• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama gerçekten çok ii geldi okuduklarım RABBİM hepimizin bu imtehanını kolaylaştırsın hayırlısıyla bebk versin inş burda dua halkası oluşturmak bir araya gelmek gerçekten çok güzel benide dualarınızda unutmayın inş:) bebek konusunda çok hassalaştım herkeze alıngan oldum ve nekadar bebek konusu varmış reklamlar parklar alışveriş marketleri ve sanki sokağa çıkınca herkez hamile akrabalardan da şuan 5 bebek gelicek dışarıya çıkmıyorum uzun süredir yemek yatak oldu hayatım :) stresten yemege vurdum kendimi yakında benide hamile sanıcaklar:P anlayacağınız çokk sor durumdayımm bi an önce hamile kalmassam fshh giderek yükselicekmiş bna dua edin kistle hamile kalan varmı çevrenizde 11 cmlik kistimi aldırdım çok pişmanım sanki kistimle çok daha mutluydum o şekilde hamile kalamazmıydım die üzülüyorumm

tam yerindesin ...hassaslaşmanda çook normal bu evrelerin hepsini bende dahil tüm arkadaşlar geçirdi...ayakta durmak için savaş veriyoruz.. rabbim güç versin herkese....

kistle ilgili konuları kafana takma bizim bir tanıdıkda da vardı evlenmeden önce tabii evlendii... hemende aldırdı....doktor hiçbişey yokk hamile kalabilirsin demiş bildiğim kadarıyla kist hamileliği engelleyip yada onunla birlikte büyüyüp sıkıntı yaratıyor çocuk durmuyor düşüyor.....1 yıl kadar süre vermiş sanırım hamile kalma yasak...1 yıl dolmadanda denedikleri ay hamile kaldı....canım seninde olurr...

Merhaba canlarım haftasonu giremedim burnumu vurmuştum çatlamış ağrıyla uğraştım
Nasılsınzı iyi misiniz:34:

canım bizler iyii sanada çoook geçmiş olsun kendine iyi bakk....nasıl oldukii yoksa benim gibii eve sığamayanlardanmısın

canim test zamani opudab 18 gun sonra adet olmazzan test yap tediler....yani transferin 15.gunu oluyor insallah pozitif test olur

hadi hayirlisi canim...benim 5.gun embriyosu dondurulmustu 14. gun test verdiler ama ben ilkini evde 9.gun yaptim silik cift cizgiydi iki gun sonra tekrarladim tam cift cizgiyi gordum sonra kan testinden bhcg 1674 cikmisti seninde insallah hamilelik haberini aliriz......

Merhaba canlarım haftasonu giremedim burnumu vurmuştum çatlamış ağrıyla uğraştım

ayyy canim gecmis olsun simdi nasil oldun daha iyicemisin?

az onca bir arkadasimin hamile haberini aldim...1 oglu normal oldu sonrada olmadi..asagi yukari 2 yildir ikinci ugrasiyordu dondurulmus embrioyla hamis kaldi...mikroyla hemde insallah darisi bize olsun Yarabbiimm
Amin canım aminnnnnnnn

ayy canim yaa gecmis olsun dikkat lutfen..nasilsinya simdi agrin varmi hala

olmaz mı canım yaa arada vuruyor hele dışarda hiç duramıyorum sağolasın

tam yerindesin ...hassaslaşmanda çook normal bu evrelerin hepsini bende dahil tüm arkadaşlar geçirdi...ayakta durmak için savaş veriyoruz.. rabbim güç versin herkese....

kistle ilgili konuları kafana takma bizim bir tanıdıkda da vardı evlenmeden önce tabii evlendii... hemende aldırdı....doktor hiçbişey yokk hamile kalabilirsin demiş bildiğim kadarıyla kist hamileliği engelleyip yada onunla birlikte büyüyüp sıkıntı yaratıyor çocuk durmuyor düşüyor.....1 yıl kadar süre vermiş sanırım hamile kalma yasak...1 yıl dolmadanda denedikleri ay hamile kaldı....canım seninde olurr...

canım bizler iyii sanada çoook geçmiş olsun kendine iyi bakk....nasıl oldukii yoksa benim gibii eve sığamayanlardanmısın

kapı yerine duvardan geçmeye çalışınca öyle oldu canım:9::9::9:

hadi hayirlisi canim...benim 5.gun embriyosu dondurulmustu 14. gun test verdiler ama ben ilkini evde 9.gun yaptim silik cift cizgiydi iki gun sonra tekrarladim tam cift cizgiyi gordum sonra kan testinden bhcg 1674 cikmisti seninde insallah hamilelik haberini aliriz......

ayyy canim gecmis olsun simdi nasil oldun daha iyicemisin?

şiş bir burunla dolaşıyorum ama ağrım biraz daha hafif canım çok sağolun:16:

şiş bir burunla dolaşıyorum ama ağrım biraz daha hafif canım çok sağolun:16:[/QUOTE]

burun acisi cok kotu bisey bende biliyorum o aciyi seni okuyunca benim bile canim yandi....

burun acisi cok kotu bisey bende biliyorum o aciyi seni okuyunca benim bile canim yandi....[/QUOTE]

Canımmm sağolasın berbat yaa ağladım bütün haftasonu nerdeyse yine çok şükür halime bir kaç güne düzeleceğim inşallahhh

merhaba canım çok çok gçmiş olun rabim şifa versin inşaallah...

canim test zamani opudab 18 gun sonra adet olmazzan test yap tediler....yani transferin 15.gunu oluyor insallah pozitif test olur

inşaallah senin güzel haberlerini alırız mutlu oluruz.bende transferden 8 gün sonra idrar testinde silik çift çizgi görmüştüm hadi hayırlısı inşaallah...
Allah senden de razı olsun canım benimmm

Amin canım inşallahhh.Bu arada 3000 ya varis çektim esmacvs mutluluk ve benim payıma yazarsın canım :) Allah kabul etsin inşallah

Hadi hayırlısı canım inş bu son tedavin olur ve bebişlerini alırsın kucağına AMİN

bitanemmmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun...

Tum arkadaslarim dualarimdasiniz

Allah razı olsun canım sağol...

inşaallah senin güzel haberlerini alırız mutlu oluruz.bende transferden 8 gün sonra idrar testinde silik çift çizgi görmüştüm hadi hayırlısı inşaallah...

sağol canımcımmm

bhv

gecmis olsunnnn cnm

tşk ederim canım kimseye vermesin Rabbim:16:

Amin canım aminnnnnnnn

olmaz mı canım yaa arada vuruyor hele dışarda hiç duramıyorum sağolasın

kapı yerine duvardan geçmeye çalışınca öyle oldu canım:9::9::9:

Geçmiş olsun canımmm

Allah cümlemizden razı olsun bitanem

mrb arkadaslar nasilsiniz

İyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın

Aslıcımmmm duru arkadaşımın yerine 6 yasin ve 100 defa 89.ayeti okudum Allah kabul etsin AMİN

canım yeni işin hayırlı olsun rabbim seninde sevgini verebileceğin kendi evlatlarını sana versin tez zamanda inşallah....rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...aminnnn
Aminn canım Allah sanada nasip eder inşallah:49::16:
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama gerçekten çok ii geldi okuduklarım RABBİM hepimizin bu imtehanını kolaylaştırsın hayırlısıyla bebk versin inş burda dua halkası oluşturmak bir araya gelmek gerçekten çok güzel benide dualarınızda unutmayın inş:) bebek konusunda çok hassalaştım herkeze alıngan oldum ve nekadar bebek konusu varmış reklamlar parklar alışveriş marketleri ve sanki sokağa çıkınca herkez hamile akrabalardan da şuan 5 bebek gelicek dışarıya çıkmıyorum uzun süredir yemek yatak oldu hayatım :) stresten yemege vurdum kendimi yakında benide hamile sanıcaklar:P anlayacağınız çokk sor durumdayımm bi an önce hamile kalmassam fshh giderek yükselicekmiş bna dua edin kistle hamile kalan varmı çevrenizde 11 cmlik kistimi aldırdım çok pişmanım sanki kistimle çok daha mutluydum o şekilde hamile kalamazmıydım die üzülüyorumm
Hoşgeldin aramıza canım Rabbim inşllh sanada bizlerede nasip etsin.bende de pko var kolay değil biliyorum ama dua edip Allah a sığınmaktan başka çaremiz yok:34::16:
Allah senden derazı olsun canımmmm.En yakın zamanda bebişine kavuşursun ip etsininşallah

Ben hala regl olmadım eğer bugün de olmazsam yasinlerini ben okuyabilirim canım.Enbiya suresini de okurum inşallah sen ya varis çek sadece.

Hayırlı olsun yeni işin canım.Bayıldım işine bende bebek bulsam hiç tereddütsüz bakardım.Teyzemle aynı binadayız daha doğrusu karşı komşum :) 7 aylık bebişi var bende onunla geçiriyorum zamanımı o kadar iyi geliyor ki onunla olmak.İnş sana da bu bebiş iyi gelir canım.Ve bir an önce hayırlısıyla sana da nasip etsin Mevlam

Aminnnn canım.Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Aramıza hg canım.Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah
Sağol canım teşekkür ederim evet güzel bir meslek meslekten ziyade sevgi var içinde:16:Sende bulursan çalış derim çok zevkli bana göre:34:
baharcım canım yeni işin hayırlı olsun minicik bi bebeğe bakacaksın ne güzel eminim çokda güzel anlaşaksınız çünkü sendeki sevgiyi hissedecek
Sağol canım inşllh hayırlı olur yinede hayal kurmakta istemiyorum.hayırlısı olsun ama minicik bir bebeğe bakmak çok güzel bir duygu olmalı:16:
Kızlarrr günaydınnnnn
Herkse iyi ve mutlu haftalarrrrr bol hamile haberi alacağımız haftalar olsun inşallllaaahhhhhhhhh
merhaba canım aminn inşallah:16:
Bizleri duanızda unutmayın lütfen...tabi hepimiz birbirimiz için edelim ama derler ya hamilenin duası önemlidir diye o anlamda söyledim...hepiniz dualarımdasınız....gerçek sahibe emanet olun canlarım...
Sağol canım tabiki hepimiz birbirimiz için duacıyız:16:
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
canim cook guzel bi meslegin varr...bende eltimin cocuklarina baktim hala bakiyorum zaman zaman...ama 2.oglu 5 aylikti bana geldiginde 3.5 yasina kadar baktim aramizda oyle bi bag omustuki...kucukken kalbimin ustunde uyurdu,ben uzanirdim oda uyurdu kalbimi dinleyerek,bende saatlerce oyle yatardim uyanmasin diye...gece bizde kalirdi koynumda yatardi...cok sahiplenmistim hatta annesi varken bile ban ilgileniyordum onunla...annesi bisey diyemiyordu ama ben anladim kadinin cocugu ikincide olsa,belli oldu benim biraz abarttigim yada bana oyle geldi..artik bizde kalmiyor koynumdada yatmiyor...buyudu beyimiz 5 yasinda ilk okula gidiyor....simdi 3.de kiz oldu oda cok tatli...eltimin adini gorumcelerim hurrem sultan koymus,her ay doguruyorsun diyolar,onunda bi hosuna gidiyorki....
Ne güzel sen baktığın için tabiki senin değerini biliyordur.Sevgiyle yaklaştığın zaman hissederler zaten.Benimde hoşuma giden bebekken bakıp büyütmek ozman aradaki bağ daha bir güçlü oluyor:34:En azından nankörlük etmemiş olur işten ayrılsam bile:1::emir_bebek:

Aminn canım Allah sanada nasip eder inşallah:49::16:

Hoşgeldin aramıza canım Rabbim inşllh sanada bizlerede nasip etsin.bende de pko var kolay değil biliyorum ama dua edip Allah a sığınmaktan başka çaremiz yok:34::16:

Sağol canım teşekkür ederim evet güzel bir meslek meslekten ziyade sevgi var içinde:16:Sende bulursan çalış derim çok zevkli bana göre:34:

Sağol canım inşllh hayırlı olur yinede hayal kurmakta istemiyorum.hayırlısı olsun ama minicik bir bebeğe bakmak çok güzel bir duygu olmalı:16:

merhaba canım aminn inşallah:16:

Sağol canım tabiki hepimiz birbirimiz için duacıyız:16:

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Ne güzel sen baktığın için tabiki senin değerini biliyordur.Sevgiyle yaklaştığın zaman hissederler zaten.Benimde hoşuma giden bebekken bakıp büyütmek ozman aradaki bağ daha bir güçlü oluyor:34:En azından nankörlük etmemiş olur işten ayrılsam bile:1::emir_bebek:

Sağol canımcım ara ara ağrı vuruyor biraz da şiş onun dışında iyiyim çok şükürrrr:9:

Sağol canım inşallah daha da iyi olacağım inşallah sağolasın:16:
kötü bir tecrübeyle öğrendim ama ışıkları açmalıymış insan karanlıkta dolaşmamalıymış:9:

İnşallah canım haklısın hayatta çoğu kötü dediğimiz acı veren olaylar tecrübe oluyor bizlere.Canın yanmıştır tabi kolay değil özellikle burun hassas zaten:2::18:.Allah beterinden korusun ben çıkıyorum görüşürüz kib evde biraz işler var beni bekler:34::3::10:

İnşallah canım haklısın hayatta çoğu kötü dediğimiz acı veren olaylar tecrübe oluyor bizlere.Canın yanmıştır tabi kolay değil özellikle burun hassas zaten:2::18:.Allah beterinden korusun ben çıkıyorum görüşürüz kib evde biraz işler var beni bekler:34::3::10:

hemde nasıl canımmm kolay gelsin sana keşke bende evde olsam da ev işi yapsam yaaaaa:14:

hanımlar merhaba bi süre giremedim ve 2 gün daha giremeyebilirim. dua sırasında bende vardım. okuyan okuyamayan herkese çooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum. dualarınızın kabul olduğuna gökteki güneş kadar inancım var. asbecim geçmiş olsun bu arada. nekadarzor canım tedavin hayırlı olsun:) bahar... hoşgeldin aramıza. ema gene hızlıca okumuşsun duaları:)antikdeniz ayın 6sına az kalşdı ceviz yiycektik hani:D
hepinizi çok öpüyorum. rabbime emanetsiniz.

Back
X