmadan hemen okuyayım dedim her an bekliyorum çünkü.Canım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü tatlı mı tatlı bebişler nasip etsin sana ve herkes senin bebişlerinin mevlüdüne gelsin inşallah

Allah razi olsun canim canlarim benim valla iyi ki varsiniz iyiki burayi bulup sizi tanimisim...bana cok destek oluyosunuz.....Allahim hepinizin ne muradi varisa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…