Merhaba kizlar, ben dualari ve zikirleri tamamladim. Sonmez ve nekadar zor nasil gidiyor gebelik? Guzel haberlere az kaldi. Durucum, tedavimin ortasindayim tam. Yarin yine kontrole gidicem. Yumoslar nasil bi bakiim. Haftaya opu olur, ama transfer olur mu cok emin degilim. Doktor dondurabilir. Belki mart nisan gibi olabilir transfer
hayırlısıyla herşey güzel olacak canım.ben öyle inanıyorum senin adına.sende öyle düşün.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAAAAAAK.
Allah kabul etsin canımselam canlarım nasılsınız
ben okuyamadım ama arkadaşlarıma okuttum yasinleri
ve enbiya 89.ayeti
ya varisimide kendim çekmeye başladım
ALLAH cc razı olsun
selametele kalın
okundu olarak keydedin olur mu
İnşallah şifa bulursunuz.Bende merak ettim neymiş oiyiyim çok şükür canım.herkes bu aralar yoğun.mesajını tabiki hatırlıyorum.ve de haber bekliyordum.benide unutmadığın için Allah razı olsun senden.sabırsızlıkla bekliyorum canım.herşeyde bir hayır vardır.bunda da bir hayır vardır emininm.hadi bakalım ay çok heyecanlıyım ya bu günlerde.
Merhaba Allah kabul etsin.Hayırlı haberler alman dileğiyleMerhaba kizlar, ben dualari ve zikirleri tamamladim. Sonmez ve nekadar zor nasil gidiyor gebelik? Guzel haberlere az kaldi. Durucum, tedavimin ortasindayim tam. Yarin yine kontrole gidicem. Yumoslar nasil bi bakiim. Haftaya opu olur, ama transfer olur mu cok emin degilim. Doktor dondurabilir. Belki mart nisan gibi olabilir transfer
İyi olmanıza sevindim canım.Allah kabul etsin dualarını.Eşin haklı bizim bebeklerde olursa olacağı o kıymetli olacak yaniNASILSINIZ..
sızlerı haberdar edemedım ama çok sukur bebısımın durumu ıyı kalp atışlarınıda duydum..
rabbım hepinize nasıp etsın ıns
ben ve dilek dualarımızı tamamladık
allah kabul eder ı
eşim ızın vermıyo gıremıyorum hhepinizi çok opüyorum allaha emanet olun
Candan ablanın kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş.Çok pozitif biri Allah nazardan saklasınKızlar naber,geçmişi okuyamadım tam,güzel haberler vardır inşaallah...
Yasinlerimi okudum,tesbihlerim kaldı.İnşaallah onları da bitirip yarın haber veririm,sanırım eksikler çok;eksikler için de Yasin-i Şerif okuyup bildiririm kızlar..
Kızlar bu arada söylemeden edemicem,biz bugün Candan ablayla görüştük teldeO nasıl enerji,nasıl güleryüz,gerçekten de çok candan birisi;öyle keyif aldım ki konuşurken,Allah ondan razi olsun Rabbim Candan ablanında hepinizinde o güzel gönüllerinize göre versin,hepinizden Rabbim ebeden razi olsun,Cennetinde Cemalini nasip etsin sizlere ve sevdiklerinize
Canım bende bilmiyordum duyduğuma göre.Özel msj 10 dk felan bekliyosun ya.proda beklemiyorsun.Diğer özelliklerini henüz keşfemedimismi kırmızıyla yazılan ve pro üyeliği olanlar bilgi lütfen.merak ettim yani nedir ne gibi avantajları var vs vs.
[FONT=Tahoma] merak ettim nedir o, çok mu gizli
ben dualarımı tamamlamıştım, eksiklerin yerine 3 yasin daha okudum Allah kabul etsin inş. [/FONT]
bide bana dersiniz nerdesiniz siz bakem ha nerdesiniz cadalozlar?
hakketten aynı gün doğuracagız:) bi topik vardı orda 3 üye aynı gün dogurmuş:) ona döncez sanırım:)
Merhaba kizlar, ben dualari ve zikirleri tamamladim. Sonmez ve nekadar zor nasil gidiyor gebelik? Guzel haberlere az kaldi. Durucum, tedavimin ortasindayim tam. Yarin yine kontrole gidicem. Yumoslar nasil bi bakiim. Haftaya opu olur, ama transfer olur mu cok emin degilim. Doktor dondurabilir. Belki mart nisan gibi olabilir transfer
NASILSINIZ..
sızlerı haberdar edemedım ama çok sukur bebısımın durumu ıyı kalp atışlarınıda duydum..
rabbım hepinize nasıp etsın ıns
ben ve dilek dualarımızı tamamladık
allah kabul eder ıns
eşim ızın vermıyo gıremıyorum hhepinizi çok opüyorum allaha emanet olun
Seninde cuman mübarek olsun canım.Allah kabul etsinhayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde dualarımız tez zamanda kabul olsun
ecrin canım ben ya varis ide okumuştum
canım hadi hayırlısı olsun bol bol çıksın yumoşlar neden ertelenecek acaba transferin öylesi daha mı iyi oluyorki
canım çok sevindim rabbim ikinizede sağlık versin
Candan Ablacığım rica ederim ne demekGünaydınlar
Sizleri tanımıyor olsam da hepinizin bendeki yeri ayrı ayrı çok güzel.
Aynen, sizlerin de birbirinize olduğu gibi...
Şunu itiraf etmeliyim yeri gelmişken. Bu başlık hakikaten çok güzel dileklerin, sevginin ve duaların muhteşem buluşması ve yürek paylaşımı...
Sayfaları sürekli ve kesintisiz takip edemiyorum.
Ama hepinizin birbirinize olan sevgi ve paylaşımınızın ne denli içten olduğunu görüyor ve biliyor olmak bile, yeterli benim için ve çok güzel bir duygu...
Bunu gözlemleyebilme imkan ve fırsatını bana verdiğiniz için ve yine aynı şekilde bana gösterdiğiniz sevgi ve saygı için hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum.
İnanın tüm bunlar benim değil, tamamıyla sizin güzel görüşlerinizden, sizin güzel yüreklerinizden ve siz öyle düşündüğünüz içindir... Tamamıyla sizin güzelliğinizdir inanın...
Sevgili Bahar,
Beni evine kabul ettiğin ve çok çok güzel misafir ettiğin için, bana inanılmaz güzel duygular hissettirdiğin için, verdiğin kıymet ve değer için, kendimi çok özel hissettirdiğin için çok ama çok teşekkür ediyor, daha nice yaşlara sağlıkla ve mutlulukla ulaşmanı diliyorum.
Sevgili E-M-A, yı meraktayım...
Sevgili Ayşe, bebeğinin kalp atışlarını duymuş, (heyecanlandım birden) ve çok mutlu oldum...
Sevgili Eslemliva; Kesinlikle benim için de çok keyifli ve çok hoş bir görüşmeydi. Teşekkür ediyorum. Seni tanımak da çok çok hoş...
Bebek bekleyen bir diğer arkadaşınız ESMA yı da meraktayım.
Sevgili Duru; Seyyan ve Bahar la birlikte buluşmanızı ne zaman ayarlarsanız, inşallah müsaitliğim ölçüsünde ve öncelikli olarak ben de size eşlik edeceğim zaten kısmetse.
Şu an hamilelik sürecindekilere, tedavi süreçlerine başlayacak olanlarınıza ve başlamış olanlarınıza da herbirinize ayrı ayrı olmak üzere kolaylıklar diliyorum...
İnşallah çok çok kısa zamanda çok çok iyi ve güzel sonuçlar, güzel haberler alabilmek umut, dilek ve dualarımla,
Hepinize ayrı ayrı sevgilerimi ve gönülden iyi dileklerimi sunuyorum... Hayırlı Cumalar olsun...
Yüce Mevla, hakkımızda hayırlı olacak tüm duaları ve dilekleri karşılıksız bırakmayacaktır inşallah...
Benim dualarımı da okundu olarak düzenleyebilirsiniz... Allah hepinizin dualarını, tüm okunanları ve her şartta ve her daim yürekten hiç eksilmeyen güzel duaları da kabul etsin inşallah...
Sevgimle
Kizlar, alinti yapamadim telde, dondurulmuslarin sansi yuzde 10 artiyormus. Henuz konusmadik ama ilk gorusmeye geldigimizde hocamiz öle yapabiliriz demisti. Once allaha sonra doktorumuza emanet. Hayirlisyla bi olsun da 1-2 ay gec olsa da olur. Sadece askerlik gibi gun saymak zoor. Yillarin ozlemi var. Bir de 9 ay gebelik. Elimde olsa hemen kucagimda olsum opeyim seveyim istiyorum.
Kizlar, alinti yapamadim telde, dondurulmuslarin sansi yuzde 10 artiyormus. Henuz konusmadik ama ilk gorusmeye geldigimizde hocamiz öle yapabiliriz demisti. Once allaha sonra doktorumuza emanet. Hayirlisyla bi olsun da 1-2 ay gec olsa da olur. Sadece askerlik gibi gun saymak zoor. Yillarin ozlemi var. Bir de 9 ay gebelik. Elimde olsa hemen kucagimda olsum opeyim seveyim istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?