Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sen ne arıyon burda fıstıkkkkkk
şansıma bilğ.i görümceme götürdü eşim buda arızalı. geçen bi alıntı yaptım 50 dk da yazdım ama yollarken gitti o yüzden çok alıntı yapamıyorum.canım hiç mi gelmeyim yawww:)

dilinize düştüm valla. antikdenizinde ovüsü:) one geziyo burda:S saol canım valla hbu hafta ovusu batı olan olana.aynı gün doğururuz:)
baharcım canım doğum günün kutlu olsun, rabbim gönlündekini hediye etsin.

canım geç geldim umarım güzel haberler veririsin:) benim de sana bi haberim olacak inşaallah. iyi geceler canım aeo

canım çok seviliyosun ondan.kırklarımı karışacak bu gidişle.hepimizin ovusu aynı günlere geldi.hadi hayırlısı bakalım.öptüm canım seni

canlarım günaydın nasılsınız
ayşecim nasıl geçti kontrol göremedim yazını
antisocial canım nerelerdesin?
yeterim tedavi nasıl gidiyor?
ne kadar zor iyisindir umarım
eslemliva tatil yaramıştır inşallah canım

inşallah bebişlerin seni hiç bırakmasın kendine çok iyi bak canım bol bol dinlen 18şubatta inşallah çok güzel haberler alıcaz

baharcım doğum gününmüydü mutlu seneler canım candan abla ne güzel bi süpriz yapmış sana
candan abla özledim senin yazılarını ne kadar düşünceli birisin inşallah en yakın zamanda tanışmak nasib olur.bu arada bende yeni tedaviye başlıyorum

hepinize iyigeceler diliyorum.güzel ve hayırlı rüyalarla uyuyup hayırlı sabahlara uyanın inş.sabah yazımı görenlerede hayırlı ve güzel günler.:119:
hayırlı günler seyyancım

Sağol canım teşekkür ederim.Aminn hepimizin inşallah

Evet canım doğum günümdü teşekkür ederim sağolsun süpriz yaptıÇok düşünceli gördüğünde dahada seveceğine eminim Candan ablayıTedavinde hayırlı olsun tekrardan

canım sağollllll teşekür ederin allah razı olsunnnn gönülnden geçerse elbette okuyabilirsin canımmmmm

evet canım cmrts bu yana kulanıyorummmm

sağol aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ecrinnn listeye benide ekleyebilir misinnn

Kızlar günaydınnnnnnnn
ben dün geceden beri hiç iyi değilim sol kasığımda feci bir ağrı var (( bazen dayanamıyacak şekilde ağrıyo (( üşüttüm galibaaa
bu arada herkes bu ayı tam gaz değerlendiriryor galibaaa :)))) Allah hepinizin gönlüne göre versin çalışmalarınızın sonucu güzel olur inşallahhh ben bu ay kocayı bulamadıımdan çalışma yok
Ayşecim doktora gidecektin nasılmış bebişin ?
ecrinnn listeye benide ekleyebilir misinnn

Canım tabiki de eklerim sürekli takip et ama tamamı bu arada istersen bu haftaki listeye de yardım edebilirsin çok eksiğimiz var ve önümüzdeki listeye de seni ekllicemmm :)))

kızlar günaydın....nasılsınız? birazdan transfer sonrası ilk banyomu yapıp hayırlısıyla anneme gidecez......
nekadarzor tatlım 2 tane 1. kalite 5. gün embriyosu transfer edildi....sen inşallah 16 şubatta bende 18 şubatta hayırlı haber alırız....
bu arada 18 şubat benim doğumgünüm........rabbim çifte mutluluk verir hayırlısıyla inşallah..... öptüm hepinizi......

ssonmez ve nekadarzor
arkadaşlar ikiniz için ayrıca dua ettim, inşallah Rabbim duamı kabul eder ve ikinizin de yavrularını size tutundurur, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Son düzenleme:
Merhaba canlarım yine kırmızıları görmüş bulunmaktayım yasinlerimi okuyamadaım ama tesbihlerimi çektim listeye eklerseniz affınıza sığınıyorum bu hafta

Canım inşallah Rabbim sana doğum günü hediyesi yollarr
Nekadarzor canım ikiniz içinde dua ediyorum bol bol Allahım iyi haberler almımızı nasip etsin sizlerdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…