anesteziye gerek yok dedi doktorum, ama bir problem olursa anestezi veririz dedi, ameliyathanede yapacakmiş zaten ama daha önce başarisiz bir deneme geçirdim, çok korkuyorum, bu seferde yapamazlarsa diye, anestezi de almak istemiyorummrb cnm ALLAH yardımcın olsun aneztesilimi çektircen ay bende çok kotkuyorum tüp bebek öncesi yapılacak şimdiden başladımmm :18::18::18:
sa canım bende akaradayım zekai tahire gidiyorum ben ama cuma günü hsg sonucunu alınca değişirecem hastaneyde doktoruda sen nere gidiyrsun ki ankaada
zaman zaman bu duygu yoğunluğunu hepimiz yaşıyoruz hassaslaşıyoruz ama çok stres yapma kendine ama sanırm fsh düşürmek için kürler falan yapıyor arkadaşlar baktın mı hiç o topiklere belki burdada bilen vardır olumsuz düşünme canım bu senin zararına olur dualarımızı ediyoruz tedavimizi yapıyoruz rabbim yardımcın olsun
sa canım bende akaradayım zekai tahire gidiyorum ben ama cuma günü hsg sonucunu alınca değişirecem hastaneyde doktoruda sen nere gidiyrsun ki ankaada
canım hakkımızda herşeyin hayırlısıı kendimizi harap etmişizde haberimiz yok....allah tez zamanda bizlerede nasip eder...listeyle ecrinnn07 arkadaşımız ilgileniyor...aramıza hoşgeldin...dualarımız kabul olsun..canmm yani bekarken üzüldüğüm herşeyin ne kdar saçma olduğu gördüm inş yaa kürler sabitlemiyormuş düşüo tekrar yükselio ve yükselince devamı geliyormuş kendimiş suçluyorum ameliyat olmadan hamile kalıp doğumda aldırıolarmış bu şekide hamile kalan varmı? dua listenize benide ekleyin inş canmm yeni yeni keşvettim okuyayım baklım rabbim herşeyde bi hayr vermiştir dimi(
o ne demek öyle canım olurmu öyle şey Allah razı olsun sizlerden düşünmüşsünüz :)))
Bu arada 10 tane eksiğimiz kaldı inşallah tamamlanırda yeni listemize geçeriz yeni listeyi hazırladım :)))
canım rezervlerin azaldığını doktor mu söyledii test falanmı yapılıyorr...inşallah olumlu sonuç alırsıncanmm yaa ben,de listeye alın bende okuyayım banada dua edin inş bir an önce hamile kalmalıymışım 4 aya kadar rezevlerim dahada azalıcakmış bu ay tüp bebeğe başlıycaz dua edin inş hemen tutar ilkte hemen tutarmı acaba şimdiden ALLAH razı olsun
sa kızlar sa antikdeniz nasılsın?
canım rezervlerin azaldığını doktor mu söyledii test falanmı yapılıyorr...inşallah olumlu sonuç alırsın
canmm yani bekarken üzüldüğüm herşeyin ne kdar saçma olduğu gördüm inş yaa kürler sabitlemiyormuş düşüo tekrar yükselio ve yükselince devamı geliyormuş kendimiş suçluyorum ameliyat olmadan hamile kalıp doğumda aldırıolarmış bu şekide hamile kalan varmı? dua listenize benide ekleyin inş canmm yeni yeni keşvettim okuyayım baklım rabbim herşeyde bi hayr vermiştir dimi(
Merhaba kızlarr
yeni listeyi şimdi gördüm yine geçen haftaki gibi 100 ya varis 707 enbiya suresindeki ayeti okucaz dimi :26:
Merhaba canlarım haftasonu giremedim burnumu vurmuştum çatlamış ağrıyla uğraştım
Nasılsınzı iyi misiniz
herkese selam...
son birkaç sayfayi ancak okudum. ne kadar çok konuşmuşsunuz.
ben de cuma hsg olucam, korkudan uykularim kaçiyor.
insallah sorun çikmaz.
ankaradaki arkadaşlar, hangi doktora gidiyorsunuz?
neden canım memnun değilmisin?? bende doktor arıyorum kime gitsem kiii.....şaşırdım kaldım.. oyüzden bende yardımcı olamıyorum bu konuda kimseye...ankaradaki ilk doktorum lütfü önderoğluna gittim o da özel baktı olmuyor tüp yaptırın dedi...hrs ye başladık testlerimi orda yaptığım için şansımıza dedik ordada tarık beye gittim ama ben memnun kalmadım.....
kızlar bu gidişle biz doktorlarda tanışaz herall kim bilirr..aynı doktora başlarız belki...
Allah bagislasin duanin gucune birdaha sahit olduk,sagol canimbize bunu tine hatirlattingönlünü ferah tut stres yapma biliyorsun bu dönem çok hassas bir dönem. 4 sene çocuğum olmadi. 2 kez 11 haftalik karnimda öldü, bir de 5 haftalik düşük yaptim. ilkinde eltimle ayni anda hamile kalmiştik, o doğurdu, benimki dediğim gibi karnimda öldü. sonra 2 sene tekrar hamile kalmaya uğraştim, sonra ilaçlar kist yapti. kistleri ögrenince bütün umudum kirildi bir gece yatsidan sonra Allahim eğer çocuk sahibi olmama izin vermeyeceksen nolur içimdeki bu çocuk sevgisini benden al, bana dayanma gücü ver dedim bir taraftan da hiçkira hiçkira ağliyorum, secdeye kapandim,ama nasil bir ağlama anlatamam, 15-20 dakika öyle secdede ağladim, içim geçmiş. secdeden kalkarken Allahim isyanim sana değil beni affet diye yalvariyorum bir taraftan. rabbim o ay kistlerle beraber kizimi verdi bana, yani diyecegim şu ki hepimizin dip noktasi oluyor, hepimiz ayni şeyleri yaşiyoruz, şeytanin işi bu zaten, vesvese... ama inançli insanlariz, bunlari atlaticaz inşallah...
Transferi olan arkadaşlarım en şiddetli tavsiyem stresten uzak durun canım arkadaşlarım stres çok etkili kendinize de embriyolarınıza da zulmetmeyin, Allah maddi manevi emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah, tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah hayırla sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?