Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sagol canim bilgin icin...ne kadar kotu insanlar bizleri para makinesi gibi goruyorlar...Allah islah etsin ne diyim

canım merhaba nasılsın
bence bı dra daha gıt bakalım3. dr ne dıyecek..rabbım hayırlısını nasıp etsın ıns
canım ısın hayırlı olsun ıns.
o aıle o kadar sanslı kı yavruları senın gıbı bırının emanetınde olacak..ne mutlu onlara
Bizleri duanızda unutmayın lütfen...tabi hepimiz birbirimiz için edelim ama derler ya hamilenin duası önemlidir diye o anlamda söyledim...hepiniz dualarımdasınız....gerçek sahibe emanet olun canlarım...
canım dualarım herzaman sızınle rabbım kımseyı evlat sevgısınden mahrum etmesın
Merhaba canlarım haftasonu giremedim burnumu vurmuştum çatlamış ağrıyla uğraştım
Nasılsınzı iyi misiniz
canım çok gecmıs olsun .umarım su an daha ıyısındır
herkese selam...
son birkaç sayfayi ancak okudum. ne kadar çok konuşmuşsunuz.
ben de cuma hsg olucam, korkudan uykularim kaçiyor.
insallah sorun çikmaz.
ankaradaki arkadaşlar, hangi doktora gidiyorsunuz?
canım allah yardımcın olsun ınş
iyi akşamlar arkaadaşlar nasılsınız
nasıl yapıosnz her hafta bi kişiyemi okuosnz
neler okuosnzzzzz
hoşgeldın canım .. hafta da 6 arkadasa yasını serıf- ya varıs-enbıya suresı 89.ayetı okuyoruz..
arkadasımız lısteye ekler ıns

canım çok ama çok gecmıs olsun çok duygulandım uzuldum..
rabbım en yakın zamanda yavrunu nasıp etsın ıns

nasılsınız ..
ozledım sızlerı..
tedavıde olan arkadaşlarım ıns sızlerın ıyı haberlerınızı alacağız..bu ay guzel bı ay olaak ıns

hadi hayırlısı olsun tadlımm güzell güzel sonuçlar çıksın inşşş biran öncede göbüşün bebiş dolsunnn:)))gelsinler artıkk bizim nazlı bebişler yaaa
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun canim.

inşallah sonucun pozitif olur. dualarimizdasin..

sağol canım

herkese selam...
insallah sorun çikmaz.

Rabbim hiç acı çekmeden hayırlısıyla girip iyi haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah

Canımm az kaldı inşallahhh iyi haberler vereceksin bize inşallah no panic yes bebek

Rabbim ne güzel bir hediye vermiş sana canımmmm maaşallah subhanallah

Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almanı nasip eder sonunda inşallahhhhh

Canımmmm ağla da rahatla bende böyle zamanlarda ağlıyorum açılıyorum valla
Sınavların iyi geçer inşallahhhhh

Çok geçmiş olsun canım ya

Sağol canımcım

bu cuma bende rahim filmi çektircem bende rüyalarımdasabaha kadr hastanede oluyorum inş kolay geçer ve hiç bi sorun olmaz inşaallah
İnşallah sonucun çok güzel çıkar canım çektiğin sıkıntıların sonucunu iyi alırsın inşallahhhhhh

Canımmmm Rabbim sabır versinnnnn seni cennette bekleyen bir meleğin var hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbimmmmmmmm sabrının mükafatını nasip etsin sana tez zamanda

canm ya inan okadar konuşmaya ihtiyacım var ama böyle zamnlarda insanlar sadece acıyarak bakıyor yada kusurlarını yğüze vuruyor okadar kırıcı sözler okadar yıprandım ki anlatamam evet kesinlikle doktorlara güvenmiyorum annemede diyorum ölümcül hastalığa yakalansam bile evimde öleyim die ama malesef doktorlara da sormadan edemiyorum 21 tane doktora gittim ama önce ameliyat olmassan çocuk olmaz dediler ameliyat oldum şimdide ameliyat hata olmuş senin için rezevlerin azalmaya başlamış ve bu sürekli azalıcak bi dört ay yada bir sene geç senin için diyorlar bu şekilde durumum napıcağımı bilemiyorum kayınvalde çevre baskısı derken stresten bunalıma girmiş durumdayım ama senin çin hem çook sevindim gebeliğin kanıtlanmış sonuçta diğeride hemen olur inş düşükten sonra genelde hemen hamile kalınıyormuş ama tabi annelik duygusunu bilemediğim için karnındayken o duyguyu hissetmeye başlamışsındır düşmeside kötü tabi inş diğer bebek hemen olur bu bebeğinlede cennette karşılaşırsın(

14lü Secde Ayetleri...Dilek için...

bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama 14lü secde ayetlerini sizinle paylaşmak istedim.ben denedim ve dileğim gerçekleşti inşallah dileği olan arkadaşların da dileklerini rabbim kabul eder...

bir kimse hüzün ve sıkıntıdan kurtulmak için secde ayetleri ile Allah'a yalvarmalıdır.bu secde ayetleri ile dilekte bulunmak çok makbuldür.Çünkü peygamber efendimiz (s.a.v) şöyle buyurdu:
"Ademoğlu secde ayetini okuyup da secde edince şeytan ağlayarak savuşur gider."

Bunun için ondört secde ayetini ayakta okuyup her birinden sonra hemen yatıp secde yaparsa cenab-ı Allah o kimseyi derdinden,ızdırabından kurtarır ve dileğini verir.Secde ayetleri okunduktan sonra Allahu Ekber diyerekk kıbleye karşı secdeye varılır.Secdede 3 defa : Subhane Rabbiyel ala denerek kalkılır.Ayağa kalkarken de : gufraneke rabbena ve ileykel masir denilmesi müstehaptır.

müstehap:dinin emretmediği halde sevap kazandıran davranış,hoş olan,sevilen demektir.

Ayetler:
1-İnnellezîne inde rabbike lâ yestekbirûne an ibadetihî ve yusebbihûnehu ve lehu yescudûn (Araf:206)
2-Ve lillâhi yescudu men fis semâvâti vel ardı tav’an ve kerhen ve zilâluhum bil guduvvi vel âsâl (ra'd:15)
3-Ve lillâhi yescudu mâ fîs semâvâti ve mâ fîl ardı min dâbbetin vel melâiketu ve hum lâ yestekbirûn(Nahl:49)
4-Kul âminû bihî ev lâ tu’minû, innellezîne ûtul ilme min kablihî izâ yutlâ aleyhim yahırrûne lil ezkâni succedâ(İsra:107)
5-Ulâikellezîne en’amallâhu aleyhim minen nebiyyîne min zurriyyeti âdeme ve mimmen hamelnâ mea nûhin ve min zurriyyeti ibrâhîme ve isrâîle ve mimmen hedeynâ vectebeynâ, izâ tutlâ aleyhim âyâtur rahmâni harrû succeden ve bukiyyâ (Meryem :58)
6-E lem tera ennallâhe yescudu lehu men fis semâvâti ve men fîl ardı veş şemsu vel kameru ven nucûmu vel cibâlu veş şeceru ved devabbu ve kesîrun minen nâs(nâsi), ve kesîrun hakka aleyhil azâb(azâbu), ve men yuhinillâhu fe mâ lehu min mukrim(mukrimin), innallâhe yef’alu mâ yeşâ’(yeşâu).(Hacc:18)
7-Ve izâ kîle lehumuscudû lir rahmâni kâlû ve mer rahmânu e nescudu li mâ te’murunâ ve zâdehum nufûrâ(nufûren) (Furkan:60)
8-Ellâ yescudû lillâhillezî yuhriculhab’e fîs semâvâti vel ardı ve ya’lemu mâ tuhfûne ve mâ tu’linûn(tu’linûne).(Neml :25)
9-İnnemâ yu’minu bi âyâtinellezîne izâ zukkirû bihâ harrû succeden ve sebbehû bi hamdi rabbihim ve hum lâ yestekbirûn(yestekbirûne).(Secde:15)
10-Kâle lekad zalemeke bi suâli na’cetike ilâ niâcih(niâcihî), ve inne kesîren minel huletâi le yebgî ba’duhum alâ ba’dın illellezîne âmenû ve amilûs sâlihâti ve kalîlun mâ hum, ve zanne dâvûdu ennemâ fetennâhu festagfere rabbehu ve harre râkian ve enâb(enâbe)(Sad:24)
11-Ve min âyâtihil leylu ven nehâru veş şemsu vel kamer(kameru), lâ tescudû liş şemsi ve lâ lil kameri vescudû lillâhillezî halakahunne in kuntum iyyâhu ta’budûn(ta’budûne)(Fussilet:37)
12-Fescudû lillâhi va’budû(Necm: 62)
13-Ve izâ kurıe aleyhimul kur’ânu lâ yescudûn(yescudûne).(İnşikak:21)
14-Kellâ, lâ tutı’hu vescud vakterib.(A'lak:19)

Çevre baskısı hangimizde yok ki canım Rabbim onların hepsine bir uğraş versin de bizi unutsunlar inşallah
İnşallah bebişlerimize kavuşuruz tez zamanda ama bazen öyle karamsarlığa kapılıyorum ki sonra kendime gelip Rabbime dua ediyorum beni affet diye
O dr.lar var ya öyle kötü dr.lar var ki bir tanıdığımında rahmi küçüktü tüp yaptılar meğerse iltihap varmış o dönemde tüplerde hamile kaldı ama iltihaptan dolayı hem bebek gitti hemde rahim yapıştı ondan sonra da hamile kalamadı zaten bir daha hep bu dr. hatalarından inşallah senin tedavin güzel sonuçlanır inşallah canım stres baş düşmanımız o yüzden stres yapmamak gerek ama sen dönde önce kendine bak diyeceksin bana şu an regl olmak üzereyim kötü psikolojisi üzerimde her an ağlama pozisyonundayım Rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh

canlarımm benide dua listesine alınnn:))) lütfen lütfen lütfenn

arkadaşlar ben 6 yasini okudum allah kabuletsin inş dierlerinide bitirince yazarım

nasılsınız ..
ozledım sızlerı..
tedavıde olan arkadaşlarım ıns sızlerın ıyı haberlerınızı alacağız..bu ay guzel bı ay olaak ıns

canım bizde seni özledik nasıl gidiyor hamilelik
benim içimede güzel şeyler doğuyor şubat ayında topiğimizde hep halaylar çekilecek inşallah
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
sanada günaydın canım başladın iğnelere

kızlar herkes iyidir umarım birazdan dr. gidicem hem kontrol hemde tedaviyi konuşmak için bakalım nasıl geçecek.hayırlı ise başlıyayım mart ayında inşallah rabbim yardımcımız olsun dua edin benim için öptüm hepinizi

707 ya varisi de okudum diğerleni ema arkadaşım okumuştu

Son düzenleme:
nasılsınız ..
ozledım sızlerı..

İyiyiz hamdolsun canım siz nasılsınız :) Bizde seni özledik canım

Sana da günaydın canımmm

Paylaşım için Allah razı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Hayırlı haberlerle gel canım dualarımız seninle Allah'a emanet ol

Hayırlı haberlerle gel canım dualarımız seninle Allah'a emanet ol

amin canım inşallah hayırlı yere yönlerdirsin rabbim sende Allah'a emanet ol canım
akşamada giremem internete ama yarın inşallah umutlu olarak tedavimin niyetine girdiğimi söylerim size yüreğim bi yandan başlamak istiyor bi yandan korkuyorum

hayır canım olur mu öyle sen sorunca paylaşmak istedim burda yazmak paylaşmak rahatlatıyor insanı.evet hamdolsun bir melek gönderdi mevlamız dünyadaki kardeşlerini de gönderecek biliyorum sadece sabır hepimiz için.embriyom hiç kalmamıştı iki tanesi 5. Güne gelmişti onlarıda tedavide yerleştirdiler bakalım bundan sonrası ya nasip hayırlıs canım benim.ilgilendiğin için çok teşekkür ederim...

amin canımmmmm inşaallahh mevlam nasip edecek yeniden hyırlısıyla...
günaydın canımm...

canımm benim çok teşekkür ederim allah razı olsun inşaallah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder allah...

paylaşım için çok teşekkürler canımm..

allah tedavinde güzel sonuçlar almanı nasip etsin canım.yar ve yardımcın olssun...

Bu arada emacımmm ve arkadaşlarr hepinize günaydınn,gönlünüzdeki ömrünüzde olsun inşaallah...

gerçekten durumumuzdan istifa ediyorlar ben tüp bebeğin sakıncalarını bi anlayabilsem patlar çatlar die kisti aldılar şimdide tüp bebk olassan bebek olmaz diolar kendilerinede gerçekten mecbur kılıolar

herkese selam...
insallah sorun çikmaz.

Canım bende ank.sayım iki tane doktorrum var biri Fırat Ortaç tek geçerim muhteşem bir hocadır diğeride fatih ünv. Yüksel Onaran ancak bi kaç aydı gitmeyi planladığım bi doktor var bide ona görünmek istiyorum Ankara Tüp Bebekte Cem Akarsu çok iyi diolar bi kere de onunla görüşecem doktorlarımın ikisinden de çok çok memnunum heleki yüksel hanım çok iyi motive eder kaçır bir doktor :))) tavsiye ederim

Elifcimmmmm bide Fırat Ortaça yada Cem Akarsuya gitsene çok iyi diyolarrr hatta Yüksel hanıma da olabilir çok memnun kalırsın ewetttt belkide doktorda karşılaşırız ben gelecek aya Cem Akarsuya gitmeyi planlıyorum aynı güne alalım randevumuzu :)))
Canımmm arkadaşın ve senn için toplam da 2 yasin okudum Allah kabul eder inşallah tedaviniz kolay ve sonucu güzel olur inşallahhhhh

Kızlarrrr özledimmmmm sizleri nasılsınız?
Bu arada bahar2142 seni de gelecek hafta listeye eklicem istersen bu haftaki listeye de yardım edebilirsin canım aramıza hoşgeldinnn

gerçekten durumumuzdan istifa ediyorlar ben tüp bebeğin sakıncalarını bi anlayabilsem patlar çatlar die kisti aldılar şimdide tüp bebk olassan bebek olmaz diolar kendilerinede gerçekten mecbur kılıolar

canım benim çok zorlu bir süreç hem maddi hem manevi aynen katııyorum acaba başka yollarla olmaz mı diye düşünmüyorlar işin ticaret kısmı onlar için önemli benim senin duyguların çektiğin acılar döktüğün gözyaşları hiç önemli değil ki tamam gerçekten işlerini iyi yapan düzgün dr.lar var ama kimimiz onları bulana kadar bi servet harcıyor kimimiz hiç bulamıyor bize de herkesten saklı gizli yeri gelince eşinden bile bi odada oturup ağlamak kalıyor

hemde nasıl canımmm kolay gelsin sana keşke bende evde olsam da ev işi yapsam yaaaaa
Anlıyorum canım seni olsun tatilinde yaparsın temizliğini,bende işe başlasamda işte olsam
merhaba canım nasılsın
6 yasin.. 100 enbiya ayeti,,,707 ya varis okudum allah kabul etsin..
Allah kabul etsin
Ne güzel aranızda kuvvetli bir bağ olmuş.hasret gidermişsiniz Allah bozmasın
herkese selam...
insallah sorun çikmaz.

Allah yardımcın olsun canım inşllh iyi geçer hsg.Allah bizden yalvarıp dua etmemizi bekliyor canım.Allah o içtenlikle ettiğin duanı kabul eder inşallah

canım tabiki listemize katılabilirsin.Allah yarrdımcın olsun.inşllah rezervelerin azalmaz meleğine kavuşursun.doktormu ssöyledi sana bunları.Allah yardımcınız olsun
bu cuma bende rahim filmi çektircem bende rüyalarımdasabaha kadr hastanede oluyorum inş kolay geçer ve hiç bi sorun olmaz inşaallah
Allah yardımcın olsun inşllh iyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…